Aile & Toplum #AdanalıKızlarÇokGüzeldir deniyor. Adanalı Kızlar hakkında düşünceleriniz nedir KS Canlar? lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bizi biraz aydınlatsanıza KS Canlar, Adanalı Kızlar nasıllardır? #AdanalıKızlarÇokGüzeldir 😄#AdanalıKızlarÇokGüzeldir 😄Adanalı dururken başka yar alır mıyım 😍😄Haydinnnnn hepberaber dinleyelim.. ❤️Adana yollarında Pamuklar dallarında Allah canımı alsın Yarimin kollarında Gel Adanalı kız Güzel edalı kız Adana çarşısinda Gezemiyom yalnız Ormanda çalı mıyım Çalının dalı mıyım Adanalı dururken Başka yar alır mıyım #lumos01 #kedikafalilumos #catwomen #AdanalıKızlarÇokGüzeldir deniyor. Adanalı Kızlar hakkında düşünceleriniz nedir KS Canlar? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Coolumsu Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çirkin kız yoktur açık ve net bakmasını bilmeyen erkek vardır :)#AdanalıKızlarÇokGüzeldir 2 5 Yorumla lumos_01 +1 yıl Kral yorum Hemşom 😊😊 Yorumla Coolumsu +1 yıl Gerçekler :) Yorumla lumos_01 +1 yıl 😊😊 Yorumla Coolumsu +1 yıl Tesekkür ederim :) Yorumla lumos_01 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet güzel kızları oluyor 1 3 Yorumla lumos_01 +1 yıl mesela mesela Haremdekiler demeyi unutmuşsun 😀😀😀 Yorumla bunasııladam +1 yıl Demeye gerek yok ki onu 😂 Yorumla lumos_01 +1 yıl Doğru dedin 😍😂 Yorumla
__AnKaKuŞu__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Hepsi güzel mi bilmem de benim tanıdığım Adanalı kızlar çok güzel 😍😍❤❤❤😍 2 3 Yorumla lumos_01 +1 yıl oyyyyyy 😍❤️ Yorumla __AnKaKuŞu__ +1 yıl Adanalı güzel kuşum uyanmış günaydın 😍😘 Yorumla lumos_01 +1 yıl Günaydın Kuşum 😍❤️ Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla benm gördüklerim çok çirkefti adam dövmeyen birine rastlamadım 😆 2 3 Yorumla lumos_01 +1 yıl Bende günde en az bir kişiye tekme tokat girişmezsem kendime gelemiyorum 😄 (gayet pambık gibiyiz oysa😅) Yorumla u Shivers +1 yıl 😂😂😂 Adanalı kız yanımda diğer kıza uçan tekme attı hiç unutmam o anı senin anne baba ikisi de adanalı değildir herhalde hiç benzemiyorsun Yorumla lumos_01 +1 yıl asıl onlar Adanalı değildir, göçmendir Adanaya sonradan gelen 😂 has mas Adanalı ikside, has asıl İnsanımız mert olur bizim. 😊 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tanımadığım için güzel - çirkin diyemem ama sanki baskı var 🤣 3 5 Yorumla lumos_01 +1 yıl Üstüme zerre alınmıyorum 😀 Yorumla __AnKaKuŞu__ +1 yıl Hiç mi adanalı görmedin knk ya 😀Güzeller ben kefilim ajsjsjj. korkumdan demiyorum yani. Yorumla lumos_01 +1 yıl @__AnKaKuŞu__ takla atsam korkmaz benden. 😀Güzel bakan gözlerinden Kuşum 😍😍😍 Yorumla Sanal_Adam +1 yıl Güzellermiş tamam 🤣 Güzelsiniz güzel 😂 Hiç bir baskı altında kalmadan diyorum 😂 Yorumla __AnKaKuŞu__ +1 yıl Hehhh şöyle ajssjjs Yorumla
Damlakatre Takip Et Master Yaş: 41 , eic 73% +1 yıl Adana'nın kızı güzeldir , tehlikelidir sağı solu belli olmaz... damarlına basarsan çiziği atar 😈😈😈 1 2 Yorumla lumos_01 +1 yıl Duyduk duymadik demeyin 😀😀 Yorumla Damlakatre +1 yıl :D :D :D :D... Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bugun gunese ates edektim..😂 yuzunu kapamis adanin kizi 1 4 Yorumla lumos_01 +1 yıl Güneşden koruyor 😄 Yorumla keremDNZ +1 yıl Sizin oradaki canolar gibi olacam yakinda gunesten kararip😂 Yorumla lumos_01 +1 yıl Çok onyargılisin yorumlarında Adanaya karşı, haberlerden ibaret değiliz Yorumla keremDNZ +1 yıl yoo ön yargım yok burada adanalı ceyhardı üni okudu kaçyıl burada kaldı istanbula gitti ki onu cok severdim banlı arkadasım ven gelince ugara ben gidince uğararım 10 yılımız gecti beraber sonra o sıra ünüden adanalı manitada vardı benim :D Yorumla
Levi01 Takip Et Bilge Yaş: 47 +1 yıl Adana liya gönül verdiysen başkasından tat alamazsin. Kesin net. 1 2 Yorumla lumos_01 +1 yıl "Adanalı dururken başka yar alır mıyım dirndirindirnn" 😀 Yorumla Levi01 +1 yıl Hahahaha Yorumla
Trinity007 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı. Tanıdığım ıki tane çıtır var.. ❤️❤️ 2 1 Yorumla lumos_01 ❤️❤️ Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Benim arkadaş bu durumda çakma adanalı olabilir :) 1 1 Yorumla lumos_01 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Adanalıyızz azıcık havalayızz 💃💃💃 1 2 Yorumla lumos_01 +1 yıl Heyt be 😀 Yorumla Cahitttksjdjs +1 yıl Adanalıyık, Allâh'ın manyağıyık, şems ile harp eder, ayı esir alırık. 😎 😂 😎. Yorumla
okyanus_d Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Senden benden belli değil mi kuzum 😎🤭😂😂 1 1 Yorumla lumos_01 +1 yıl Pambik gibiyiz Kuzum 😄❤️😄 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Aksi idda edilemez zaten😂😀 1 1 Yorumla lumos_01 +1 yıl vuuuhu 😍😂 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Güzeli var çirkini var 😂ama ceros güzeldi 1 3 Yorumla lumos_01 +1 yıl ceroş 😂😂 Yorumla emre00 +1 yıl Ceren 😂 Yorumla lumos_01 +1 yıl Anladım onu ben, ondan güldüm 😂 Yorumla
kalbimacıdı Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Adanalıyık😂😂😂 1 3 Yorumla lumos_01 +1 yıl Allahin Adamiyik 😀 Yorumla kalbimacıdı +1 yıl Gel kanka çay yapim Yorumla lumos_01 +1 yıl Teşekkürler 😀😀😀 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç görmedim adana kızı 😊 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar