Yok böyle kızıl saçlı kadınlar hakkında erkekler birşey düşünmüyor. Aksine pozitif bakıyoruz daha bir insan yerine koyuyoruz. Erkek mini eteğe bakar frikiğe bakar çok açık giyinmişmi ona bakar hafif demesi için. Bide çok aşırı makyaj yapana.
Yok düşündürmez. O bakan kişinin düşünceleri genelleme yapamaz, ha şu bakımdan kızıl saç yapan kızlar özgür oluyor biraz rahat oluyorlar genelde. O bakımdan demiştir basitlikle alakası yok ama
Evet sarışınlar da da öyle duydum özellikle platin sarı yapanlarda Ama benim saçım daha üstten kızıl bu fotoya göre ama tamamı değil Yani yine de öyle düşünmezler hakkımda değil mi
Altı üstü saç be, hiç bir saç rengi ruj rengi kıyafet rengi bir kadın hakkında yollu bir erkek hakkında top denilmemeli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Koyu Kızıl benim, yok artık saçımızı da boyatamıcaz? Saç rengine göre adam mı yargılar oldunuz, vay be
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim saçımda kızıl hatta attığım fotoya benziyor bir arkadaşım dedi de bir şüphelendim ondan sordum soruyu Çünkü kişilik olarak ağır başlı biriyim ondan toplum tarafından böyle bir düşünce var mı anlamak istedim
Cidden varmış onu öğrendim, neyse kim be düşünürse düşünsün istediğin rengi kullan ben de ağırbaşlı biriyim, tanıdığım insanlar beğeniyor saç rengimi kimse tutupta yargılamadı yani
Akılları fikirleri cinsellikte bazı erkeklerin, kırmızı cinselliği çağrıştırdığı için Kızıl da onlara çekici geliyormuş, kadınlarda cinsel obje zaten onlara göre
Kızıl saçlı kadınlar olarak böyle saçma düşünceleri haketmiyoruz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle ama insanın içine bir şüphe geliyo işte diyorum o yüzden mi sevgilim olmuyo hani erkekler yanında dikkat geçen hoş bir kızı da taşımak zor diye düşünürler ya
Ondan mı sevgilim olmuyor diye düşünüyorum da çünkü bir yere gittiğimde falan kadın erkek farketmez güzel iltifatlar alıyorum çoğunlukla kadınlardan tabi
Bu senle pek ilgisi yok kızıl saç insanlar aklına kazındığı Düşünce şu, Özgürlüğe düşkün ağresif kolay kolay bağlanamaz kimseye bu tarz düşünceler ortaya koyar bir saç rengi insanların algısını değiştirir Normal saç rengin olsa Dış çevre normal şekilde bakar sana diğer kızlar gibi görür çekinme'den konuşurlar Dediğim gibi kızıl renk iddialı saç rengi herkes cesaret edemez senle konuşma ister istemez bir düşünürler Acaba red edermi veya terslermi beni diye şu an pek müsait değilim konuşmak istersen devam ederiz sonra iyi akşamlar
Sen şunu atlıyorsun bak ciddi bir duruş koyuyorsun dışa dönük olsan kendini gizlemesen insanlar'dan ozmaan farklı olur'du herşey Sen duvar örüyorsun insanlara karşı buda ister istemez mesafe koymalarına sebep olur
🙏 kırılgan ve herşeyi kafaya takan birisin Tabuları yıkmanın zamanı geldi içindeki neşeli kişiliği dışa vurmalısın korkma üzülmek'den korkma red edilmek'den yaşanılan tecrübeler bizi ileriye götürür her zaman
En İyi Cevaplar