Aile & Toplum Deniz kızı diye bir şey gerçekte var mıdır yoksa yıllarca bizi keklediler mi ne düşünüyorsun? çarliabinizzz_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Deniz kızlarını filmlerde çizgi filmlerde masallarda sıklıkla okumuş izlemiş dinlemişizdir belki de. Acaba deniz kızı var olma ihtimali var mıdır yoksa bizi keklediler mi :)#kscanlaryorumluyor Deniz kızı var mı lan :D#çarliabiniz #kscanlaryorumluyor #denizkızı #efsaneler Deniz kızı diye bir şey gerçekte var mıdır yoksa yıllarca bizi keklediler mi ne düşünüyorsun? Cevapla Deniz Soruları Film Soruları Çizgi Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Merhaba 🙃Deniz kızları efsanelerden kalma bir masal ürünü olsa da bazen insan düşünüyor olsa ne ilginç olurdu ye 😄Belki iyi bir çocuk olursak deniz kızını bile görebiliriz 😃İlginç bir strateji... 1 3 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Deniz anası var var neden kızı yok ki :D Yorumla Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ +1 yıl Deniz dayısı neden yok? 😃 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Deniz babası da olmalı :D Yorumla
kalitelicorap Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Olabilir reis 1 6 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl olsa güzel olurdu Yorumla kalitelicorap +1 yıl Reiz okyanusların yüzde 90ı daha keşfedilmedi derinlikleri belkide vardır Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Olsa idi kanka olurdum bana balık verirdi denizden :D Yorumla kalitelicorap +1 yıl Reis balık verirdin onlara Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl balık var denizde bulsun yesin ya Yorumla kalitelicorap +1 yıl Büyük balık seviyorlar reiz Yorumla
Sasadee Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Felsefe hocam "" insan aklina konu olan sey muhakkak vardir.."" derdi. Bende oyle dusunuyorumm.. 1 3 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Var olsa ne güzel olurdu Yorumla Sasadee +1 yıl Wardir belki. Olsa neyapacaksinki yasam alanlariniz farkli Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Yok ya değişik bir canlı Yorumla
Kaardii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Var ben gördüm 1 3 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Nasıl bir şey kanka güzel mi Yorumla Kaardii +1 yıl Cok guzel🤩 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl ooo keşke selfie yapaydınız Yorumla
JamieFox Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Deniz kızı var mı bilmem varsa deniz erkeği de vardır yoksa deniz kızı Hz İsa ile türdeş olur. Ama deniz ineği var bunu biliyorum 1 3 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Deniz ineği nasıl bir şey normal inek gibi mi Yorumla JamieFox +1 yıl Mors gibi Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl hımm ilginç miş Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Yunan mitolojisine dayanan bir efsane sadece eger olsa idi zaten coktan belgelenirdi. 1 1 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Mitolojik bir şey maalesef ki Yorumla
StarLena90 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Ben aslında deniz kızıyım ama protez bacak taktırdım. 1 2 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl masumca :) Yorumla StarLena90 +1 yıl Tabi 😂 Yorumla
Liyaxx Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Öyle bir ihtimal olsa hoş olabilirdi. Ama yok 1 1 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Olsa tüm erkekler denize kız kesmeye giderdi her halde Yorumla
bi_bakar_mısın Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 70% +1 yıl Üstad yaş 25 etme eyleme :D 1 3 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl Olsun ya taldronun bile deniz kızı şarkısı var :D :D Yorumla bi_bakar_mısın +1 yıl acaba bende mi inansam :D Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl olsa güzel olurdu selfie yapardık denizden balık çıkarırdı bana Yorumla
centilmen-efendi Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Bence yok. 1 2 Yorumla çarliabinizzz_ +1 yıl bencede gerçek olmayacak kadar itopik Yorumla centilmen-efendi +1 yıl Aynı görüşteyiz. Yorumla
En İyi Cevaplar