En yakın arkadaşım beni bıraktı?

şimdi ben birgün çok sinirliydim ve en yakın arakadaşıma mesaj attım lütfen ara konuşalım diye çünkü onunla konuştuğumda kendimi çok rahat hissediyordum oda ben servisteyim sonra felan dedi sonra aradı ben o sırada kendimi çok kötü hissediyordum ve biranda kapadım daha sonra madem telefonumu açmıycaksın konuşmayacağız ne anlamı var arkadaş olmamızın dedi bende sende üstüme gel saol ya yazdım o zamandan beri 5 haftadır ne masaj atıyoruz ne konuşuyoruz.Ama ben hiçkimsenin yanında rahat olamadığım kadar rahatım onunla gülmeyi, eğlenmeyi, herşeyi onunlla seviyorum.Bugün ona nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsun diye mesaj attım ve oda bana yanıt yazmadı ama watsappına 1. 2.hatanı kabul ederim ama 3.de artık sınırı aşmıssın demektir :)) diye durum yapmış ama ben ona hiçbirşey yapmadımki anlayamıyorum onun için ağlamak istemiyorum ama kendinmi yapayanlız hissediyorum sanki beni mutlu eden bir tek o varmış gibi ama o hiç kafasına takmıyomu bilmiyorum ama ben onla barışmak istiyorum napmalıyım o benim en yakın arkadaşım, Kardeşim onunla yeniden konuşmak istiyorum
En yakın arkadaşım beni bıraktı?