- Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılŞu resimdeki "erkeklik suçtur " yazılı pankarti taşıyan kadın musvettesine sormak lazim yaşam amacın nedir? Niçin dunyadasin ve toplum içindesin? Pislik ve bataklık içinde olan o leş ruhunu al ve defol git demek gerek.. Yahu kendi icinizde anlaşamıyor, kadın kadına birbirinizin erkeklerine göz koyuyor, şeytanca fikirler üretip her türlü rezilliğe, kiskancliga ve pisliğe imza atanlar sizsiniz! Ve kadın kadına yaşamak vs diyip ortaya boş yapıyorsunuz..
Şu yazdıklarım aklı başında, ahlaklı ve olgun kadin-erkek eşitliğine inanan kişiler için değil.. Onları tenzih ediyorum.. ama öyle bir kitle varki kuş kadar beyinleri yok ama fikir yürütüyorlar.. Söze iyi bakın "erkeklik suctur " .. Ruh hastaları sizi..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar eşittir
10 Yorumla
+1 yılFeminizm kadini kolelestiren erkegi de ezen bir akimdir. Biraz altini didiklerseniz anlarsiniz. Kadina guclu kadin olma adi altinda kaldiramayacagi yuku yukleyip erkeklerle rakabete sokuyorlar. Hatta kadini erkekten ustun tutmaya calisiyorlar. Erkekleri de törpuleyip ezmeye sindirmeye calisiyorlar.
Kadin erkek esit degildir. Kadinin erkekten ustun oldugu konular vardir; erkegin kadindan ustun oldugu konular vardir. Kimi konularda da denktirler.33 Yorumla- +1 yıl
eig icin tesekkurler
- 5 ay
Feminizm haklarla alakali birsey kadin ve erkeğin hakları esittir ancak sadce ülkedeki degil dunyadaki bazi kendini bilmez cahiller bunu kadinin ustunlugu olarak yorumlamis amacindan sapmaya baslamis ama gercek amaci olarak dusunursek dogru bence feminist dedigimizde hemen kadinin ustunlugu akla gelmese... kadinla erkek mesela guc kkjuaunda esit degil bu bilimsel olaeak dogru birsey tabi ayni sartlarda (mesela kadin spor yapar erkek yapmazsa kadin guclu olabilir ama ayni sartlarda diyoruz zaten) erkeğin yaptigi bir isi kadin yapamaz gozuyle bakilmamasi gererkir eskiden oyle bakiliyordu kadinlar istedigi meslegi yapabilir diyorum yani bence kadin eekek hak esitligidir ancak kadinin ustunlugu sanildigi icin amacjndan sapmaya baslamis
- 5 ay
Iki cinsiyetin de birbirine ihtiyaci vardir birbirini tamamlarlar isteyen istedigini yapabilir kadin tamirci olabilir arkek moda tasarimcisi olabilir bunlari cogunlukla biri kiz digeri erkek meslegi olarak goruldugu icin soyluyorum meslegin renklerin vb. Cinsiyeti yoktur dedigim gibi feminizm haklari esit tutar kangi cinsiyet haksizliga ugrarsa o konuda onu. Icin aavasir ancak amacindan sapmis durumda fotograftaki cahillere baksan erkeklik suctur nedir ya yani feminizm bunu savunmuyor gercek amaci da bu degildi Allah akil fikir versin bu bazi cahillere neyse ki kadinin ve erkegin secme ve secilme haklari gibi haklar esit ulkemizde kadinlar istedigi meslegi yapabilior
- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılDesteklemiyorum. Gördüğüm aklı başında feminist yok. Bir de feministliği "bayan değil kadın diyeceksin ulen" diyen tipler var. Allah akıl fikir versin onlara.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılDesteklemiyorum, spor yapmadığı sürece kadının gücü erkek ile bir olamaz. Ayrıca özel günler geldimi bir taraflarınızı yırtıyorsunuz ben bir kadınım bana incelik yap nazik ol çiceklerle donat diye, ya da kıskançlıklar neden var? Herkes madem eşit ise kimse kimseye ilgi duymasın? Lavabolar da bir olsun mesela? Ya da kavanoz kapağını açamayan kadınlar kocasından yardım istemesin? Hepsini geçtim etek giyen bir erkeğe aşık olur muydun sayın feminist hanım? Hepsini geçtim bir de bu durumu kullanıp ayrı boyuta taşıyan erkek döven söven ve erkek dışlayanlar var. Bence herkes nasıl yaratıldıysa öyle yaşamalı geliştirebiliyorsa sağlıkla kültürle sporla zekayla bilgiyle kitaplarla özgüvenle geliştirsin kendini, öyle pankart açıp car car bağırmakla kadınlığın sesi yükselmez.
