Parasızlıktan bıktım?

parasızlık beni mahvetti ev hanımıyım ve eşim bor kuruş para vermiyor. Ne kiyafet alıyor nede beni dışarı çıkarıyor. Parayı hep kendi yiyiyor annesi yeni gelin evi kuruyor kıskançlıktan eşya alıyor gizlice onlari ödüyor. Çok mert ailesine sıra gelince. Kardeşine diyiyor sana iphone alacam ve dediğini hep yaptı. Ben ölmiyeyimde kim ölsün. Bir kızim var boşansan dert boşanmasan dert. Mağaşını benden saklıyor sürekli param yok diyip gizlilerde harcıyor. Üstelik kızımin bileziğinide çaldı. Artık çok bunaldim neye heveslensem alamıyorum. Annem evime hediye alsa ya da bana kiyamet kopuyor kim aldı niye aldi diye. Evime korkudan bir küçük eşya bile sokamıyorum. Ablam çanta almıştı ona bile bağırdi bunu kim aldi niye aldi birsürü hakaretler. Ben artık dayanamıyorum psikolijimi çok bozdu. çocuk yardim parasinida kendi adına başvurmuş onu bile alıyor ve bize vermiyor. Derdimi anlatacağım kimsem yok hergün kavga ediyoruz hep parasizlik yüzünden. Ve bende bunaldım dışarı yüzü görmüyorum hiç. Evde hapis hayatı yaşıyorum. Diyiyorum ki hep keşke erkek olsaydımda bunları yaşamasaydım. Hep magaş günü birsürü yalanlar dizdiriyor yok şurya verdim yok burya verdim. Bir kuruş insan para vermezmi ya cebinde bile taşımıyor ki ben alayım. Bazılarina bakiyorum trendyol sepetleri tıklım tıklım hemen alıyolar hepsini. Kocaları iphone en son modelini alıyor. Mağaşlari karılarinin elinde dönüyor. Okul okumamış ama kocasi proföser gibi karısıni övüp pohpohluyor. Bende güzelim ahlaklıyım 24 yaşındayım gül gibi kızım ama gel gör ki eşim beni ne seviyor ne de sayıyor. Hep kendi başina hareket eder. Tatil günunde annesine gider. Hafta sonlari evde olmaz. Beni eve koyar kendi alemlere akar. Bumu kocalık şimdi. Hergünde bana bağırıyor küfür ediyor. Bende hergün ağlıyorum çünkü başka çarem yok. Saat gece 5.18 ağlayarak yazıyorum hergün Allaha dua ediyorum kurtulayım bir yol göster diye ama artık elimden bir şey gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Benim hiç arkadaşım bile yok herkes kafelerde arkadaşlarla geziyor. Bu hayat bana hiç gülmemiş
Parasızlıktan bıktım?