Kocam bana başkalarının karılarını örnek gösteriyor çok bunaldım ne yapmalıyım?

Uc yasında cocugum var bı ara calstm kocamın borclarını da odedım. su an calsmyrm cocuguma bakıyorum temız tıtızım yemeklerım de güzeldir. tutumluyumdur hıc kocamı zor durumda bırakcak bsy yapmam. kocamın onune yemegıne kadar koyar kaldırırım tabagını bıle kaldırmaz. ama ne yapsam memnun olmuyo benı devamlı ezıyo bana sen calısmıyosun yapıcaksın tabı edıceksın tabı dıyo hersey ıcın. butun gun yatıyosun dıyo bana. başkalarının karıları kahvaltı hazırlıyomus efendım cevız temızleyıp yedırıyomus aksam zaten gelınce bızle ılgılenmez coxugunu sevmez ılgılenmez bana hep para muhabbetı yapar devamlı. bana calısmıyosun calısmıyosun der. calıs calıs der. ne kadınlar var borc yapıp yapıp kocasını zora sokanlar. temızlık yenek yapmayanlar pıs dırdırcı nelerı var ben ne yapsam yaranamıyorum sorun bende mı ne olur bır akıl verın ben hayırsız bır es mıyım problem sorun bende mı ne olur yorum yapın ben ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
bir insan karısına devamlı sen calısmıyosun sen calısmıyosun der mı? Butun gun yatıyosun der mı cocugu olan karısına? Bu erkeklıge sıgar mı?
Kocam bana başkalarının karılarını örnek gösteriyor çok bunaldım ne yapmalıyım?