Aile & Toplum Dedikodu ve itiraf sayfaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Son zamanlarda dedikodu ve itiraf sayfaları tavan yaptı artık insanlar iletişim kurmak yerine itiraflar ve dedikodu sayfalarına akın etti sizin bu konuda fikirler ve düşünceleriniz ne? Dedikodu ve itiraf sayfaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ilayda9090 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl cok cocukca. hersyi güzliden yapiyorlar falan rezil bir olay yani 1 0 Yorumla
Düşünerekkonuş Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl Kim ne yapıyorsa yapsında, aman bize doğrular gelsin... 1 0 Yorumla
elsaalily Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl Oha giydiğinin rengine kadar hatırlayan erkek mi varmış ben hatırlamam böyle birşey olsa:D 1 0 Yorumla
Wise7 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok heyecanlı ve ekşınlı oluyor arada bir göz gezdiriyorum 1 0 Yorumla
Cekuso Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Samimi olduklarina inanmiyorum cogu insan da kendini itiraf ettiriyomus oyle duydum pek ilgilenmiyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar