Aile & Toplum "Dünya Selamlaşma Günü"nde; kime, nasıl bir "selam mesajı" yollarsınız? Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🎶 "Çak bir Selam, canım baksanaaa..." 🙋 Sevilip sevilmeyen, kıymeti bilinmeyenlere.. Selam olsun.. 🙋😂😂😂 (hala arabesk mod'dan çıkamadım)👳🎶 https://youtu.be/zns53qYaQIo💃🎶 https://youtu.be/6SZXH9RmW-4 "Dünya Selamlaşma Günü"nde; kime, nasıl bir "selam mesajı" yollarsınız? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
çaresiz_yalnızlık Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Yedim zehir oldu aşım, gözümden akıyor yaşım, gurbette yuvasız kuşum, canlar merhaba merhaba...https://www.youtube.com/watch?v=u94lPC3koRw 1 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bana bu toprakları bıraktıkları için büyük usta Veyselede gelsin 2 1 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Çok iyi yorum 👏 Yorumla
OppalaR Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl burdan aileme arkadaslarima sevdiklerime ve bir de koalaya selamlarkesin uyudu yine :D 1 1 Yorumla OppalaR +1 yıl tskle Yorumla
KötülüğüNYükselişi Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düz dünya savunucusu, düz dünyaya inananlara selam olsun 1 24 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Selam sana 🍄 🙋 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Teşekkürler sana da selam süslü, nasılsın? Yorumla Vildan1903 +1 yıl İyiyim mantar, teşekkürler 🙏 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Mantar mı 🙄 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Süslü? Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Süslü edalı bir hatun değil misin 🙄 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Bilmem 🤔 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Mantarsın, adını bilmiyorum😑😂 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Kim bilecek 🙄 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Zehirlerim bak 🤓 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Zehirlerim? 😷 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Mantarın huyu belli olmaz bilmediğin mantar tehlikeli olur 😵 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Seçiciyim 😎 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Seçiçi 🤔Ben hiç yemek seçmem :pLeopar gibi yemek menüm geniştir Yorumla Vildan1903 +1 yıl Ee yani?🙄 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Mantar, sen beni kesin tanıyorsun🤔 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Evet üst komşunum :p Yorumla Vildan1903 +1 yıl Sitede tek bana mı özel😐 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Allah ın sevgili kulusun işte :) Yorumla Vildan1903 +1 yıl Birisi var tahmin ettiğim sen Müslimsin, ama o deist..🤔Anlamadım ki.. 🤐 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Deist meist ne töövvvbeeee dere 👺 Yorumla Vildan1903 +1 yıl Niye ya? Diğer inançlara saygın yok mu?😮 Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Var daDeist vs değilim Hz Hamza nın hatrı, sevgisi Müslüman olmaya vesile olur Yorumla Vildan1903 +1 yıl Saygılar 🙏 Yorumla
Ercan1_9_9_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 54% +1 yıl Üst kademedeki patronlara selam eder aşağıdan mesaj olduğunu iletir merakla nedir sorusuna da yukseliyorsunuz ama aşağıdan donunuz gözüküyor derdim.😀😉😉 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Selam olsun güzel ülkemin güzel insanıDerim... 😊 1 0 Yorumla
Benilter Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Hayır doktora gitme ciddiyim sana Öner’im var basit bir tedavi var 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Merhaba uzaylı ben dünyalı :D 1 0 Yorumla
baayanss Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kimseye vermicem 0 1 Yorumla Oxwelt +1 yıl mezara götür Yorumla
En İyi Cevaplar