Evet arkadaşlar bazenlerin devamlarını rica ediyorum sizden? Bazen ne yaparsın !
Rakının yanına sözler?
Evet arkadaşlar bazenlerin devamlarını rica ediyorum sizden? Bazen ne yaparsın !

Allah bana hidayet versin! Kötü örnek oluyorum kusura bakmayın, inşaallah bir gün iyi bir kul olurum🙏🏻 Tevbe ediyorum Allah’ım affet söz artık bu resimde ki zıkkımı içmeyeceğim.
Tamam da tum bunlarin rakiyla ne alakasi var?
Doldurdum bir bardak rakı
Alamadım tadını
Alsaydım tadını
Koymazdım bir bardak daha rakı
🤓
Adabı vardır rakının deme Reyiz aman diyim fena kıl oluyoruz ona çok pis dalarız bu saatten sonra onu diyene.
Uyuz oluyorum sahsen raki romantiklerine.
Aslinda belli bir aromasi olmayan, dandik bir icki oldugu icin bu kadar abartilmaya ihtiyac duyuyor sanirsam.
Bu alemde iki büyük vardır
Biri 70lik rakı
Diğeri galatasaray
Küme düşmeme mücadelesinde başarılar kardeşim 😀
Cevap
3Cevap
"Rakı gibisin ah rakı gibisin sen nerden bilirsin hııı salak bokk beyin"
Rakıyı sek seni tek severim ajsj
Biz ne zaman umutlansak ertesi gün rakı içeriz
üööğğfff keşşke benim olsa
her zaman söylenebilecek en güzel söz :D
benim sevdiğime gözüm değer tavsiyem o rakı şişesi kırılmadan bitirin onu ve yenisini itinayla isteyin. bendendir efendim :)
https://tr.pinterest.com/pin/501869952200890811/
maksat yardım dokunsun

rakı sözleriydi ama yardım gerekmiyordu ki demekki açılmıyor :)
Vazgeç Gönül ağlasan da...
İçerken anladım kb kardeşim. Ama bir derdi olmalı beh onu içenin
Haklısın be o kadar boş ki insanlar. O kadar bencil o kadar anlamsız
Yarama tuz bastın sanki. Ne ınstagram ne Facebook Twitter Snapchat kullanıyorum ne de watsapp aynı şeylerden şikayetçiyiz. İnsan ilk kendini değiştirmeli başkalarından şikayetçi olmak için. Ondan dolayıdır kendin neysen yaraticimizda seni kendin gibileriyle karşılaştırsın kardeşim. Dertsiz insan olmaz lakin derdini hafifletecek olanda sensin. Adabı vardır rakının ilk kiminle ictigibj bileceksin sonra kim için içtiğini. Komik 😄
Teşekkür ederim. Yaşımı küçümseme derim. Yazar'ım bu arada. 😄
Yollar kesişir, karşılaşmalar, ilk aşklar çarpışmayla başlar, ilk bakışlar sevgiye, sevgi aşka aşk ise çıkmaz bir yolun sonuna götürür. Çıkmaz yolda öğrenir insan, Zaten öğrenmek içinde doğmamışmıdır ki. Umarım çıkmaz yolun sonu karanlığa götürmez. Eğer götürürse üzülmeyin ama. Zor şartlar altında daha çok şey öğrenirsiniz. Kaybetmek size aslında çok şey kazandırmıştır. Kazanmak kadar kaybetmekte vardır ve ben gönlü güzel insanların hep kazanacağına inanıyorum. İyi geceniz olsun dilerim. 😊
Rakı icmeyniz efendim..
Raki sozu de ne mk?
Yarasın
Haram
Titan
Jubiterin uydusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar