Bence gelir düzeylerinin düşük olması ve tembel olmaları.

Kriterlere bakacak olursak henüz evde kalmamışım sanırım fakat büyük ihtimal evde kalacağım.
Ama arkadaşım kendimi evleneceğim diye kasmıyorum öyle ortamdan ortama akan bir insanda değilim ki bir milyon tane kızla tanışayım. Öyle tanıştığım kızların hiçbiride kafa dengim değil.
Felsefeden, teknolojiden, siyasetten, ekonomiden, bilimden anlayan idealist bir kadın bulursam evlenirdim ama Türkiye şartlarında hatta dünya şartlarında böyle bir kadın bulmak çok zor.
Bu kriterlere uymayan bir kadınla evlenmek sırtıma ağır sorumluluklar yükler kaldı ki ben sırtımda birde evliliğin getirdiği sorumlulukları taşımak için evlenmek istemiyorum hayatımı paylaşabileceğim bir partner istiyorum.
Yani ben evde kalacağım arkadaş siz evlenin.
Felsefe iyidir de buruşukluğa çözüm mü bilemiycim. Ama en son nikah masasına oturabiliyordu diye hatırlıyorum
evde kalan kızlar yaraları var ki gocunup kötülemişler
Alakası yok !!
- İyi gelirim var gezip tozuyoruz
- Neden ömür boyu sizin kahrınızı çekelim? Özgür olmak istediğinle olmak varken. sırf 250 gramdan başka özelliğiniz yok. Sizden daha iyileri her gece bağ ağrısı olmadan oluyor.
-Eğitimsiz kültürsüzsünüz boş egodan acizlikten başka bişey yok.
-Evlenen aptaldır net. sakın gaza gelmeyin. Sonra ömür boyu nafaka için yırtıyorsunuz
dislike atmış bile kezbanlar :) durum böyleyken akıllanan erkekler için sadece tek geceliksiniz fazlası değil :)
Teknolojinin ve insan iliskilerinin bu kadar yogun oldugu bir zamanda evde kalmis insan yoktur evlenmemeyi tercih etmis insan vardir.
Bircok hemcinsim sadece erkekleri cesitli konularda kotu niteliklere sahip olmakla suclamis.
Benim cevremde cok iyi niteliklere sahip olup da evlenmemis erkek akrabalarim da var. Sorun sadece erkeklerde degil o yuzden.
Bir de şu acidan bakiniz... Belki hayatlarini mahvedecek kotu niyetli kadinlardan uzak durmak icin evlenmemeyi secmistir erkekler.
Bence kadinlarin gelir meraklisi olmasi
Bana hediye al tatlim
Bana mucevher
Benii en guzel yere götür en iyi check inleri yapayim tatlim
Balayimiz mayamide olsun
Ciraganda evlenelim tatlim
Evet sonra da erkek tembel oluyor dimi
@uncas71 dogruya dogru
Hem tek tasinin en deve kadar buyuk olmasini istiyor
Hem gidip en elit yerlerde ev tutmak istiyor
Bunun adi da sevgi oluyor
Agaogluyla birlikte olan genc hatunlari mi dersin
Seyma subasini mi
Aslinda bu kadinlar her kadinin icinde yatan maddi arzularin sevilen ornekleri
Kimse kendini kandirmasin
Annesiyle oturan demis bir de
O da ayrilmak istemenin bahanesi olmali
Hani makedonya arsidukunu oldurulup 1. dunya savasina baslanmasi gibi
Kadinlar durust olun durust
Elinizde sevdiginiz ama parasi olmayan gencleri de sacma bahanelerle birakmayin
Onlara ezik gozuyle bakmayin ezik olan sizin ezik para para diyen kalpleriniz
@uncas71 soruyu sorus sekli bile acik yani
Bari bu kadar belli etmeseler para icin yapacaklarini
Neyse hala suralarda sevgiyi amaclayan birileri vardir umuyorum
@theonem ahaha kizim ya dur görüşümü acik hale getirebilirsem
Acik acik net soyluyorum😎
Hakketen helal olsun sana!!!
Seni böylesine gür sesle haykırtan sebebi merak ettim doğrusu
Cevap
87Cevap
Ben 33 yaşındayım bu zamana kadar evi olmayan arabası olmayan biriyle evlenmem ve kizimizi vermeyiz diyen birçok aile ile tanıştım ve buzamana kadar senin kalbin temiz düzgün birisin ama evin yok kimse sana kız vermez hele araban ve paran yoksa kız işini unut diyen birçok etrafımda tanıdığım ve aile var sanki para ve ev mutluluk getiriyor para birgün biter ev birgün yıkılır ama sevgi saygı hoşgörü güven hiçbir zaman belki cebimde para altimda araba oturcak ev olmadığı için evde kalmisimdir belki de mucize filminde dediği gibi kalbi sakat olmasın diyen insan kalmadığı için evde kalmisimdir. ozaman ev isteyen evi olanla araba isteyen arabası olanla para isteyen de parası olanla evlensin ben bolede mutluyum 😆
Canı evlenmek istemiyor olabilir mi? Ayrıca annesiyle yaşamaktan memnunda olabilir.
Ben de bekarım ailemden ayrı yaşıyorum, son derece çalışkanım, maddi gücüm yerinde, kendi işimi yapıyorum ama evlenmeyi düşünmedim bile.
Öyle bir yazmışsın ki sanki evlilik tüm erkeklerin hayali ve bunu başaramayan erkek yetersiz erkekmiş gibi anlaşılyor.
Evliliğe karşı değilim ama evlenmek istemedim henüz.
Ayrıca gelir düzeyi düşük ve tembelden kasınız ne?
Düğünü Çırağan Sarayı'nda yapıp, Kemer Country'de villada yaşayıp aynı zamanda adamın gece gündüz siz ne isterseniz emir eri gibi yapması falan mı?
Kusura bakmayın, kendimi övmek için söylemiyorum ama benim gibi ya da benden daha yüksek seviyelerde ki hiç bir güçlü ve başarılı erkek kezbanın kahrını çekmez.
Kendinize çeki düzen verin, ne olduğunuzu kim olduğunuzu görün.
Öncelikle bu soru için seni tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Çünkü evde kalmış denince nedense bir tek kadınlar akla geliyor.
Ben evliyim evet o muhabbetlere maruz kalmıyorum ama bu durum sadece kadınlara özgüymüş gibi davranılamaz.
Bu erkekler genelde asosyal, sorumluluk almaktan devamlı kaçan tipler oluyor.
Bazıları ise aşırı titiz veya detaycı olduğundan kendine uygun birini bulamıyor.
Evde kalmak tercih de olabilir mecburiyet de.
Alakası yok bir arkadaşla tanıştım Babası ölmüş Annesine bakıyor Arabasıda var kendi almış işi felanda gayet iyi 30 yaşındaydı temiz bir çocuktu bu zamana kadar çok bir ilşkim olmadı diyordu. Yani kişiye göre değişir bazı insanların karşısına çıkmayınca talip cidden çıkmıyor..
gönlumuzun sultanını işte budur dıyebılceğimiz hatunumuzu bulamadığımız ıcın olabılırmı sence, ayrıca bu evlenmeme nedenıdir. maddı gucu çok iyi olan arkadaslarım benle yasıt aynı dertten bekarız.. fakir ama çok calıskan arkadasım var bekarız... durumum şükür ıyı koşturmaca oturup kız muhabbetı yaparız... Cevrelerımzde O şanslı bayan yok napalım kısmet :) BU arada ailesıyle oturan erkek mumla arayıpta bulamayacağın nimettir kapiş ;)
@İlkeer06 yanı kardesım hemen olayı yok paraları yoktur yok annelerıyle yasıyolar nekadar ayıp gıbı laflar,, yasım 38 evlenmeyı dusunmuyorum henuz yok cunku o kişi gelmedı,, evlenmek ıcın yanıp tutusmuyoruzkı , bu bayanlar bence evlılıkte evlılık evde kalıcaz korkusu yasıyorda boyle bilip bilmedik iddalarda bulunuyor önyargı
@İlkeer06 korkuları var demek , bıde ailesınden ayrı yaşayan erkeklere karsı zaafları var ;)
@İlkeer06 ev cok piyasada her ev bızım gunluk , apart dolu :)) ekstra aylık kira , doğalgaz , elektrık, su nıye vereyım mis gıbı ailemle yasarken... Beyin bedava
@İlkeer06 bide akılları sıra gunluk ev ya da otel gıbı yerlere gıttıklerınde kendilerını kötu hıssedıyorlar ama erkeğin evı oldumu sakınca gormuyolar,,, psikolojık tatmın ıste :D
Tembel Değilim, Gelir seviyem kişiden kişiye göre değişir dövizle maaş alıyorum en azından bir çok kişiye göre iyidir çok genç olmama rağmen aracımda var aileminde maddi durumu iyi, sevgilim yok olması için de çabam yok. Her kontrat dönüşü 1-2 ay anamın dizinin dibinden ayrılmam geri kalan zamanımda denizdeyim zaten ben senin tanımına kesinlikle uymuyorum.
çirkin ve fakir olmaları; ama güzel veya zengin birisiyle evlenmek istemeleri.
bekaret takıntısı (evet böyle birisi benim çevremde de maalesef var.)
asosyal olmaları
işsiz-güçsüz boş-beleş olmaları (kadınlar böyle birisiyle de evlenebiliyorlar ama yakışıklı değilse zor)
Oğlan dura dura koç olur, kızlar dura dura hiç olur. 😀 Bu konuda İlber hoca gibi düşünüyorum, hayatımı kendime göre şekillendiriyorum eğer, evlenirsem kontrolumden çıkar. Evliliğin getirdikleri ve götürdüklerini kiyaslarsak da şu an için mantıklı gelmiyor.
https://m.youtube.com/watch?v=W1lzrjIjAnMEvlilik kader kısmet işidir.
İmanın şartlarından biride kaderdir.
YAV ARKADAŞLAR BUNLAR NASIL DÜŞÜNCE ŞEKLİDİR.
ALLAHIN TAKDİRİ NE ZAMAN TECELLİ EDERSE O ZAMAN İNSANIN KADERİ KISMETİ AÇILIR VE EVLENİR.
Kahire Üniversitesi profesörü ünlü Arap şairi Şeyh Muhammed Abdul İbrahim 150 yaşında vefat etmiştir. 105 yaşına kadar bekar yaşayan şair 105 yaşında evlenmiş ve evlendikten sonra 5 çocuğu olmuştur.
Yani biraz düşüncenizi açın lütfen.
gelir düzeyi düşük evd ekalmış erkek hiç görmedim. ama gayet iyi kazançları olan özelliklede kadınlarla fazla haşır neşir olmuş ve hiçbir kaıdnı sevlenilecek değerde görmeyen bir çok erkek tanıyorum.
Ben zaten 7-8 ay denizdeyim 1 ay tatil yapcam diye hadi şimdi daha gencim kara da daha uzun takılıyorum genclık gıtmesın dıye 2 ay tatil yaptım diyelim napcam evlenip türk kızlarının hepsi para ve gösteriş meraklısı sırf arkadaşlarına üniformayla hava atmak icin benle cıkan kız vardı 18 yasında öyle demiyordu ama anlıyordum arkadaşlarına tanıstırma heveslisiydi hep. Beni ben oldugum icin sevecek bir türk kızı göremiyorum paran ve mesleğin yoksa hiçsin. Bazı yabancı kızlar öyle değil yetiştiriliş tarzından heralde kendilerine altın gibi görmüyorlar eşit yaklaşıyorlar.
Boşver ben anamın dizinin dibinde takılayım daha rahat şimdi bir insanı baştan tanıyıp tartıp biçicen onumu demek istedi bunumu yapmak istedi naz mı yapıyor ayrılmak mı istiyor çok yorucu iş bir de aklım kalıyor denizdeyken erkek arkadaşla foto çekilmeler felan bu kadar entrika insanı yaşlandırır.
Erkeğini kadınını bilmem ben ama genç yaşta evlenipte gençliğini, evlilik sorumluluğu altında geçirmek hayatın yanlışı bence. En güzeli insan önce kendini yetiştirip ayakları üzerine durabilcek güce sahip olduktan sonra düşünmeli. Tabi bu menapoz ve antropoza kadar sürmemeli. ;) Hayata güzel minoşlar bırakmak lazım çünkü. Evde kalmak ibaresi çok yanlış, evlenince de insan evde kalır çadırda kalmaz efendim saygılar. 😂
Umursamaz olmaları, ulan ben nelere layığım da bu insanlık beni anlamıyor sivilceli tribinden çıkamamış olmaları.
