Sağdaki.. Adı Emre.. 2 ay önce trafik kazasinda kaybettik.. Herseyi onunla yapardim. Beraber yer beraber icer beraber dertlesirdik ama artik yok.. bir kolum bacagim yokmus gibi hissediyorum.. Ne yapmaliyim?
En yakın arkadaşımı kaybettim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bende aynı şekilde iki çok iyi arkadaşımı trafik kazasında kaybettim. Böyle olması beni gerçekten çok kötü etkiledi. Bir gün rüyama geldiler, vedalaştık, sonrada gittiler. O günden sonra kendimi daha iyi hissettim. Vedalaşamadan gitmek daha kötü oluyor. Arkadaşın eminim kalbinle, vedalaş kendini hazır hissedince. Allah sabır versin, Başınız sağolsun.
Alışırsın seni iyi anlarım kafaya takmayacaksın aga hayat öyle ya da böyle devam ediyor bende çok dost kaybettim sevdiğimi kaybettim ama en azından diğer tarafta onları göreceğim diye teselli ediyorum kendimi yapacak hiçbir şey yok Tanrı ruhuna merhamet etsin
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardes duan icin sağ ol ama hristiyanliga gore isayi tanrinin oglu olarak kabul etmeyenler cehenneme gidiyor. Ama yine de duan icin tesekkur ederim
Bu olay aynı müslümanlık gibidir yani sizin peygamberiniz Muhammed ama aynı zamanda sizler İsa peygamberide kendinizin kabul ediyorsunuz bizde böyleyiz sanırım İslamın şartları vardı peygamberlere inanmak gibi bizdede olay bu Tanrının oğlu olarak görülebilir ama bu bizde peygambere imandır yani diyeceğim o ki Tanrı bize tıpkı Kur-an içinde olduğu gibi peygamberime inanırsanız size cenneti bahşederim demek istiyor bunu arkadaşının durumuna bağlamak istiyorsan arkadaşın dinine bağlı olup şartları biliyorsa Tanrı ona cenneti bağışlar Umarım sorunu anlamışımdır ve cevap vermişimdir Ve umarım beni anlamışsındır
Başın sağolsun. Biz insanlar böyleyiz. Bu dünyadan göç edip yaşadığı hayatın hesabını verecek olanı düşünmeyiz, ben şimdi ne yapıcam diye düşünürüz. Fıtratımız böyle. Üzülme Allah’ın izniyle ölüm bir son değil bir kavuşmaktır ve vakti geldiğinde hepimiz göçüp gideceğiz..
Hayat bir ayna gibidir gelen bakıp geçti Kendini dik tutmaya bak Arkadaşına Allahtan rahmet diliyorum. Dünyada hangi şeyin sonunda bitiş yokki kardeşim
Cenabı Allah rahmet eylesin anasına babasina sizlere de sabır versin inşallah... Ölüm hepimizin yoludur. Cenabı hak ölümün hayırlısı ve imanlisini bizlerede nasip etsin inşallah.
En İyi Cevaplar