Ne nargile ne de sigara hiç içmedim içmeyi de düşünmüyorum zaten bronsitim var. Dumanından öksürmeye başlıyorum. içen içsin banane ama gözümüze de iyi bir halt yemişte aferin almayı bekleyen çocuklar gibi sokmasınlar.
Aşağı yukarı 3 senedir Nargile sektörünün içindeyim ben daha böyle tiplerle karşılaşmadım yani itici değil edebiyle içen insanlar olduktan sonra neden itici olsun ki
Ben bir lere güneşlide güzel bir kafedeydim.. Kızın biri böyle sanki 40yıllık nargileci gibi cekiyo üflüyo arada beni kesiyo falan.. ulan neyse içimden dedim nası pöfürdetiyo.. şak bir başladı ben içimden söylememle öhhğ öhhü öhhg bir öksürdü kızın karizma yerle bir benide gülme tuttu 😅😅 fenaydı ya
iticidir ben birkaç aydır nargileye sarmıştım ama bırakıyorum artık çünkü zevk alamamaya başladım hem de bu kadar zararlı bişeyin hiçbir çekici yanı yok boşu boşuna vücut zehirleniyor aptalca bir zevk uğruna.
sigara nargile içen her insan itici geliyor neden bilmiyorum. sigara içen bir kızla birlikte olmam ya sigarayı bırakacak ya da beni. o bok kokulu agızları cekemem
Nargile içmenin bir adabı var böyle hayvan gibi yayılıp ayaklarını doğum yapan karı gibi aralayipda su içen tavuk gibi başını yukarı kaldırıp duman ufuren tiplerden tiksiniyorum