Facebook'ta orda burda bunları paylaşıyorlar Gülhane'de sakso çeken de bunlar. Allah bu Muhammed'i de Kuran'ı da bize eziyet olsun diye gönderdi, bıktık bunların saçma sapan şovenist davranışlarından. Berat Albayrak da bir fotoğrafında benim bir türbanlı bacımın elini tutmaya tenezzül bile etmiyor ama Amazon'dan penisi için titreşimli yüzük sipariş etmiş. Adı titreşimli berat oldu.
Onu bunu bırakın da Avrupa'da adabı muaşeret denen bişey var Kadın toklaşmak için elini uzatmadan erkeğin hamle yapması çok büyük kabalık olarak kabul edilir
Tokalaşma konusunda tercih veya kontrol diyelim, kadına bırakılmıştır Avrupa diyorum Avrupa Bu işin dinle imanla alakası yok
İslam inancına göre böyle. Karşı cinsle tokalaşmadahil herhangi bir zaruriyet dışında arkadaşlık münasebeti olamaz. Bu dinin inancın getirisi. Her insanın nefsi var. Bu kaidelere uyanlar da karşı cinsle bunlari yaşama isteği bulunduruyo içinde ama Allahın rızası için uzak duruyor. Bunlar kibirden kendini beğenmişlikten ötüru yapilan şeyler değil hep Allah korkusundan.
Tamam, ama senin inancin da normal insanlara sacma ve asiri geliyor, insanlar bu yuzden sizinle pek muhattap olmak falan da istemiyor, ama ondan da rahatsiz oluyorsunuz.
@Ragnar_Lodbrok normal olan nedir peki? Normal olan evliyken daha bir suru insanla birlikte olmak mi? ya da son zamanlarda yayilan grup igrenclikleri mi?
@Ragnar_Lodbrok hayır kesinlikle tam tersi benimle çok fazla diolog içersine girmememsi bana veya benim inancıma saygı duyuyor ve görüşlerimi tanıyor, tanımasa bana uzak dururak mani olmuyor diye düşunürüm. Bunlar benim düşüncelerim. Sen bazı istisnaları görmuşsun. Onlar pek kendini kalıbina uyduranayanlardan. Ben onlardan değilim kardeşim
@Ragnar_Lodbrok sen beni, beni geçtim islamı hiç anlamayacaksın bu gidişle. Bende senin söylediklerime bu kadar dar bir çerçeveden bakmana akil sır erdiremiyeceğim
Islamdaki her yasak insanin iyiligine dir aslinda ama tabi anlayana, emirlere yasaklara uymak ya da uymamak herkesin kisis tercihidir, ama bu sekilde saygisizca konusmak cok cirkin, eger musluman degilsen lutfen dinimizle ilgili seylere yorum yapma kendi isine bakabilirsin
Sapik bu insanlar, baska birsey degil. El zinasi ne mk?
Islam'in kiziymis, daha adab-i muaseret gostermeyi ogrenemeyenden olsa olsa... Neyse.
Hem boyle salak sacma kafalara sahipler, hem de belli ortamlarda varliklari garip karsilandiginda, ya da pek kabul gormediklerinde deli gibi sikayet edip mizmizlanmiyorlar mi insan anlamakta gucluk cekiyor.
Dalga gecmeniz ne haddimize evet tokalaşmak doğru değil bende tokalasmiyorum Burda cinsel ilişkide bulunanlara laf etmeyip bize saçma sapan laf söylemeniz zihniyetinizi belli ediyor
Kusra bakma da, inanc falan ben buna saygi duymam.
Adamlar benim bir kadinla tokalasmamdan sapik sapik anlamlar cikariyorlar.
Hadi cikardilar, bunun garip karsilanmasina da laf ediyorlar.
Manyakliktan baska birsey degil, bu tip asiri fikirlere sahip insanlara yapilan muamele bu muhafazakar sunni muslumanlarina yapilsa ortaligi ayaga kaldirirlar.
Bunu bilmiyorsan sen çok geri kalmışsın.. el ele tokalaşmak , aynı mekan da çalışmak , yüzü görmek , dokunmak , tokasını ellemek , yüzüğüne bakmak , aynı havayı solumakta haram😀
yaw sence turk musluman toplumlarında hadis hukumlerine kac musluman uyuyordur? cemaatlerden cıkan fikirler bunlar. onlar bile dogru duzgun uymuyorlar. ıslerı guclerı para. Kur'an'a bir sans verin, kulaktan dolma bilgilere degil.
En İyi Cevaplar