Ben kadınlar daha kolay kanar diyorum çünkü çoğu aldatılacağına ihtimal vermez :) Çok aşırı prenses tribi sayesinde yediği boynuzun haddi hesabı yok.
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kadına bir erkek bir şey söylediğinde kadınlar genelde o an inanmazlar mesela ama bir kadın bir erkeğe bir şey söylediğinde erkeklerin çoğu kadınlar asla yalan söylemez tarzında düşünüp dediklerine inanırlar. Kadınlar inanmak istedikleri yalanı bile isteyerek kabul ederler. Ama erkekler kendisine karşı bir yalan söylendiğini anladığında bir insanın onu bir daha kandırması zor olur. Yani burda hangisi kolay kandırılır dersen eğer bir erkeğin pek hayat tecrübesi ilişki hayatı yoksa erkek daha kolay kandırılır ama eğer ki biraz tecrübeli ise hayatta o zaman kıyaslayı genellersek kadınlar daha çabuk kandırılır. Bu sebeple de günümüzde bir çok erkek aldatılıyor yani erkekler kadınlara güvenip kanabiliyor onu bilmek lazım tabiki kadınlarda aldatılabiliyor ama kadınların durumu biraz daha başka erkek soğukluk göstermeye başlayınca aslında kadın seziyor durumu ama bir erkekde durum başka kadın özel durumda mı şu mu bu mu diyip en son aldatma ihtimalini düşünüyor tabiki toysa henüz.
Bence kadınlar daha kolay kandırılır. Bir kadına yeterli özgüveni verirseniz ve ona tapıyormuş hissini aşılayabilirseniz başka kadınlara bakacağınıza ihtimal bile vermez. Ayrıca biraz da özgüvensiz taklidi yapmayı unutmayın :)
Herkes kadınlar zannetse de erkekler kolay kandırılır. Araştırmışlar bunu 😄 Kadınlar daha çok aldatıyormuş. Ama yakalanmıyorlarmış. Çünkü yaradılış gereği komplike düşünüyor ve iyi yalan söyleyebiliyoruz 🤷🏻♀️ Erkekler sadece kandırdıklarını zannediyor
Erkekleri kadinlarla kandirirlar. Cunku erkegin zaafi kadindir. Onun disinda kolay kolay kanacaklarini sanmiyorum. Kadinlar ise mantigini kullandigi surece kanmazlar ya da kanmis gibi yaparlar... Duygusal davranirsa o da kanabilir.
Cevap
101Cevap
Kadınlar tabi ki. 2 bakış 2 gülüş atsın hemen yelkenler suya iner.
Erkekler gadası 🤗
Malesef kadınlar kkandırılıyor inaniyor kadinlarin duygusalligindan yararlaniyorlar kızlar ve ve bayanlar gözünüzü açın inanmayin artik şu erkeklere beni inandiramiyorlar biliyorum erkeklere inalmaz iyi palavra atiyorlar yigidi öldür ama iyi rol kesiyorlar ama bana sökmüyor islemez kardesim kardesim başka kapiya anca kendinizi kandiriyorsunuz farkinda olmadan
Kadınlar iyi kandırılıyo... ünü. ilk geldiğimde bir kız bir yer sordu bir tarif ettim... bagdata gitti kesin o :) halbu ki istediği şey tam da suratının karşısında... ben tam tersi istikameti... mezarlığı tarif ettim... kesin baktı binalar kesildi geri döner şaşkın tavuk :)
Kadin akilliysa cok tehlikelidir erkekden cunki ince ayrintili dusunur kadinlar. Erkekler daha cok objectif. Lakin bizim turk kizlari evlenme meraklisi oldugunu icin oyle seninle evlenicem sozu duyduklarinda havaya ucuyorlar. Her dedigini yapiyorlar. Onun icin akilli olsun evlenmeden once cinselik konulara girmeyin yoksa kandirilmaya meyili bir aday olursun.
Erkekler daha cobuk kanıyor. Kadınlar cok tehlikeli. Kadın napar eder erkeği kandırır
kadınların hissi çok güçlüdür erkekler daha kolay tufaya gelir.
Kadinlar daha kurnazdır erkeklere göre daima iç dünyalarindaki zenginlikten yararlanır ama erkek zekasıyla herzaman işin içinden sıyrilmayi bilir benim bu konuda yorumum bu :)
Tabiki erkekler.. Zaafları belli, ayrıca düz mantıklar.
Bir kadını 100 erkek sever birisi alır. Ama erkekler öyle mi, yufka yüreklidir erkekler hepsine evet der kıyamaz hiç birisine 😊
seven kolay kandırılır
yani kadınlar ve erkekler içerisinde
hangisi çok seviyorsa
o kandırılır kolayca..
Karşınızda profesyonel bir yalancı var ise istediğini kandırır tespit dahi edemezsin. Adı üzerinde yalan CI :)
Kadınlar daha çok kandırılmaz, kadınlar daha çok kanar.
Çünkü bir kadını o istemediği sürece kandıramazsınız.
bir kadının zayif noktalarini bilirseniz kandirabilirsiniz
Erkekler tabi ki erkekler için kadınların bel altı önemli ki bir kadın bel altını gösterince zaten olan oluyor
Maalesef bel alti hepimizin zaafı
Maalesef
Cinsiyetle değil de daha çok zekayla ilgili bir soru. Onun için belirli bir cinsiyet söylemek doğru olmaz.
