Ben daha herhangi olumlu ya da
olumsuz bir netice göremedim.
Var mı bu sitelerin işine yaradığını söyleyen?
olumsuz bir netice göremedim.
Var mı bu sitelerin işine yaradığını söyleyen?
Aldım ama şikayet ettiğim yere gitmiş kağıtlar onlardabana verdi bir halta yaramadı belgeleyip mahkemeye verecektim gizleyince o işte yattı daha bile b. k oldu bu ülkede herkes birinin açığını bildiği için kimse ses edemiyor ya da mazluma yardım etmiyor hele bir etsin anında tehtiti yiyor en küçük belediyeninin bile elinde koz varsa valiyi korkutabiliyor
Neyi gizleyince anlamadım ki mevzuyu :S
bimere sikayet bildirdimm 2 ay oldu hala donus yok
Ne işe yarar bu siteler?
Çok iyi yav. Bir de bu sitelere devlet memurları
bakıyordur şimdi.
Hiçbir işe yaramayan site.
şikayete baglı ben askerdeyken poşet dedigimiz kişiler den birisi bölük komutanı şikayet etmiş ler komutan az çakal degil ya bölükten bir kaç kişi toplayıp isim vermiş karargah çagırdılar soru sorup cevap verdikten sonra ben gidene kadar açık day dı komutan şikayete de baglıı önemli bir şey se incelenip bakıyolar dır bence
Aylardir konsolosluklarin biz vatandaslari korumadigini, hakkimizi aramadiklarini, ulkemizin itibarini yerle bir ettiklerini belirttim, bana ulasilmasi icin ozel numaram dahil, evrakli ve kayitli kanitlarimi sunmayi teklif ettigim halde, hicbir halt olmadi...
Olmayacaktirda...
Süpersonik çalışıyorlar gardaş.
Cevap
2Cevap
Benim şikayet ettiğim kurumu denetlemeye geldiler ama meğer içerde adamları varmış denetleme gelmeden haber almışlar herşeyi kitabina uydurdular. Sonuç alamadım yani
Nereden öğrendin bunu?
Şikayetin neydi özel değilse tabi?
Buralardan netice alınmaz kardeşim. Güvenilir değil yani.
Buralar dediğin neresi?
Gecendelerde 300 kişi toplamışlardı sanırım
300 kişi ne için toplamışlar anlamadım?
Törör propagandası vs
Onları egm'ye şikayet ediyorsun.
Bu başka.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar