Şu kızlar birde rusya'nin normal vatandaşı yani bizde kici kırık aleyna nın bile havasından geçilmiyor :D

Bence Aleyna bunlardan daha güzel kız gerçekten doğal ve güzel, fizigide mukemmel ama senin gibi vizyonsuzlar çekemediklerinden dolayı kıçı kırık havalı falan filan desin dursunlar 😂
Yav he güzelmiş zaten burda aleyna örnekti burda ana konu rus kızlarının ezici güzelliği
Çirkin bir kızsın galiba
Bunlardan evet sende öyle
Ahah bir sktr git kezban 😂
deren üstun kudurma kiskanma. gercek. bunlar. sende guzel degilsin erkek olarak soyluyorum. ukrayna kizlari bile turk kizlarini begenmiyor diyo turk erkekleri icin. hava atarak soyluyor bunu. haklida. sen aynaya bak oyle konus bu arada öz guvena bak ya😂😂😂
@blueblood73 ay canım bisi diyyimmi bizde türk erkeklerine bayılmıyoruz bir kore japon erkeginin tırnağı etmessiniz..
@blueblood73 profiline girdim girmez olaydım 🤮🤮
kardes ukraynaya kizlarina ilgi buyuk. bende gidecem oraya. sende ingilizce bilmeyen yoklukta olanlara hava yap 😂😉
@blueblood73 kızlar sana bakıcakmı sanıyosun allahın krosu 😂
hahahahha. ohooohooohohoh. iyi guldum.
konusmasam onlarla. inancam. senin gibi kezolar anca boyle der. abazanlarla mutluluklar
Yaradanın vip kulları bunlar
öyle deme rus kızları kıymalı börek yapabiliyor mu bakalım :D
Ruslar mantı bile açıyor ama adı pelmeni onun :D
Rus kızları bir melek...
Cevap
29Cevap
Bunu yazanın da bir kız olması baya tuhaf yabancıları bu kadar yüceltirken kendi milletinizi gömmeye bayılıyorsunuz sende bir türk kızısin bu durumda kendine annene ablana da hakaret etmiş oluyosun, aleynayi normalde sevip savunan biri değilim ama en azından sesi başarılı ve gayet güzel kiz bu yukledigin fotoğraflardaki kızların ne vasfi var çözemedim tek ozellikleri sarisin ve buzdolabi olmak turkiyede bunlardan on kat guzel kizlar var diyeceğim o ki şu yabancıları abartip boş boş tepemize çıkarmayın artık yeter
hahahaahha. turkiyenin unlu kizlarindan bile iyi ya bunlar sen nediyon. turk kizi geni boyle malesef.
@blueblood73 şu ülkedeki erkeklerin özgüvenini de çözebilmiş değilim hayır yani sen çok mu mükemmelsin de bizim kızları beğenmiyosun 😂 erkekler çok yapıyor da türk kızları kalkıp da rus erkekleri turk erkeklerinden daha yakışıklı daha çekici bilmem ne diyip turk erkeklerini kotulemiyor evet siz de bir brad pitt değilsiniz zaten ama napalim genleriniz böyle maalesef😉😂😆
en azindan benim arkadas gitt ayarladida tas gibi hatun. ukraynali bende kievde buldum. birden fazla tabi . ve onlarin geni cok iyim uzun boylu , tatlilar. ben buluyom. siz kendiniz dusunun banane. turk erkekleri turk kizlarini begenmiyor dedi. bizi begeniyorlar dedi. övunerek. haklida😀😉
Doğuştan sarışın değil diye çirkin ilan etmek çok saçma. En alttaki güzel değil zaten 1. İse bizim 16 yalındaki kızlarımız gibi. Diğeri ise herkes gibi. S yoldan geçen birini bul aynı kıyageti giydir aynısı olur.
