Günaydın, benim bir arkadaşım var ve çocuk hem aşırı yakışıklı hem de karizmatik fakat çocuk aşırı derecede abaza, resmen ayaklı testesteron, ne yapıcağımızı yıllardır bilmiyoruz örneğin bir mekana gidiceksek mutlaka güzel ve hızlı gece ortamlarına akmayı seven hatunların bulunduğu yere gitmek istiyor, bir kız için varını yoğunu ortaya koyar, asla hesap ödetmez, mutlaka karnını doyurur ve gezdirir, borç verir geri almaz maddi ve manevi herşeyi yapar ama bu çocuk, bu yakışıklılık ve bu karizmaya rağmen bir türlü mekandan kız düşüremiyor ve bunu yapabilmek için yanıp tutuşuyor beni sürekli peşinden sürüklüyor ve gereksiz tonla para harcayıp kıçına baka baka dönüyor bu zamana kadar neredeyse sadece arkadaş aracılığıyla manita yapabildi. Bu çocuğun yakışıklılığını tescilleyen arkadaş manasında takıldığımız ama buna yürüyen tonla kız da var ve asıl bunu pof poflayan abaza kız da burada bunu sürekli gazlıyor vs.
Şimdi asıl soruya gelirsek bu çocukla biz her türlü ortam da takılıp maddi durumumuz iyi olmasına rağmen neden sonumuz hep hüsran oluyor? Bir ton şekilsiz, çulsuz adam çok güzel kızlarla takılıyor ama bu çocuk ve ben asla bunu başaramıyoruz, öz güvensiz, pasif tipler değiliz, değişik hareketler sergilemiyoruz birimiz ortalama tipe sahip öbürümüz aşırı yakışıklı iyi gelirli insanlarız sarkıntılık yapmadan kibarca güzel hanımlarla arkadaş veya arkadaştan öte bağlar kuramama sebebimiz ne çok merak ediyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli lütfen mantıklı yorumlar yapın.
Şimdi asıl soruya gelirsek bu çocukla biz her türlü ortam da takılıp maddi durumumuz iyi olmasına rağmen neden sonumuz hep hüsran oluyor? Bir ton şekilsiz, çulsuz adam çok güzel kızlarla takılıyor ama bu çocuk ve ben asla bunu başaramıyoruz, öz güvensiz, pasif tipler değiliz, değişik hareketler sergilemiyoruz birimiz ortalama tipe sahip öbürümüz aşırı yakışıklı iyi gelirli insanlarız sarkıntılık yapmadan kibarca güzel hanımlarla arkadaş veya arkadaştan öte bağlar kuramama sebebimiz ne çok merak ediyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli lütfen mantıklı yorumlar yapın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer