Bu arada karakter olarak zaten azeri türkü kızları daha üstündür ermeni kızlarından. (Azeri türkü kızları)(Ermeni kızları)
Azeri Türkü kızları Ve ermeni kızları hakkında düşünceleriniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hola💙🎈 Öncelikle aynı tip kadınları koymanızı doğru bulmadım. Hep aynı tiplemeler yok. Her ülkede olduğu gibi onlardada iyi ve kötü huylu insanlar mevcut. Azerbaycanlı ve Ermenileri tam yansıtmıyor fotolar. Benim babannemler soy olarak Ermeni lakin beyaz tenli sarışın ve yeşil gözlüler. Eski sevgilim Azerbaycanlıydı ve Azerbaycanda genel olarak böyle değil kızlar. Belirli bir kalıba koymuş gibi olmuş. Ben insanları belirli kalıplar ve ülkeye göre katagorize etmeyi ve eleştirmeyi doğru bulmuyorum.🎈
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla yoldan gecene diyememki ben gelde resmini cekeyim azeri diyince ünlü kızlarını ekledim e tabi biride ben varım yarı azeri olarak 😃 ve ermenilerinde resminin cogu siyahtı.
beyaz tenli siyah saçlı geneli ruslarla evlilik çoğaldığı için renkli gözlü sarışınlarda var , esmerlerde lakin yorumlara bakarsak sanki ülke ayırt eder gibi her dönemin ve milletin güzellik algısı da farklı o açıdan doğru bulamadım🌸
@Dalinlivotka Çünkü bir çok Ermeni kız arkadaşım var, benim göreceli düşüncem ortak özellikleri çirkin oluşları. Ama tabii ki güzelleri de var ve vardır. Benimkisi şahsi bir düşüncedir sadece...
İki milletten insanlarını tanıyorum. İkisinede pek sevdiğim sayılmaz. Ve sende Özenle Seçmişsin fotorafları bende Sana Nijerya Güzeli kızlarını atarım bunlar hepsinden güzel deriö.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu zaten biliyoruz yabancı kızlar daha güzel ve bunu soran olmadı bende yarı azeriyim. Ve beğeniyorum kızları yarıda rusum ama rus kızları ayrı bir güzellikte.
Azeri Türkü Değil Azeri. Sen Türkiye Türküsün sen kendini tanıtırken Türkiye türkü mü diyon? HAYIR Bu adamlarınki de aynı halt Azeri Türkü Denmez Asıl Azeri Denir
Bende Ahıskalıyım Kendimizi Ahıska Türkü olarak tanıtırız çünkü Ahıska Gürcistanın içinde. Yani Müslüman olmayan bir halktan. Türkü dediğinde insanlar yadırgamaz. Azerilerin Türk olduğunu herkes biliyor. O yüzden Azeri Türkü demeye gerel yok. Kazaklar Özbekler Türkmenler bunlsrda Türk. Ama onlar ben şuranın türküyüm buranın türküyüm demiyor. Yaşadığı millet belli
Ben yarı azeri yarı rusum canım emin olma bu kadar :) . Gizliyi aca bilseydim keşke ben özgüvensiz gibi ortalıkta fake profil resmiyle senin gibi dolaşmam.
Ben şimdi burada salak ve abaza türküler görüyorum da bu here türkün öyle olduğu anlamına mı geliyor? Tabi ki hayır. Herkesi aynı kazanda kaynatmak kadar itici bir şey yoktur. Sanki hayatını azərbaycanlıları tanımakla geçirmiş.
bu yorumda bir kıskançlık sezdim doğal olarak bizim türk kızlarının egoları yine ön planda. azerbaycan vatandaşlarıda türktür ve bize göre çokdaha milliyetci insanlar ayrıca dilleride öz türkçe
Vatan üzerinden duyar kasmıyorum. Afrin harekatı zamanı gönüllü olarak şubeye baş vurdum fakat kabul edilmedi. Ama 4 tane safkan sivas kangalımı verdim
@jix67 dostum Türk oldukları konusunda şüphemiz yok benim dediğim ayrı. Şekilde Lu Türkü Bu türkü demeye gerek yok. Yine dediğim gibi Türk olmayan bir yerde olsa Ahıska gibi o zaman belirtme ihtiyacı doğar. Öbür türlü olunca Aynı Anlama geliyor.
@Justelviraaa__ bal gibide kıskançlık kuzum. Bazı türk kızları azeri kızlarına cana yakındır biz onları nasıl seviyorsak onlarda bizi sever ama bazıları nedense kinli bize karşı aha böyle davranıyorlar
@Justelviraaa__ kötü insan her ortamda her ırkta her dinde var tabiki herkezi bir tutmak yanlış bir yaklaşım kesinlikle böyle değerlendirmeler bize göre değil diye düşünüyorum