---------
Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çogu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi :)
Adamı tekrar görebilmek için olabilir mi
Adamı yeniden görebilmek için.
Cevap
5Cevap
Annesinin cenazesine geldiğine göre, katil kızın kardeşinin arkadaşı ya da sevgilisi o sebebten kız kardeşini öldürmüş olabilir
Birini öldürebilme zihniyetine sahip değilim.
Benim sevdiğim birine zarar vermedikçe öyle bir şey yapmam.
Sorunun cevabını bilmiyordum ama yeniden görebilmek için-miş, sanırım.
sevdiği adamla ya yattı ya da yan gözle baktı bu zaten basit bir şey >? cocuga sorsan bilir xd
Ama bilememişsiniz
aşağıdakilere baktım adamı bir daha görmek için demiş ama soru da adamla fazla bilgi vermediğin için bunu söylemedim
şöyle düşünerek cevapladım adamla beraber olduklarını ki şu teoride var annesinin mirasına tek başına almak istemesi :D
Bilememek daha iyi, piskopatlar bilebiliyormuş :D
noooooooooooooo ben psikopatım bilmeliyim sadadada harbi cevap ne şimdi merak ettim yani başka nedenleri olamaz diye düşünüyorum
Cevabı güncellemede yazacağım sonra, basit ama pisikopat çocuklar için :D
eğlenceli ya da zevkli olduğu için mi ölümün nası yani öldürmenin nası bir şey olduğunu anlamak için mi başka mantıklı bir cevap gelmiyor ki eğer adamı görmek içinse bilemicem
kız kardeşinin sevgilisi olduğu için öldürdüyse eğer evet bu bir psikopatlık :D
belki o sevdiği adam söylemiş olabilir öldürmesi için
Lucid Rüya yaşamış ve rüyasında rüyasındaki adamla kız kardeşi birlikte olmuş rüyasında öldürmüş. Ancak Lucid rüya olduğu için gerçekte öldürmemiştir.
1. Kiz annesini öldürmüştür kiz kardeşi görmüş olabilir ve bela olmasin diye öldürdü
2. Adam kizin kardeşine aşık olmasin diye
Kıskançlık
3. Annrden kalan mirasin tek sahibi olup adamla hayatini yaşamak icin
Kardeşi de ablasının aşık olduğu adamı sevmiştir ablasına anlatmıştır ablasıda öldürmüştür.
Doğru mu?
Aaaa ya da şeyy şey aşık olduğu adamı tekrar görebilmek için mi?
Sonuçta annesinin de cenazesinde görmüştü
Tekrar görmek için dimi
Evet 👍
Annesinin katili o oldugundan kendisinin de katil olursa yakinlasabilecegini düşünmüştür
kız kardeşi de aynı adama aşık olmuş
Güncellemeyi bekliyorum 😁
☝️ 😊
Cenazede gordugu erkek kiz kardesinin sevgilisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?