Efendi erkek diye kendini tanımlayanların içten içe bayağı edepsiz olmasına bayılıyorum. Yahu kendi içinde paradoks bu, aklı yerinde efendi bir insan ilgilendiği kişiden hayır cevabı alınca böyle düşünmez ki.
Ne Alfa dediklerinizin ne kadınların umurunda değil böyle gece yorganın altına saklanıp ağlayan tipler ://
bu bir genelleme her insan ayni degil.. ozaman bizde diyelim siz erkekler nerde acik sacik cilveli kiz varsa ona bakiyorsunuz... Sacma sapan genellemelere karsiyim.. vardir öyle insanlarda vardir ama bu onlarin geri zekalilig.. herkesi ayni kefeye koyamayiz koymamaliyiz..
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Etobur olmayan kaç tane aslan varsa, kötü çocuğa yavşamayan kadın da ancak o kadar vardır bence...
Bir de yer çekimi kanunu gibi anlatmıyorlar mı şunu, hasta oluyorum. Alfa, beta, sigma, gamma dinlemem. Bunlar kokuşmuş hedonist Amerikan toplumunda geçerliliği olan kavramlar. Orada evlilik, ilişkiler, aile yapısı çöp olmuş. Nefes alır gibi zina etmeyi marifet sayanların öne sürdükleri kavramlara göre hayatınızı şekillendirmeye çalışmak düpedüz aymazlıktır. Türkiye'de bu anlayışa göre yaşayan çok insan var diyebilirsiniz. O zaman swinger-eş değiştirme rezaletini yaşayanlar var diye onların kavramlarına göre mi hayatımızı yaşayalım? Ana akım medya ve küresel güçler toplum mühendisliği için birtakım kavramları dayatıyor sonra buraya sanki büyük hizmetmiş, ilim bilim aktarıyoruz edasıyla Türkçe'ye çevirip servis ediyorlar bir de ''entellektüel'' muamelesi görüyorlar. Hadi bakalım, o zaman Mehmetler Mike olsun, tam olsun.
Başka isim mi bulamamışlarsa o karikatürde. Ona bakılırsa youtubeda ki gold diggerların hepsi gerçek bu yönden ele alırsak. Herkes bir değildir o zaman tüm sitede ki erkeklerde sapık, böyle bir mantık varsa, ee hani herkes birdi niye şimdi böyle oldu ki. Niye sevgiliniz yok ve ya hayatınızda neden bir insan yok, işte bu yüzden oluyor, sabit düşünüldüğü için işte
Yavv he he... Havvaya Ademi bırak şeytanla yiyiş diye ben dedim... Hinde hazreti hamzanın kalbini söküp ye diye ben dedim... Vacinanızın emrinde hergün daha uzun ve daha kalın cük arayıp bir de erkeklere iftira atıyorsunuz... kadınsınız kadın...
Her neyse sonuçta kadınların yavşadığı en pic 100 erkeğin zeka toplamlarından fazla beyin hücresi benim sadece testislerimde var bu gerçek değişmeyecek Newton ve ben yalnız kadınların yavşadığı popüler moronlar arsız gerisi hikaye...
Newton tartıştığı bir meslektaşı in hayatını kaydırmak için nüfuzu u kullanacak yapıda, her türlü ahlaksızlığa başvuran pislik bir adam. Yaşamış en büyük bir iki bilim insanından olması ayrı bir şey.
Aynı Newton tanısa seni de insana yerine koymaz MK. Sanki hissiyatı sadece kadınlara karış öyle.
Kuru feminizm yapacaksan başka yerde yap devir senin gibilerin devri olabilir ama hakikat her daim bizimdir. Güce tapan iğrenç bir insanlık yarattınız.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınların özündeki hipergamiyi ve hepsinin uyduğu Alpha fucks beta bucks all girls sucks bad boys dicks kuralını bilmeyen var mı?
En İyi Cevaplar