Sadece saç sakal ile sınırlı değil. Giyime şekle önem vermemelerinin sebebi nedir? Yoksa hayata bilgi amaçlı bakıp geri kalan şeylerin gereksiz olduğunu mu düşünürler? BolzanoFaradayEinsteinAli NesinScientist"Hiç tipi düzgün şekilli birinin bilim alanında çok başarılı olduğunu görmedim.🤔" Örneğin; Mesela hiç böyle birinin bilim alanında başarılı görmedim. 🤔
Bilim insanlarının saç sakalları neden dağınık? Neden pasaklı görünüme sahipler?
İnsan ömrü 60-70-80 sene diyelim. Bunun ilk 25 senesi büyümek, okumak diye geçiyor. Geriye kalan zamanlarda da bu insanlar yalnızca dünyayı ileriye götürecek şeyler üzerine çalıştılar. Güzel görünmek adına aynaya baktıklarını zannetmiyorum.
Bu konu üzerinde ben de çok düşündüm, ressamlara olan hayranlığımdan dolayı ilk olarak onlarda fark etmiştim.
Vardığım kanıysa; uğraştıkları sanata veya bilime harcadıkları bolca vakitten dolayı kendilerine zaman ayıramıyor oluşu.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konuya odaklanıyorlar çünkü Çoğu insan güzel görünmenin egonun kibirin peşinde Onlarsa sadece konuya odaklanıyorlar nasıl göründüklerinin bir önemi yok. Onlar için önemli olan görünüş değil beyin
Bence o kadar tipleri kötü veya bakımsız değiller ayrıca genelde bahsettiğin kişilerin yaşadığı dönem ile şuanki dönem arasında stil farkları var mesela ali nesin bence gayet bizim döneme yakışan tarzı düzgün biri
En İyi Cevaplar