42 Yorumla- +1 yıl
Düşünceni tebrik ediyorum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊😇
+1 yılFeminizmi yanlış anlayan kadınlarımız da var maalesef ve gerçekten onlara çok kızıyorum. He ayriyetten feminizmi sadece kadın düşmanlığı bilen erkeklerimiz de yok değil... keşke en başından beri kadınlar insan olarak görülseydi, kız çocukları diri diri toprağa gömülmeseydi, tecavüze uğramasaydı, öldürülmeseydi de feminizm ortaya çıkmasaydı. Bir feminist olarak hem erkekleri hem de kadınları seviyorum onlara bir düşmanlığım yok. Sadece kadınları sevmeyen, onları insan olarak görmeyenleredir benim düşmanlığım. Ayriyetten erkeklere şiddet uygulayan kadına da düşmanım!
25 Yorumla- +1 yıl
@Rodeocu10 erkeği insan olarak görmeyen kimse yok. Eski zamanlarda kadınlar cadı olarak görülüyordu bunu bilmiyor musun?
- +1 yıl
@Rodeocu10 tabiikide yok zaten öyle görüşlere de karşıyım güzel okumadın sanırım
+1 yılFeminizm eşitlik mi değil mi? Fotoğraflarla anlatalım. Feminizme eşitlik diyen, erkeğin köle olmasını, kadınların ise birer tanrıça muamelesi görmesini savunan erkek düşmanlarından başka hiçbir şey değildir.

10 Yorumla
+1 yılKadın erkek zaten eşit feminizm denilen şey neden var? Bu akımları çıkaran kişilerin amacının siz eşitlik sağlamak olduğunu mu sanıyorsunuz. Eşitlik adı altında kargaşa çıkartıyorlar benim kadın erkek eşitliğini savunmam için feminist olmama gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Cinsiyet rolü kişilerin gerçek ya da algılanan cinsiyeti ya da cinselliğine göre genel olarak kabul edilen, uygun görülen ya da arzulanan davranış tiplerini zorla kabul ettiren toplumsal normlar kümesidir. Cinsiyet rolleri genellikle dişilik ve erillik kavramları etrafında şekillense de istisnalar ve çeşitlilikler da vardır. Cinsiyete bağlı beklentiler kültürler arasında çok büyük farklılıklar gösterebildiği gibi bazı özellikleri çok sayıda kültürde ortak olarak görülür. Cinsiyet rollerinin ve çeşitlerinin biyolojik olarak mı belirlendiği yoksa toplumsal inşacılık sonucu mu oluştuğu konusunda günümüzde de süregelen bir tartışma bulunmaktadır.
Çeşitli gruplar, özellikle de feminist hareket baskıcı ve kusurlu olduklarına inandıkları hâkim olan cinsiyet rollerini değiştirmek için çaba sarfetmiştir."00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer iki cinsin de birbirine ihtiyacı vardır. Feminizm, kadın ve erkek haklarının eşit olmasını savunur. Sadece kadınları veya sadece erkekleri savunan bir ideoloji değildir. Feminizm adı altında ülkemizde yapılanlar iki cinsi birbirine düşürmekten başka işe yaramıyor.