Kadınlar şeytani doğaları makyavelist manevraları riyakar karakterleriyle herkesi kandırabilirler ama beni asla...
Bayanları kandırmak demeyelim de ona istedikleri şeyleri onlara daha kolay ve daha iyi bir imaj çizerek verebiliyor erkekler
Kadınların değerini bilmeyenler acizdir açık Ve net. Ulan o masum insan nasıl kandırılır? Nasıl aldatılır be.
canim asik olan kadin ve erkek zaten kolayca kandirilabilir. yoksa cok duygusal kadin ve kadin düskünü erkekler genellikle kolay kanarlar
Her zaman için kadınlar daha kolay kanar. İçlerinde olan merhamet ve anaç duygular çok zaman bilerek kanmalarına ve kanamalarına sebep olur.
Erkekler kandirilir.. erkekler ikna edilir.. erkekler aldatılir.. kadınlar mış gibi yapar miş gibi yapar!
Hocam tabiki erkekler daha çabuk kandırılır mesela karısı eşine aşkım bu akşam iyiyidin dese adam o gazla 10 gün full tempo çalışır :D
Kadınlar tabiki erkekler karda yürür izini belli etmez.
Erkekler istediği kadını kandirabilir ama kadınlar daha dürüst bu konuda hissetmedigi şeyleri soylemezler
Kadınlar hem sevilmek ister tıpkı bir çoçuk gibi büyüzden kadını bir çoçuk gibi sev sana kansın
@uyyff sevilmek duygusu sizlerde daha baskın ama daha çok ilgi istersiniz
kişilik meselesi... karakter, vicdan meselesi, cinsiyet değil.
Yaş'a ve Tecrube'ye baglı birsey..
Cinsiyet farki yok..
Bence %50
Kadınlar mı daha kolay kandırılır yoksa erkekler mi, diye soranlar
Kizlar ergenken , erkeklerse tum hayatlari boyunca kandirilabilir..
Degisir kisi safsa cinsiyet farketmiyo kaniyo herkese
Yazık erkekler cok kurnaz sanılır ama kadınlar daha kurnaz ne demişler ""kadın ikna etmek için, erkek ikna edilmek için vardır""😂
Kadınlar duygusal anlamda
Erkekler cinsel anlamda daha çok kandırılır
Erkekler kesinlikle, en zeki adam bile güzel bir kadın tarafından kandırılabilir.
Oy da erkekler dedim
Yorumda kadin diyorum
Denge sart :))
Erkekler kandırılır çünkü detaylara takılmıyorlar zaten öoğu şeyde detaylarda saklıdır
maalesef erkekler... kızlar gelenı gecenı.. tanımadığı erkeklerı evıne okey oynamaya cagrıyorlar =((
kadınlar hızlı düşünürler daha hızlı düşünme yetisi maalesef hata yaptırabiliyor
Erkekler kadınlara, kadınlar da paraya kanar.
Örneği çok piyasada
tabi canım erkek hiç boynuz yemez kadınlar çaktırmadan, erkekler safça aldatırlar
Bayana zaafi olmayan erkek var mi? kadinlar kandirir.
Erkekler çok daha kolay kandırabilirler. Onlar bizim kadar kurnaz değil.
Kadınların salaklığı tutuyor bazen o yüzden kolay kandırılıyolar 😒
Bence kadinlar hele hele ekonomik anlamda zor durumda olanlar
Kadinlar daha kolay kandirilirlar ama bu salak oldukları anlamina gelmesin tufaya gelmeyin
Erkekler bence , kadınlara cok kolay kanabiliyorlar. Bir gülüş bir bakış kanmalarina yeterli oluyor çoğu zaman.
Erkekler kardırılmaya vaat duyma inanmaya daha müsait
Kadınlar duygusal olduğu için karşıdaki hemen o role bürünür
Bence erkekler mk. Kadın 2 cilve yapip gosterdimi tamam 😂
Hemcinslerim kanmasaydı kadınlarda bu kadar ego olmazdı
iki gülmeye yelkenler fora oluyorlar
bayılıyorum bu ap. tallıklarına :D
B dedim erkekler tabiki. bebek gibi onlar kandırmak basit.
Kadınlar tabiki. Ama zaman zaman biz erkekler de kandırılabiliyoruz degilmi 😂😃😄
%100 Erkekler 2 bakış 2 gülüş atsın hemen yelkenler suya iner.
Bence erkekler... Çünkü bir kadın gelip, erkeğe "sana aşık oldum" desin hemen kanar.
Erkekler enayi gibi kandırılıyor, yalan söylemeye gerek yok
1 kadin%99,9 erkegi kandirir ama bir erkek % 00,1 sansi var ya da cok parasi ve Zengin olmasi lazim
Kadınlar duygusal yönde kanar erkekler cinsel yönde kanar 🙄
Bir kadın olarak çok kandırıldım ben gerçekten bu devirde kimseye güvenmeyeceksin güvenince ne olduğunu bizzat kendim öğrendim daha da bu hataya düşmedim düşmem
Ben müsade etmediğim sürece kimse beni kandıramaz 👍
Kadınlar güldür ma çiçektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar