Acizlik midir? Yoksa duyguların, sevginin en güzel şekli midir? Sevdiğim insanın arkamda dağ misali dimdik durduğunu bilmek, omzunun benim olduğunu bilmek benim için önemli.
Sevdiğine sığınmak, ona yaslanmak, varlığını gölge misali hissetmek acizlik midir?
Bir kadın daha ne iateyebilir ki arkasında dağ gibi duran birini bulduktan sonra yastıktan daha tahat gelir omzu söylediği her söz dokunur kalbinin en içten yerinw😍
Gölge diyebiliyorken dahi soruyor olmak, ilginç. Neyim ben, onun yan sanayisi mi? Elbette acz göstermektir. Varlığını ortaya koyamaz durumda, sevgisini nasıl? Anlaşılabilir değil.
Her ağladığında hatta onun yüzünden ağladığında bile, ondan nefret ettiğin anda bile ona sığınıyorsan sen aşıksın. Biliyorum çünkü ben aşığım. İnsan celladına aşık...
Kendi ayaklarının üstünde duruyorken sevdiğine sığınmak acizlik değirdir olamaz.. Onun gölgesi değil de, insan kendi gölgesin de yaşamalı. Bir gölge olacaksa iki kişinin olmalı
bunların acizlik değil de , hayatda ki duruşun gerekliliğidir diye düşünüyorum.. buna pararel olarak buraya kadar gelinecekse , o kadar çok acizce durumlar var ki günümüzde..
En İyi Cevaplar