Fenomen Medya'ya Başvurunuz Oldu mu? Olduysa Nasıl Geçti? Ne Dediler? Kaliteli Ajans mı? Geri Dönüş sağlıyorlar mı? Yasal mı?

Bugün saat 12:30 civarı Mecidiyeköy de bulunan Fenomen Medya ya gittim başvurum onaylandığı için o saate kadar para talebi yok. Mesaj da bana diziye yönlendirileceksiniz, ofisimize geliniz denildi. Her neyse gittim. Bana forum verdiler doldurdum. Beni içeri aldı bir bayan sorular sordu becerin var mı falan diye ama dikkatimi çeken ben online başvuruda beceri olarak futbol yazmıştım kadın direk becerin var mı futbol mesela diye şaşırdım. Evet futbol da becerim var dedim. Bana kendisinin istediği ve onu tatmin edecek şeyleri onayladım işte şu günler müsait olabilir misiniz, stüdyoya şu gün şu saat gelebilir misiniz vs. Evet dedim, çok güzel dedi aradığımız kriterlere uyuyorsunuz, tarafımızca kabul edildiniz dedi. Sonra maaş konusuna geldi eğer seçilirseniz şu kadar şu kadar alacaksınız dedi. Haftada 2 kez servisimiz var dedi ücretsiz. Yani kısacası beni çok heyecanlandırdı ve ümitlendirdi. Bende dinliyorum masal gibi. Beni sekretere yönlendirdi benden ücret istedi resim ücreti fotoğrafımı çektiler, şöyle dur böyle dur. Cekildim iyi günler dediler bu kadar. Geri dönüş yaparlar mı? Bana olumlu cevaplar verdiler ordayken falan sanki şimdi beni hemen sete göndereceklermişcesine. Size de böyle davrandılar mı?
Fenomen Medya'ya Başvurunuz Oldu mu? Olduysa Nasıl Geçti? Ne Dediler? Kaliteli Ajans mı? Geri Dönüş sağlıyorlar mı? Yasal mı?