Arkamdan bana dokunan bir sey oldugunu, enfesemde igrenc bir nefes ugultusunu hissettim. Anladim ki o an 😔...
Bagirdim kendimi savunmaya calistim. Tacizciden herseyin uzerine bir de dayak yedim.
Film izler gibi insanlar taciz anımı izledi.
2 durak boyunca bu olay boyle devam etti.
3. durağa gelince yeni binen insanlar ne olduğunu anlamaya çalışıp bana yardımcı oldular sağ olsunlar.
Ama digerlerinin insanlıgı neredeydi...
Bu tacize göz yummak sessiz kalmaktı... Anaları bacıları kızları yok mu onların başına gelse ne olurdu acaba...
Bir allahın kulu bile yardım etmedi noluyor demedi.
Pislik herif 3. durakta indi ve yakalayamadım
Yüzüne bakamadım o an canımla bogusuyordum.
Polise gittim robot resmi vs cizdiririm diye sikayette bulundum videimu ceken birinden taciz ani vidromu temin ettim ve ilgilenilmedi bile başından attılar beni herkes bu halde senin gibi yüzlercesi geliyor hatta ölüyor şiddetten tecavüzden vs dedi polis... Ya lanet olsun adeletede insanlığına igrenc nefsinizede.
Bugun bana olan yarın başka kadınlarımıza olmasın diye bu halimi utanmadan paylaşmak istiyorum ki sesimizi duyuralım susmayalım.
Özgürüz istediğimiz saatte çıkar istediğimizi giyeriz kime ne..
Eşitlik diyorsunuz ya zerre yok. Adelet diyorsunuz ya zerre yok. Varsa iğrençlik var.
Adam diye ortalıkta dolanıp nefsine sahip çıkamayan yaratıklar çocuklardan hayvanlardan ve kadınlardan uzak durun yeter artık bu zülüm. Dünyayı yaşanılmaz bir hale getirdiler.
dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu...
Güncellemeler
+1 yıl
iğrenç yorum yapicak olsn varsa lütfen yazmasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar