günümüzde efendi erkekler elleri cebinde yalnız gezerken , hanım hanımcık kızlarımız da serseri adamların ardından göz yaşı dökmekle meşgul.. neden? çünkü kadınlar serseri / kendilerini ağlatan erkeklerin peşinden gider, iyi ve efendi erkekleri sıkıcı bulur ve onlarla kanka olur anca.. bu yüzden iki tarafın da birbirini bulması zor şu sıra.. o yüzden pek çok iyi erkek de yurtdışına gidip yabancı kadınlarla evleniyor..
Benim gördüğüm, kadınlar memelerini daha yeni keşfetmiş slfksld nereye baksan meme. Erkeklerde kaya yarığından çıkmış gibiler, ne terbiye var ne duruş var. Virüs gibiler. Küfürsüz cümle kuramayan virüs olmuşlar. Kısacası saygı duyacak insan pek yok. İki tarafta da ne konuşma adabı var ne de başka bir şey.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çağın gereksinimlerini göz önüne koyunca ikiside olmasın bir zahmet. O kadar terbiyesiz insan varken hanım hanımcık olmak zor veya efendi olmak çok zor. Sen insana yaşlı diye bakıp üzülüp ona yardım ediyorsun o sana küfrediyor nasıl burda hanım hanımcık olunur ki? . Olanda zaten iki yüzlüdür. Arkasından söver. D
bizim kulturde kadin daha naif buyur tabi gevsek aileler ya da colugunu cocugunu tutamayan aileler haric. erkek her zaman ondedir. bunu kabul etmek istemesem de bu boyledir. kizlar her zaman daha olgundur erkeklere gore bu yuzden cevabim erkek.
Nasrettin Hocanın bir hikayesi var. Canı un helvası çekmiş ama yemek bir türlü nasip olmamış, niye diye soran cemaate demiş ki; un vardı, şeker bulamadım, şeker varken de unu. İkisi bir araya geldiği zaman da ben yoktum.
İşte bulursanız karakterli insanları öpün başınıza koyun!
günümüzde ne zor biliyomusun yobaz olmayan geri kafalı olmayan birini bulmak zor ben batı kültürü ile yetiştim mesela oyle gordum ettim ve oyle yaşıyorum birilerine ters geliyor zaten bir türk kafası taşımadığımı her yerde soylüyorum medeni saygılı kibar insan bulmak cok zor ve ben bu yobaz milletten ikide bir yargılayan milletten bıktım
Maalesef hanım hanımcık kızlar efendi erkeklerden hoşlanmıyor, gerçi çoğu kız böyle. Herkes filmlerde gördüğü gibi uçarı biri ile çıkıp macera yaşamak istiyor. Genelde kızlar efendi erkekleri sıkıcı buluyor.
Hanım hanımcık kız. Yüzünden hayır göremeyen g*tünden medet umar olmuş. Dişiliği kullanarak kişiliği kaybedenlere çok sık rastlıyorum. Bozuk erkeklerde son zamanlarda çoğaldı ama kızların sayısı daha fazla.
Hanım hanımcık kız bulmak çok zor son dönemde kadınlarımızın önünü tutmak kolay olmadı çünkü. Bizim memlekette tertemiz erkekler ve kadınlar var fakat kadınlar çok fenalar her işe burnunu sokma, dedikodu, isyanlar baş gösterdi.
@Pom-pala çok zor gerçekten. Önceden erkekler köye gidip bulurlarmış şimdi onlara bile bir şey beğendiremezsin. Allah yardımcınız olsun valla dua etmekten başka çare yok.
Şu zamanda ikisi de zor artık insanlar kabullenilmek için beğenilmek için başka kılıklara giriyor, sadece kendimiz olsak yeter aslında şu egoları bir tarafa bırakıp sevmeye çalışsak da zor ya allah iyi insanlarla karşılaştırsın
efendi erkek zor çok şükür ki hala aile terbiyesinden el vermemiş kızlarımız var ama erkekler genelde hep çevreyle bağlantılı olan ve ortam kasveti gibi şeylere takıldığından almış başını gidiyor napalım peki biz kızlar
İkiside, Adam gibi adam bulmakda zor bulsan illa saçma sapan abartı kısıtlamaları vardır, Kadın gibi kadın bulsan kıskanayım ama o beni kıskanmasın rahat olmak ister. Yok böyle bir dünya nerede 80 ler kadınları erkekleri heyyy hey. 😉
Ya bazı erkekler var neden sevdim dedirtiyor bu yüzden efendi erkek bulmak çok zor. Saygısız ve argo sözlerle cümlelerini süsleyen erkeklerden nefret ediyorum, etrafımda da var. Ciddi bile düşünemiyorum kendisiyle ilgili artık düşünün yani.
İkisinden de var abartmayın sadece hakkını arayan insan arttı sesini çıkarınca efendi değil hanım hanımcık değil oldu ayrıca hanım hanımcık ne ya kalıp tabirler bunlar insan olmayı kıstas alın cinsiyet rolleri yüklemeyin millete
Erkek daha zordur. Çünkü erkekler biyolojik olarak duygusal gelişimini kızlara nazaran daha geç tamamlar ve eşeysel hormonları daima iradesini az bile olsa baskılar. Bu yüzden erkekler daha efendice olmayan hareketler sergileyebilir. Tabi bu iki cinsiyet içinde bence aile eğitimiyle bayağı alakalıdır.
Ne göre soruyorsun burayı iyi anlamak lazım ve ayirt etmek lazım dünyavi soruyorsan Her ikiside zor lakin gerçekten İslami yaşam varsa kadinida erkek te bulmak mümkün
Bu kadar yorumu okuduktan sonra insanların birbirine olan güveni erimiş gitmiş diyorum. Gönül gözü ile baktıktan sonra iki tarafta da bulmak kolaydır. yok her bokun altında bişey ararsan y. rrak bulursun afedersin.
kusura bakmayın da oraya eklenecek en güzel kelime oydu. küfür için özür. bir dakika ya küfür yok ki orada !!!
Bence hem kız hem erkek bulmak zor, bir kız olarak ben hanımefendi olamıyorum... Otraklı duramıyorum. Hep bir macera hep bir adrenalin ben normal değilim ağa!!! 😂😂
bence ikiside.. efendi erkeklere cok karsilasmadim karsilassam belki evli olurdum su an :) ama acikcasi hanim hanimcik anasinin dizinde oturan kizlarda kalmadi , buna bende dahilim..
Hepsi lafta bunların kimse hanım hanımcık kız istemez aslında ya da kızlar çapkın serseri erkek istemem der ama içten içe merak eder ilgi duyar o nedenle boş laf hepsi 😉
Sosyal medyadaki gerçekliği bile şaibeli olan gösterişli hesaplar yüzünden gençlerin beklentileri ve bakış açıları değişti... Oysaki burnumuzun dibinde ne cevherler var.
aslnda ikisi de koly ama sorun su: p'c erkeklr hanim kizlrn klbini kiryr. Kalbi kirik hnim kizlr orspu olyr ve efndi olan erkgn klbini kiryr. Bu sfr efndi erkek p*ce baglyr. böyle bir kisr döngsü iste :D
Tabiki hanım hanımcık kız yok. Inan çevremde 25 yaşlarında bakir efendi erkek cok ama kız yok. Günümüzdeki kizlara ne oluyur ya anlamış değilim. Evlenmkten soğudum
Efendi erkek olarak kendimi gösterebilirim. Babamın beni yetiştirirken aşırı baskı yapmasından dolayı ya efendi ya da çekingen büyüdüm bilemiyorum. bir çocukla kavga etsek suçlu o da olsa beni azarladı özür diletirdi.
çok zorlamaya gerek yok, malesef yok denecek kadar az. kendimi bile sorguluyorum şu an, acaba efendi bir erkekmiyim? tabiki değilim 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence bu devirde tek derdi cinsellik olan erkekler ve onlara inanıp hayatını zehir eden kızlığını bir hiç uğruna kaybedenkızlar olduğu sürece ikisini de bulmak çok zor.
Şimdi fikkat ettim biliyorum güneş birgün benim için doğacak yazan bir yazi var profilinde belki o güneş birazdan doğarken sana beni yolladı bilebilirmisin kadere inanaır mısın
En İyi Cevaplar