Aaa urfalıyım bende :D Öncelikle inşallah hayırlısı olur beni de bu aylarda işte osmaniyeden istemeye geleceklermiş hadi ikimizin de şansı bol olsun internette araştır felan geleneklerini tek tek sayamam ya :D
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Baktim ama pek bisey anlamadjm yaa cok karisik sen bana biraz anlatabilirmisin kisa kisa
Çok güzel insanı vardır. Gittim ben 2 ay kadar kaldık. Çok hürmetkarlar genelde kebap , yemeklerle meşhurdur. Çok güzel bir şehir insanıda iyidir. Hakkında hayırlısını diliyorum🙏
Harran ise MHP li Suruç hdp dikkat et gitçen yerin belediyesini hdp almışsa boz nişanı
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hdp_mhp_ akp_chp umrumda degil benim sevdigim adam orda kurt olsun turk olsun arap olsun takilmam oyle seylere bu dusuncedeki insanlara farkli bir bakis acim var zaten
Tamam ama tam olarak neyi merak Ediyosunuz Kuaföre götürürler seni ordan gelip damat alır dış çekim varsa ona gidersiniz Ordan salona Ordan Eve Artık orası sana kalmış Daha sonra Burada adet Duvağın olur damadın en küçük yeğeni duvağını çalar onu damada götürür para alır daha Sonra 3 Cuma olur geçemeyenler gelir seni Evde görür altın takar hediye getirir Ondan sonra el öpme eve yemek davetleri başlar oda biter Sonra sen ve evin ve eşin Allah Ne verdiyse
En İyi Cevaplar