Bence büyük bir ahlaksizliktir bırakın yabancı ülkeyi Türkiye'de bile bu tür çıplaklar adası varmış Allah bize ortunmeyi emrederken insanlar nasıl böyle şeyleri yapabiliyor günahlarını nasıl odeyecekler?
Herkes senin gibi değil bu ülkede ve tabi ki dünyada, herkesin doğrusu hayata bakış açısı ideolojisi farklı iken Allah örtünmeyi emrediyor diye savunma yapmayın sen gitmezsin ya da desteklemezsin olur biter
Ne alakası var ya. Allah sana örtünmeyi değil aklını kullanmayı emreder salak. Burada amaç vücudun tamamen güneş görmesi. Sen bu yerlerde sevişen görüyormusun? Hey yavrum hey kafaya bak...
Ben de nudist olduğumu düşünüyorum. Evde neredeyse tamamen çıplak sayılırım. Daha özgür ve rahat hissediyorum. Ayrıca günahı, sevabı sen bilemezsin makarnaya devam et :D
Evet hanım kızımız Vakıflar'da tecavüz edilen çocukları değil, 12-15 yaşında çocuk gelinleri, onca insanın emeğini hiçe sayılarak yeğenini tanıdığını torpille oraya buraya yerleştirenleri değil Nudizm'i günah görmüş. @Vat-ken-Ay-du yazarında dediği gibi "konyalıdan adam çıktığını hiç görmedim" haklı :)
En İyi Cevaplar