Arkadaşlar karizma nasıl olunur kimlere denir?
Elbette giyimin büyük etkisi olmalı...
Elbette giyimin büyük etkisi olmalı...
Profil resmine baktım da, okula giderken kendine hiç özenmemişsin. Kambur duruyorsun, bakışların boş ve paspal görünüyorsun.
Senin yaşındayken saçıma şekil vermeden okula gitmezdim. Bakımıma ve görünüşüme dikkat ederdim. Giyimim okulda tekti. Herkes spor ayakkabılar, bol pantolonlar ve gömleği dışarı çıkarıp kravatı karnına kadar indirip gezerken, ben gömleğimi hiçbir zaman dışarı çıkarmazdım, daima dar yelek kullanırdım (fark yaratır), Süet kösele giyerdim. Diksiyonum her zaman iyiydi ve, kendime güvenim vardı. Okulda herkesi tanırdım, herkes de beni tanırdı.
Öyle çok da yakışıklı biri değilim. 1.77 boyundayım, fitness falan yapmıyoru biraz atletiğim o kadar, mavi gözlü sarışın falanda değilim. Buğday tenli, siyah saçlı kara gözlü birisiyim. Ama tarzım ve kalitemle her girdiğim ortamda ilgiyi çekerim.
Bizim kolejin en barbi kızlarıyla çıktım. Hem de sırf etiket olsun diye, hangisini beğendiysem ona sardım. Çok mu yakışıklıyım, hayır. Ama bunlar hep özgüven ve farklılığın getirisi. Benim için karizma, insanın kendi farklılığının farkında olması ve özgüveninin duruşuna yansımasıdır. Başka bir anlamı yok.
Herkes yakışıklı doğmayabilir, ama herkes karizmatik olabilir. Kendine güven.
Yakışıklı doğarsın... Karizma OLABİLİRSİN ;) sanırım bu sözüm herşeyi açıklıyor. Yakışıklı olamazsın ama karizmatik olabilirsin. Her erkek karizmatiktir. Önemli olan doğru yerde doğru davranmak. İnsanlar karizmayı ağırbaşlılık olarak görürler.ama öyle değildir bknz: cem yılmaz
karizma olunmaz, doğulur.. giyim kuşamla dikkat çekmek elbette elinde ama bir hareket bir konuşma yerle bir eder hepsini..
Karda yürüyüp izini belli etmeyene denur.bkz.kar- iz-ma (olumsuz)
Cevap
7Cevap
Fotograflarıma bakarsan aradıgın cevabı bulabilirsin yegenim :D
ne olacaktı ya :D
Giyim, bakışlar, duruş, yürüyüş ve ses tonuda çok önemli..
başka faktörler de var abi sdsd :D
en önemlisini yazmadım
para.
''bak orda para var at onu cebine''
sdsdsd :D
:DD
karizma duruş, ezikçe olmayan haraketleri sergileyen insanlara denir. genelde rahat insanlardır
giyimi
konuşması
kişiligi
cevresi
karizma faktörüdür.
Karizma iyidir. Önce kişilik, sonra dış görünüş önemli. Bi yetenek aslında.
bakış duruş zerafet asillik ağırlık olgunluk önderlik vasıflarına sahip kişilere denir bence karizmatik insanlar
Öncelikle büyümek gerekiyor canım ya.
Yok bunları düşünmek için erken diyorum. Biraz büyü kendiliğinden gelir o karizma diyorum. Anla yani.
sana denmedıgi kesin:D
para var mı knk?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar