Güncellemeler
+1 yıl
Bir de şiddet oranları da arttı ilişkilerde sadakat kalmadı yani. Bu sebeplerden ötürü imkansız desek yalan olmaz
Hayatında ilişkisi olmamış
* Kız demeyin abi erkek bulmak daha kolay olmaz mı kızların iş askerlik gibi bir yükümlülüğü yok. Kızlar bulunmaz hint kumaşı gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pembe terlik görse yazar erkekler artk anla hangisi kolay 😄
Erkek bulmak
O zaman boş yere ümitlenmemeliyim dimi?
Ne konuda
Kız konusunda?
Daha kötüsü bu devirde kadın olarak da erkek olarak da guvenilck birini bulmak zor imkansz hatta
İkisini de bulmak zor mu demesine getirdin şimdi? Hani az önce erkek bulmak kolaydı?
Erkek bulmak kolay. Güvenilir kişiyi bulmak zor
Olan bize oldu yine sanırım😞. Her türlü kız bulmak neredeyse imkansız.
Sence? Ciddi sordum bak.
Erkekler kolay diyorum yaw
Peki ya benim günahım ne? Neden kurunun yanında yaş yanıyor? Ben evde mi kalacağım?😭 Sabahtan beri zaten yataktan ayrılmak bile gelmiyor içimden. Derdimi anlatsam anlayacak kimsem yok.
Yapck bsi yk napm bn smdi
Ne kadar duygusuz ne kadar yardımsevmezsin öyle 😒. İnsan gibi yardım istiyorum bana verdiğin tepkiye bak.
Nasl yardim edebilrmya sacmaladn
Ben hep böyle yalnız mı kalacağım nereden bulacağım önce ümit lazım sonra da kız. Hayır kimse de demiyor biz hep bunların oltasına düşüyoruz herkese yüz vermeyelim diye.
Yalnz kalmazsn merk etme
Ortamn yokmu hc mi
Vardı da hepsi gitti kız kalmadı çoğu erkek zaten kızların büyük bir kısmı kocaya gitti. Yalnız kalmam kadınla birlikte olurum da kızlarla birlikte olmam neredeyse imkansız abi. Hani bir laf vardır ya bir kadının çeyizi öpülmemiş dudaklar diye öyleleri bile kalmamıştır yani.
Bir de ayırt edemiyorsun ciddi ilişki yüzüğü mü ne çıkmış sıradan yüzükler gibi eskiden kızlar süs olsun diye takardı şimdi ciddi ilişkisi olan da takıyor millet kafayı yemiş ayırt ta edemiyorsun ki?
Yap k bsi yk o zaman sosyal medyadan bulacan da ona da ne kadr güven olur bilemiyorum
Bence bu konuda kesin bir yanıt yok çünkü herkesin deneyimleri farklı olabilir.
Erkegin değeri olsa savaşta erkekleri esir alırlar
Değeri yoksa ne yapıyorlar? Açar mısın?
Öldürülüyor ya da cepheye ukraynaya bak kadınlar avrupada başkasının kucaklarında erkekler cephede
Dengi bulmak zor
Dengi bulmak bilemiyorum biraz şans gibi ya dengi nasıl bulacağız? Amelenin sümüğü bile olmaz bizden😞.
Öyle deme sende bulursun olmuşuz düşünmeyi bırak
Kız bulmak zor abla hani kadın bulmak bile daha kolay bence o da dul ise. Adam bulmak en kolayı Türkiye nin her tarafı (erkeklerden) sap odun abazan erkek bacım tiplerle dolu resmen. Zaten son zamanlarda ilişkisi olmayanların sayısı kaynıyor.
Zaten paran varsa dünya alem kölen olur bu düzen değişmez nerde olursan ol onların güzellk algısına uymayan biri ol paran her kapıyı açar bu da sahte dostluklar veya sahte sevgiler bulursun anca
İşte ben de sahte olan şeyi istemiyorum.
Abla son zamanlarda neden ayrılıklar arttı o zaman?
Herkes menfaatçi oldukları için olabilir mi
Ben menfaatçi değilim seversem tam severim herkes nereden anlayacak tam sevdiğimi😞.
Hani o önyargı olmasa var ya millette...
Benim yapmam gereken ne var hani? Elim kolum bağlı hayata küsmüş bekliyorum.
kız bulmak kolay
Nasıl kolay yav?
Her taraf abazan erkek bacım kaynıyor.