20 YorumlaFeminizm kadın haklarını değil, kadının erkeklerden üstün olduğunu savunduğu için desteklemiyorum.
Her ideolojinin aşırısı fazla, elinde sonunda hepimiz Adem’den geldik, kimsenin kimseye üstünlüğü olamaz.30 YorumlaFeminizmi erkek düşmanı olarak gösteriyorlar🤦 feminizim demek kadın ve erkek eşit demektir kıyafetin kapaliligin açıklığın oyuncağın cinsiyeti yoktur insan nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın kapaliligi istiyorsa kapansın mini etek giymek istiyorsa gitsin insan kendini kisitlayabildigi kadar özgürdür. Dine mezhebe bakmaksızın vicdana bakarız her milletin kötüsü iyisi var hayvanlara değer veririz feminizim erkek düşmanlığını degildir
10 Yorumla
+1 yılDestekliyorum eşitliği değil pozitif ayrımcılığı destekliyorum, toplumsal ataerkil zihniyetin kız çocuklarını doğar doğmaz hayata 1-0 yenik başlatmasındaki adaletsizliği pozitif ayrımcılık yaparak, kadınlara daha fazla olanak sağlanarak olabileceğine inananlardanım not: heteroseksüel erkerkleri feminist yürüyüşlerde görmek istemiyorum iki yüzlüce buluyorum bazı kişileri
15 Yorumla- +1 yıl
Bencede gerçekleştirdin tebrikler
- +1 yıl
Ben erkek saymıyorum kendimi ruhum kadın ve bence önemli olanda bu ama sen sadece komiksin
- +1 yıl
Terbiyesizleşsem sana benzerdim ki bu imkansız
Akıllı kadın bindiği dalı kesmez. Erkek ve Kadın dar çerçevede eşit, geniş çerçevede değildir bunu anlamak istemiyorlar. Erkeğin iş gücü dahil herşeyini sömüren, imparatorluklar yıkan, savaşların çıkış noktası olan bir cinsiyetinin savunduğu ideolojıyı hoş karşılayamam ama onlarsız da olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de feminizm: Erkekler köledir, köpektir ve yaratıktır. Biz kadınlar üstün ve tapılacak insanlarız
Dünya'da ise erkek ve kadın eşittir. İş ortamında her cinsiyet her işi yapabilir. Özgürüz ve giyim kuşamda, takıldığımız ortamda ve yaşam tarzımiza kimse karışamaz. Erkekler gibi sevişiriz de ilişkiye de gireriz.10 Yorumla Şu fotodaki gibi kadınlar feminist değil bildiğin evde kalmış ciddiye alınmayan aptal tipler sadece
Feminizm kadın erkek eşitliğini savunur ve toplumsal yaşamda iki tarafın da eşit haklara sahip olmasını destekler
Bunlar sadece dikkat çekmeye çalışan kezbanlar00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Erkek düşmanları bunlar bayan dersen üstüne çökerler boyon doğol kodon diye o nedenle bu zihniyetten uzak durunuz :D
50 Yorumla
+1 yılFeminist değilim, yeni nesil feministler feministliği anca instagram bio'suna yazığ gösteriş yapıyorlar, sorsan feminsitlik nedir diye şu cevabı verir sedece "bayan değil kadın".
10 YorumlaBen feminist değilim. Haksızlığa uğrayan hangi cinsiyetten olursa olsun onun arkasındayım.
40 YorumlaFeminizm erkek ve kadının eşitliği savunan bir akımdır. Allah erkeği kadına, kadını erkeğe emanet etmiştir. İki cinsin de birbirine ihtiyacı vardır bu dünyada. Yani feminizmi
"KADIN OLMAK AYRICALIKTIR." kalıbına koyamayız.20 Yorumla
+1 yılErkeklik suçtur nedir ya? Ben böyle bir zihniyet görmedim. -_-
30 Yorumla
+1 yılBütün Feministleri toplayıp Askere göndereceksin hemde Komando Birliğine bak bakalım o zaman nasıl kaçacak delik arayacaklar 😀
10 Yorumla
+1 yılEsitligi savunsa adi feminizm olamzdi feminzim femenal kelimesinden geliyor femenalda kadin demektir
20 Yorumla
+1 yılkapatın bu karıları 2 sene ev hapsine erkeksiz yaşasınlar.
20 Yorumla
+1 yılFeminizim erkeklerle kadınların eşit olması demektir hiç bir ırk birbirinden üstün olmamalıdır ne bir erkek ne bir kadın feministlerde bunu savunurlar ve kesinlikle destekliyorum...
10 Yorumla
+1 yılInsanlar "izmler" olmadan da eşitiliği ve adaleti sağlayabilir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türkiye'deki feminizm "Erkekler ölsün" modunda olduğu için pek savunamıyorum çünkü diğer insanlarda böyle bir algı bırakmış. Pozitif ayrımcılıktan nefret ederim. Kadın erkek eşitliğine inanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEşitlik istiyoruz erkek düşmanlığıyla alakası yok boş boş konuşuyorlar
20 YorumlaFeminizm erkekleri suçlama değildir feminizm erkek ve kadinin eşit haklara sahip olduğunu savunma dusuncesidir
00 YorumlaBende feministtim ama bazıları erkek düşmanlığı olarak anlıyor hayır erkek düşmanlığı değildir kadın haklarını savunmaktır
00 Yorumla
+1 yılkadın-erkek eşitliğini savunanlara feminist denir ama işi büyütüp erkek düşmanı olan kişiler feminist değildir.
