Evlenen arkadaşlarınızla hala buluşup konuşuyor musunuz?

Hayır..
İki alt sokağımda oturan abim hemen hemen her gün parka çekirdek kola yapmaya giderdik..
Bu bir evlendi.. Ama nasıl evlendi..
Öyle böyle değil yani..
Bildiğin adam evine tıkılmak için evlenmeyi bekliyormuş.. İşe gidiyor mu onu da bilmiyorum..
Düğünden sonra, çocuğunu görmeye gittim o.. Hala iki sokak altımda oturuyor, çaya bile davet etmiyor..
Ben onu bir defa iftara götürdüm.. Sahura kadar ayrılmayan adan saat 22.00 de hadi gidelim demeye başladı..
Ben evlenmekten vazgeçtim arkadaşlar.. ✋️
#Vesselam
benim öz abimde evlenince şehri terketmek için fırsat kolluyormuş şimdi hiç göremiyoruz 😂
çok azaldı..
bilerek buluşmuyorum, çünkü onların eşlerine göre ben sürekli kadınlarla gezen, alkol kullanan, kocasını yoldan çıkarabilecek bir potansiyele sahibim..
düşündüm de haklılar :)
Maalesef. Çok nadir görüşürüz ki dışarıda denk gelirsek o da. Kimisinin eşi zaten nasıl bir mantığa sahipse artık kadını dışarı kafede oturmaya bile göndermiyor. Çocukluk arkadaşımla görüşebilmem için kayınvalidesinin de yüzünü görmem gerekiyor. Eski bağ da kalmıyor. Kendimden umutluyum öyle bir şey yapmayacağım 😀
benim lise arkadaşım açık söylemişti kanka sen artık bekarsın senin bu eve gelmen filan artık sakıncalı diye 😂
@Shinkay kocasını geçtim de bunun benim arkadaşıma normal geliyor oluşu bana garip geliyor.
Hiç görüşmeyiz artık kafa dengi olunmuyor soğukluk giriyor araya sizi otekilestiriyorlar
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Arkadaslarimin icinde en erken ben evlendim.. hep gorustuk bayramda ozel gunlerde onlar gelirdi hep kast sistemi yapmistik aramizda.. iki senedir onlar da evli hala daha gorusuyoruz. Ama hala kidemli olan benim😂
Yani bilinen anlamda degil.. kendi uydurdugumuz birsey.. hepimiz ayni yastayiz fakat her biri. iz faska konularda birbirimizden iyiyiz. Osebeple ustat oluyiruz kendi aramisda.. biraz karisik bir sey😂😂
Evli arkadaşlarımla görüşüyorum bir dakika ya zaten bende evliyim djdjjd
Ama evli arkadaşlarımla evli degilkende sık sık görüşüyordum. Benim arkadaşlarım daha 18 19 yaşında evlendiler çok hızlıydılar.
Hayır, gözleri kocalarından başkasını görmüyor sadece haftada bir mesaj atarlar çok havalı bir durum bu
Hele bebekliler, her gün duruma " oğluşuma bakın , anne olmak sabır gerektirir " vs yazıp iyice belli ederler gözümüze sokar gibi , bekar olmak benim suçum diğil
Herkesle arkadaş olamam seçiciyim. Ilkokuldan, liseden, kurstan birer, ikişer tane arkadaşlarımla görüşmeye devam. 😊
Konuyla alakasız ama şu profil fotonun linkini atsana ya, bu kadar dertli bir bebek ilk defa gördüm, gülme krizi geldi durup dururken:D
15 yıllık arkadaşıma çeyrek takmam 😂 ona takıldım şu an o kadar dostluğumuz var
Tabiki çocuklarıyla falan dışarı çıkıyoruz çok eğlenceli oluyo. Teyze falan diyorlar çok tatlı oluyo 😂
Evet buluşuruz ama eşlerinden zor izin alıyorlar sanırım, yüzlerinde hep bir ben kalkayım artık yengen bir şey demesin edası var...
hayır bir de kadın ise hiç istemem ve mecbur kalmadıkça da uygun bulmuyorum neticede benim eşim olsa eski arkadaşları hemde erkek zırt pırt arasa kabul etmem. Kadınlara lafım yok ama erkek olmaz.
Evet zaten arkadaşlarım arasında ilk evlenen benim😂😂
evlenince tabi ailecek gorusmek daha uygun bizde bırak aileyi bir tutam manita bile yok nasıl olcak bu isler 😂
Hayır evlendi gitti 🤦bulusupta onun kocasıyla olan dertlerini veya vıcık civik romantikliklerinj dinleyemem
Hayır. Kendi asosyal dünyalarında takılıyorlar genelde. Herkes evlendi bee
Evli olan arkadaşım yok ama düşününce var onlarda o tip evlenseler beni unuturlar dhsjk
Tabii hatta şimdi yanımızda küçük birileri oluyor 😂
Evlenenler bağı kesiyor genelde, bana göre hava hoş.
Henüz evlenmedi evlenince belli olur ama biz ayrılamayız inanıyorum
Nadiren çocukluk arkadaşlarımla konuşurum
Kimisiyle koptu kimisiyle konuşuyorum ama eskisi gibi hadi gel deyince gelemiyorlar
Evlenince bekar arkadaslara veda 👋👋
evlenmeyenlerde görüşmek daha zor
En İyi Erkek Görüşleri