1.2 saat konuştuk skype falan ekledik o gece sarhoştu son görülme pazartesi sizce skype açtığını ve benle konuştuğunu unuttu mu😃😑😑 sadece isim soyisim ve olduğu şehri biliyorum o da dogruysa

Baksanıza ne tatlı dimi. d

Biraz ugrasabilirsin ama çözümü var sevenleri kavusturalim :)
11880den isimden numara talep et şehrini söyle, aynı isimden o şehirde kimler varsa hepsinin numarasını al tek tek kaydet fotoğraftan çıkartırsın :)
11880 aklıma geldi benim de ama öyle her istediğinin no sunu çıkartmıyor diye biliyorum karşı tarafın izin vermesi falan mi lazımmış ne öyle duydum
Ben denemistim buldum da izinlik bir durum var mı bilmiyorum ama veriyorlar numarayi yeterki kendi üzerine olsun çıkartırsın denemeni tavsiye ederim
boşluktan azıtmışsın , sapıtmışsın kndine gel yanııık görümce :D
Ne alaka sapitmak yani bir kızın bir erkeği hoş bulması anormal mi?
böyle sitelerde birine güvenmek çılgınlık canım , kimbilir günde kaç kız düşürüyor böyle o yüzden diyorum
Ne günlere kaldık ya bu ne cesarettir Belki bu insan evli ve Belki şu an bu resmi karısı ya da arkadaşlara gördü ve ayrıca internetten birini nasıl güvenebilirsin kendin söylüyorsun sarhoş diye
Evli değil canım
Kafası güzel olmasının bana bir zararı yoktu ya da onemsemedim tatlı geldi konustuk yoksa ayık olsa tabi daha iyiydi ama öyle denk geldi
Sarhoştan kastım sarhoşlar ne dediğini bilmezler ondan
Cevap
9Cevap
Hala var mı o omegla
Var bazı geceler giriyorum girgirina
fotoğrafı varsa googlede aratabilirsin
Yok
nasıl bir yokluktaysan artık hahaha
Yokluk ile alakası yok beni kendinle karistirma
bizim mahallede oturuyo
Hi hangi il
İstanbuk
Ben bulurum bir yontemi var bunun?
Nedir. Dalga geçmiyorsan
Yıl 2018 hala omegle mi var :/
Burda daha iyisi vardir
Iyy bu ne ya hahshbs
Noldu ki kötü mü bence tatli
AAA ben lan bu.
Bakim
Ben öylesine takıldım senle, ne bileyim peşime düşeceğini.
Hi çok komikkk
Skypi kapattım ben bosuna bekleme.
:))
Standart 🤚🏻
Nerde gordun nerde?
Kameralı sohbet sitesi senin anlayacağın
Omegle ne la
Kameralı sohbet sitesi anlayacağın
Cinsellik için mi kullanılıyor
Cinsellik sitesi değil site ama o amaçlı kullananlarda oluyor normal kullanan da
Anladım
@hsyn4800 he he 😄
@hsyn4800 yok valla yazmadım 😄
@hsyn4800 cinsellik için uygulama aramıyordum ben normal arkadaşlıksa bakarım demiştim sonra başka tür şeylerle karşılaşmamak için
Eyvah
Skype adresin ne ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar