Hani hani nerdeler Zor günümde gitmişler Hep kapalı perdeler Karanlığa itmişler Hani hani nerdeler Zor günümde gitmişler Hep kapalı perdeler Karanlığa itmişler
Ben hep mutsuz mu olacağım? Ben hep yalnız mı kalacağım?
Kardesim yazımın bundan sonrasını sadece iletişim olarak vs. çekingenliğin birazda olsa varsa ve yenmek istersen oku, bunu şu an tüm yorumlarımın yanında paylaşıyorum, çekingenliği yenersem insanlara yardım etcem diyordum ve yendim. Yendikten sonra arkadaş ve sevgili edinmede geliştim sosyal açıdanda.. Psikiyatri çekingenliğin kişinin doğduğundan bu yana hissedilmiş ve hissedilmemiş duygularına bakılarak çekingenlik türünün hangisi olduğunu teşhis edileceğini söyledi. Bu yüzden bana ilk olarak 2 soru sordu. Sanada sorcam yalnız yanlış cevaplarsan doğru çekingenlik tavsiyelerini verememiş olurum yanlış yoldan gideriz, sorulduğu haliyle cevapla 1) Çocuklukta ve bugüne kadar tüm zamanlarını düşün;seviyorum ya da aşığım diye anlıkta olsa aklından geçen bir an oldu mu?(hatırlıyorum oldu ya da hatırlamıyorum olmadı diye cvpla kardeşim) 2) ya da sadece hoşlanıyorum diye mi aklından geçti? Birde kaç yasındasın?(azda olsa çekingenlik varsa cvpla, yoksa cvplama kardesm)
En İyi Cevaplar