Hiç bir kız onlara layık değildir. Onlar en mükemmeli beklerler. Beklesinler en mükemmel onları ahirete götürmek için gelecek :)
250gram haminiz var, turlu turlu huyunuz var. 3 ayda bisa kocayi omur boyu nafaka kste, oldu isimiz gucumuz yok size calisalim, veririm haftada 200 300parali askerlere takilirim, azicik asim kaygisiz basim. Eve alan zaten erkek, evde kalan alinmayan kizdir. Cok ta takilmayin bu konulara
Beden işçisi ne paralı asker diyebilecek kişiysen sen zaten evlenme. senin gibi hayvanlar evlenmesin ne koca olursun ne baba
@LeydiMeyra parali askere beden iscisi denir mi a salak kizim benim. Bahcivan hatunlarda beden iscisi ozaman, onlarda beden yoruyolar senin dedigin olsa olsa ham iscisi olur saftirik
Kadına or. Sıfatını takan sizlersiniz
Geneleve ben gitmiyorum
O leş vücutlarınızla anca parali birliktelikler yaşarsınız
Şişme bebeklerde benim için üretilmiyor. 250 gram diye tabir ettiğiniz şey için para ödeyen sürüler
@LeydiMeyra basimiza bela almiyalim diye para veriyoruz 1, or. puya or. pu denir 2,
Genelevde calisan o. lar senin hemcinsin 3, gor internetten bak sisme bebeklerin erkek olanlari da var , selulitli bacaklariyla erkek tavlayamayan kizlar icin. Buda 4. Kapagini aldin haydi yallah tazlik
Valla evde kalmadım ama sanırım o yöne doğru gidiyorum, Abaza olurlar, hiç bir kadını beğenmiyor olmaları, kendilerini düşünmeleri, gereksiz şeylere para harcamayışları, tembel olmaları, insanlardan ve çevreden uzaklaşmaları.
32 yaşındayım..
14 senedir tek yaşıyorum..
çok şükür her sabah 05 40 ta uyanır 'geliri' yüksek işime giderim :)
oyle demeyelım dogru ınsanı bulamamıstır
kımse yaratılırken katalog sunulmuyor
Evde kalmakta kasit ilişkisi yoksa çoğu erkeklerin sorunu hoşlandığı ya da sevdiği kıza duygularını soylememesi.
Evde kalmaktan kastın isteyip de evlenememekse doğru olabilir. Yalnız tanıdığım aklı başında kaliteli adamların bir çoğu da evlenmemeyi tercih ediyor..
Sorumluluk almaktan kaçınmaları, içine kapanık olmaları, gelir düzeylerinin yeterli olduğunu düşünmemeleri, doğru kişiyi bulabileceklerine yeteri kadar inanmamaları..
Ülkenin erkeklerinin durumu ortada yorumlardan ötürü.
Evde kalmayan kız salaktir diyelim bundan mütevellit.
Böyle adamlardan ne koca olur ne baba
Düşünebilirler saygım var
Fakat yorumlara dikkat edersiniz birçok erkek kadınların uzuvlarına hakaret eder nitelikte. Burada hiçbir bayan onların bamya kadar çüklerini tartışmazken
Onlar uzuvlarımızı 250 gram diye nitelendiriyor lar. Bu kadar değersiz dişi uzvu fakat ülkede cinsel istismara uğramayan bir hayvan bile yok. Bence bu soruda kadınları görmek yerine oturun da bir düşünün.
Ablacim yasin olmus 27, sanitim bekarsin da, evde kalmissin , adam olan da var olmayanda , sen kabahati kendinde ara, adam olani bulamamisin ya da adam olan seni kendine layik gormemis fazla takma kafana bunlari.
Zorlasam çocuğum senin yaşında
Ne konuşuyorsun 🤣
Yasim 35 yalniz , orda yazanlara bakma. Fazlada zorlama, cunku zorla guzellik olmuyo , kaderine razi ol
Bir 10 yıl daha var oğlumun evlilik için
Oyun sonra düşünürüz Kader bize ne getirecek Bim bam Bom
Hayaller hayatlar
Niye seni inandırmak gibi bir zorunlulugum mu var benim sence?
Kendini gerçekten bu kadar önemli mi görüyorsun
Benimle yaş münasebetine girmeden önce
Yaşın kadar tuvalete sıçtığım bok var
Hadi see you
İyyy igrensin , sende kendine kadin diyosun, ugrasma bununla haci abi
haaa aradığı aşkı bulamamış ve hep kazık yemiş seçeneği yok yani?
siz ve bu önlenemez ön yargılarınız !
