Bıktım parasızliktan yokluktan?

Bıktım şu evden adamdan 20 yaşındayım sağlık meslek lisesi hemşirelik okudum bir özel hastaneye girdim çok yavaş olduğumu ve işi yapamadığımi beğenmediklerini söyleyip işten çıkardılar yoğun bakıma vermişlerdi. 18 yaşında girmiştim işe, bir buçuk yıldır evdeyim başka işe de markete girdim beceremedim kasada yine çıktım. Üniversiteye hazirlaniyorum, haliyle evdeyim param yok ya öyle bir babam var ki baba bile demek istemiyorum ilgisiz, umursamaz lanetin teki. Maaşını aliyo kuruş para vermez, eve yiyecek almaz hiç bakmaz bize. Annem elinde dantel örüyo onu satıyor onla yiyecek almaya çalışıyoruz ama yine de yetmiyor aldığı para haftalık 100 lira , bende arıyorum evde yapabileceğim iş ama bulamıyorum. Ayın sonu oldu yiyeceğimiz bitti küçük kardeşim kahvaltı hazirlayin diyo evde yiyecek bişey yok en son dün sabah bir dilim ekmek yemiştik. Bıktım artık yokluktan, parasizliktan ya görüyorum internette kadınlar kızlar makyaj malzemelerine dünya para veriyor birisi yazmış sabah Watsons indiriminden far paleti aldım 35 lira , ben karnını doyursam bugüne çok şükür diyorum dünya dünya yalan Dünya. Allah kimine çok veriyor, kimi de benim gibi aç geziyor.
Bıktım parasızliktan yokluktan?