00 Yorumla
+1 yılyüzyıllarda her toplumda yandaş bulan, kadının siyasal ve toplumsal haklar bakımından erkekle eşit olması gerektiğini öne süren ve bunu gerçekleştirmeye çalışan akım...
01 Yorumla
+1 yılFeminizm erkek düşmanlığı değildir şu konuda bir anlaşalım
10 YorumlaErkek düşmanı olan kadınlar amazon ırkından gelme 😎 ama ne olursa olsun kadınlara saygım var çünki hepsi birer anne ya da anne adayı 🙏🏻
00 YorumlaDesteklemiyorum. Bir ideolojiye saplanıp kalmayın, saygılı olun dürüst olun empati yapın yeterlidir.
00 YorumlaErkek düşmanlı değildir. Neden bu şekilde lanse edildiğini anlayamıyorum. Kadın haklarını savunmaktır.
10 Yorumla
+1 yılFeminizmi doğru yansıtan olmadığı için desteklemiyorsunuz. Ama feminizm ayrımcılık değil ayrımcılığı ortadan kadırmaktır
00 Yorumla
+1 yılFeminizm kadın erkek eşitliğini savunur. Bu feminizm değil..
00 YorumlaPozitif ayrımcilık yapanlar Kolpa feministliğin altına sığınıyorlar mk
10 YorumlaBu arkadaşlara kalsa bizim çükümüzü kopartırlar valla 🤣🤣🤣🤣🤣
10 YorumlaEşitlik her zaman adaletli olmaz. Gerekiyorsa elbette pozitif ayrımcılık olmalı ama gorselde kullandığın fotoğrafla sorduğun sorunun alakası yok. Neyin ne olduğunu doğru dürüst ogren
06 Yorumla- +1 yıl
Yani şimdi sen diyorsun ki gerekirse kadınlara ayrımcılık yapılmalı?
- +1 yıl
Tamam size göre mağdur olan hep kadın olduğununa göre kendimize ayrıcalık bekliyorsunuz. 👌 muaazam düşünceni takdir ediyorum. Bu sayede daha fazla antifeminist kazanırsınız..
- +1 yıl
Mağdur olan taraf feministlere göre kimdir? Erkekler olamaz herhalde çünkü öyle olsaydı feminizm diye bişey olmazdı. Cinsiyet belirtmesen de dediğin buna çıkar..
+1 yılfeminizim erkek düşmanlıği değildir. kadın erkek eşitliğidir
01 Yorumla- +1 yıl
Yav he he 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Bayan değil kadın" diyen örgüt sizene lan millet istediğini der
20 YorumlaDesteklemiyorum. Eşitlikten yanayım
40 Yorumla
+1 yılErkeklere düşman olana feminizm denir. 😁
40 YorumlaPeygamberimizde erkekti bu ulu orusbular bunu neden dusunemiyo acaba
00 Yorumla
+1 yılerkeklik suç mu kestirelim mi manyak kadın.
00 YorumlaFeminizm kadin erkek eşitligini savunmaktir yalani arkasina saklanip erkek düşmanligi yapmaktir
10 Yorumla
+1 yılÇirkin kadın hareketi.
10 Yorumla
+1 yılGörsel feminizmin tanımıdır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen bile bir erkek olarak feministim.
40 Yorumla Erkekler olmasa olmazzzzz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar feminist değil ya
00 Yorumla Desteklemiyorum saçma geliyor
10 YorumlaEski sevgilim benimle tanışana kadar feministti.
00 Yorumla
+1 yılFeminizm resimdeki gibi değildir
00 Yorumla
+1 yılErkek düşmanlığı
20 Yorumlaİnsan eşitliğini savunur
00 Yorumla
+1 yılHassas konular o yuzden bisi soylemesem daha dogru
00 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılMallar topluluğu
10 YorumlaDesteklemiyorum
20 YorumlaBu erkek düşmanlığı