Bunlardan cirkinsin, çirkiniz, kisayiz, çekilmeziz gerçekleri kabul et
Kendim için geçerli değil bu dedikleriniz :) ben güzelim boyum uzun diye rus kızı değilim ama. D
Kendine göre güzelsindir, erkek olsam 1dk kadınlık fukarasi türk kızının eziyetini cekmem
Anladım :( ozaman sende şöylr bir iyilik yap erkeklere ozaman kimseyi sevme kimseyle sevgili olma kimseyle evlenme. Kimseye işkence yapmamış olursun :)
Bir insan kendi insanını neden zayıf gösterir ki? mantıksız.
Rus kızlarını severim ama oranın da Türk kızlarının da iyisi ve kötüsü var. Oran olarak bakarsak Rus kadınları genel olarak daha iyiler her açıdan.
bize çok güzel gelenlerden kendi ülkelerinde çirkin sınıfında sayılanlar varsa bir önemi kalmıyor güzelliğin
Bu kadar neden bizimkiler sevilmiyor anlamıyorum. Kızlar siz on basarsınız onlara ;)
Türk kızlarıda çirkin değil abartma ben beğeniyorum bizim kızları
Bunu diyeninde bahsettiği gibi kendisininde ölüm meleği olması ayrı ironi ;) ;)
Hakli olduğun yanlar var ama yapacak bir sey yok bizimkiler böyle.😆
Onlar da kız nufus çok bizde kafa kafaya orada bir erkeğe on kız yazarken burada bir kıza yüz erkek yazıyor
bizim bıyıklı kezbanlarda anca biz güzeliz diye triplere girsinler
Bizim kızlar derken kendindenmi bahsettin :) Bence Türk kızları daha güzeller :P
Allah var güzeller şimdi. ama bizim kızlarda güzel. hak yemeyelim.
Böyle güzel kızlar bize bakmaz. Türk kızlarının da havalarindan geçilmiyor
ukrayna kizlariyla iyiyim ben. Türk kizini isteyen sevsin.
Bunlar estetikli ve fotoğrafları Shop instagram celebface sayfasından bulabilirsin.
Estetiklı bile olsa bunun çeyreği ünlü bile yok bizde :D
Olabilir sonucta doğaş değil estetikli 😙ayrıca ben sarışın sevmem ve güzellik göreceli kavramdır sayın soran
Ben erkeklere sordum :D sen koynuna almiycaksin sonuçta
Erkek kız farketmez güzellik göreceli kavramdır. Her erkek sarışın sevicek diye bişey yok.
Değişir kişiye göre türk kızlarında da çok tatlı ve özverili kızlar var
Bambaşka tür bunlar Türk kızlarının evrimleşmiş hali resmen.
Bana nedense Akdeniz kadını, Türk, İtalyan, Yunan, Pörtlek gözlü İspanyol kadınları daha çekici geliyor !
Allah'a sorcaksın onu.
biz bence sadece siyasi yönden ilerliyoruz
Onu kendinize sormanız lazım.
evet desek tepki yicez hayır desek yalakacı olcaz
Rus kızları bizim yanımızda ne ki 😄
Dedi aleyna fazla bilinmedik bir Rus kızın fotosuyla :D
İlla her sarışın rus olcak die bir kural yok tatlım 😜
Votka + sarışın rus avisi bu sitede 10. hesabım bilmem anlatabildim mi ;)
Bizim kızlar sakal, bıyık bırakıyolar 😁
Ahaha bir kız hesabı açmış mavili daha :D
Aynen haklısın yalnız rus kızları eşine sadık olur
Sen bizimkilere kurbaaan ol at kafası
Genlerimiz böyle napalım😄
Bizim burada çok var bunlardan 😃😂
Bunların çeyreği güzellikte kızlar var ama onlarda zengin kesim ve havalarindan geçilmiyor gerçi bizde varoşun da havasından geçilmiyor :D
Alanyadayim ama ben 😃😂
Sen nerenin prensesisin peki😂😂😂
Sen ne oluyorsun bu durumda
Karşıdaki kişiye görendeğişir o harun abi
Olsun türk kızı candır
Ruslar gozl ama türklerde hakszlix edersnz bnce
bizde bize bakacak olana bakalım.
Rus kızı can mıdır yani
Bu gordugunuz kizlarin her biri 100 dolar 😂
Aaa olum melegımı
Hoş geldin Harun abi
Bkmuzu ye.