Arayan soran yok okulda/işte selamlastiginiz kimse yok beraber sinemaya alışveriş vb. Vakit geçirebileceğiniz kimse yok. Ne yapardınız? Ne hissedersiniz?
Hiç arkadaşınızın olmasa ne hissederdiniz ne yapardınız ?
ben etrafımdaki kalabalığa rağmen kendimi yalnız hissediyorum o daha kötü bence. insan daha bir yalnız, daha bir içe dönük yaşamaya başlar her şeyi. var olanlar bir tat vermez sıkar insanı, yavan gelir ötekiler.. o anlarda insanın tek dostu insanın kendisi olur. insanlar bir gölgeye dönüşür ve koyu bir yalnızlık başlar.
Arkadaş bulunur sıkıntı yok, yalnızlıktan keyif alıyorsanız bir süre kafa dinleyebilirsiniz hatta. Hayat kısa, böyle şeylere kafa yormamak lazım diye düşünüyorum. Olmasaydı bunları düşünürdüm ama var yeterli miktarda. Herkesle arkadaş olunmaz zaten.
Açıklamada tam olarak Şu an ki durumumu anlatmışsın. Ne yapıyorum hiç bişey ne hissettigimede gelirsek galiba hissizleştim artık bazı şeyleri akışına bıraktım
Anlıyorum seni insan aranıp sorulmak ister ama olmuyor benimde aynı birçok dostum var zannediyordum ama yanılmışım ve artık umursamıyorum arayanı arıyorum
öyle bir geçer zaman ki şarkısını mırıldanır iç çeker bu dünyada ki zamanımın bitmesini beklerim ya da anason kokarken sofralar şarkısını söyler ve daha sonra da ölenle ölünmüyor ama kalanlarla da yaşanmıyor der ölüm gel artık derim içimden
23 yıldır yalnızım. Ailem var gene yalnızım. Neden bilmiyorum ama herşey den uzaklaşmak istiyorum. Bir iş sahibi olup kendi yeni hayatıma başlamak istiyorum
Arkadaşlarım var ancak mutlaka gün içinde yalnız kalıp kendime zaman ayırırım. Kendi kendine vakit geçirmeyi yalnız ve sıkıcı bir şey olarak görmediğinde daha mutlu olursun.
bir dönem hiç arkadaşım yoktu. çok yalnızdım ne mutluluğumu ne üzüntümü paylaşabiliyodum.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.. daha sıcakkanlı ve sosyal olmaya çalıştım.
En İyi Cevaplar