Evde kaldım ama diğer erkekler gibi değilim ben evcil olduğum için evde kaldım asosyal işsiz fakir zayıf güçsüz korkak özgüvensiz olduğum için evde kaldım
Kimseyi begenmemeleri egoist olmalari anne kuzusu olmalari
'Evlenecek Erkek' olmalarıdır. Net. bir kız sana, tam evlenecek adamsın dediyse zıçtın. Kesin evde kaldın demek bu.
Kim başa tutturdu lan bu soruyu her siteye girişimde psikolojime oynuyor. İyiyim lan ben evde kalmadım. Hayır ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.
Memnuniyetsiz gudubet oluşları hiçbisey yapmadigi halde karşı tarafin en ufak hatasinda arabaya ara gazı verirken car yaptığı gibi car car carlaması
kadınlara güvenmemek ve evlilik için değer kadın görememek
Fazla seçici olmak, yani kimse mükemmel olamaz evlenin işte
Tek eşlilik kabul etmeme
Sorumluluk istememe
Bağlılığı düşünmeme
Özgürlük arzusu
Kendi başına cumhuriyetin saltanatı
geliri yüksek olup evlenmryende cok cevremde artik daha seçici oluyorlar
Gelir düzeyinin düşük olmasına pek katilmasam da
Tembel olmaları tamamıyla dogru
Kesinlikle doğru. tembelim
Ama tembel derken neyi kastettin anlamadım.
Ortak özelliği yoktur varsa da hepsinin evde kalması
Katılıyorum ve ek olarak özguven sahibi olmadiklarini düşünüyorum
"Bence gelir düzeylerinin düşük olması ve tembel olmaları." bence tembek sensin a q , hayatında bir başarısı olmayıp koca parası yemeyi hedefliyorsun.
Tembel oluyorlar kokuyorlar :) ve annelerine cok düskünler
“Kafama göre birini bulamadım yoksa her an birini bulabilirim” derler.:)
Belli bir süre evlenemeyen erkekler, kendilerine teselli araralar daha çok abaza olurlar
35 yaşında ki erkek evde kalmış sayılmaz :D Gidip 25 yaşında ki bir kızı bulabilir ee ne de olsa olgun seviyorsunuz :D ama kadınlar 28 den sonra evde kalmıştır pekte seçim şansları yoktur.
Sınırda mıyım 😃🤔
Evde kalmış erkek yoktur aslında doğru kişiyi arayan adam vardir
Ayri eve cikip evlenmezsem yine evde kalmis sayiliyor muyuz?
Her çiçekten bal alıp bala da çiçeğe de doymuş olmaları.
seks and drugs rock n roll felsefesini benimserler
Benim arkadaşlara sorduğumda onların bana verdiği cevap evlenilecek kız yok. Davulu patlamamış ama tokmagın değmediği yer kalmamış diyorlar. ☺️
Bakire kiz bulamiyorlar ondan etraf o ruspudan gecilmiyor vasifsiz cirkin egolu kiz dolu turkiye yuzde 95 iniz oyle bu yuzden erkekler ne diye basini belaya sokup evlenecekler ki
ben gerçekten sevmediğim biriyle konuşurken bir süre sonra makaraya vuruyorum muhabbeti ya :D
Evden çıkmayan, eğlenceli olmayan ya da muhabbeti sarmayan, kafası boş, kendini geliştirmeyen biri evde kalır bence kadın veya erkek.. sonuçta zamanının büyük bir kısmını geçiriyorsun 😄
bekarlarda iş performansı kesinlikle daha yüksek olur. kadın erkek farketmez
Evde kalmış erkeklere tavsiyem evde kalmaya devam etsinler bekarlık sultanlıkmış
ukala ukala geziyolar ya bide kasıla kasıla baya sinir bozucular
Evde kalmadım kalan düşünsün o yaştada olsam kalmam
Orda burda sürtüp gezen internette dolaşan düzgün kızların olmadıgından
Şimdiki kızların yaprak peşinde koşmalarından erkekler düzgün kız bulamıyor
Beyaz atlı prenses daha karşıma çıkmadı o yuzden 😂😂
gelirle alakası yok. begenilmeyende var. ya da hovardalık yapan
Tembel kısmı doğrudur o kadar angaryayı yapmaya üşeniyo insan.
Hallerinden memnun olmaları.
Kel olmalari, kalibimi basarim.
Anne ve babalarıyla birlikte yaşamaları😇
Boş boş oturmak 🤣
Kapris çekmekten yorulmuş olmaları olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar