+1 yılDoğal olma, milf kadınların yapısı farklı olur, birkaç kez bu deneyimi yaşama şansım oldu, eğer devam ettirebilirsen senin hayatında çok önemli bir tecrübe olur. Olgun kadınlar daha bilgili ve anlayışlıdır, onların kafa yapısına ayak uydurman gerekir.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnların davranışlarına mı ayak uydurmalıyım
+1 yılAnnenle aranız nasıl? Benim bildiğim kadarıyla anneleriyle sorun yaşayan erkekler genelde daha yaşlı kadınlardan hoşlanır. Sakıncası yok tabii, sadece merak ettim.
111 Yorumla
Soran+1 yılNormal sayılır ama pek iyi değil yani doğru diyorsun
- +1 yıl
Benim arkadaşım da kendisinden 13 yaş büyük olan bir kadınla beraber :). o yüzden öyle tahmin ettim.
Soran+1 yılO nasıl yürütebiliyor peki nasıl idare ediyor
- +1 yıl
ilişkileri yeni sayılır. ama bence tavsiye edilecek bir şey değil. çünkü arkadaş bayağı saf biri, kadın onu istediği gibi kullanıyor. uzakta oturmasına rağmen hep kadının yanına gidiyor. derslerini de ihmal ediyor. yeni mobilya kurmak için felan hep oğlanı ayağına çağrıp çalıştırıyor. ayrıca o kadın da pek normal biri değil, takıntıları felan varmış bayağı. zaten normal olsaydı, o kadar genç biriyle çıkmazdı. bence çocuk yapmak için veya kendini genç hissetmek için o arkadaşla çıkıyor. arkadaş da körü körüne ağşık oldu, ama o kadın kesinlikle aşık olmamıştır. o kadar tecrübeli ve olgun birisi aşık olamaz öyle kolay kolay.
yani sonuç olarak sana şunu tavsiye edeyim, çok dikkatlı ol. mümkün ise uzak dur. çünkü normal bir kadın genelde yaşına uygun biriyle beraber olmak ister.
Soran+1 yılYorumun için teşekkürler, takıntılı olduğunu farkettiğim biriyle bir daha görüşmem çok tehlikeli olabilir :D, karşımdaki gerçekten çok iyi biri umarım herşey yolunda gider
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Bunu da hemen söyleyim, arkadaşın sevgilisi yaşından dolayı bir çok kötü tecrübesi olmuş. o yüzden de pek fazla güvenmeyip hemen bir şeylerden şüpheleniyormuş. o konuda da dikkatlı ol ;)
Soran+1 yılTeşekkürler, bir yolunu bulup halletmeye calisicam batırmak istemiyorum malum her zaman olgun kadın bulunmuyor
Soran+1 yılTekrardan sağol bu arada annesiyle arası kötü olanların olgun kadın istemesi bana mantıklı gibi geldi bunun üzerine yazılmış birsey var mıdır çünkü bu psikolojiyi merak ediyorum
- +1 yıl
vardır kesin yazılmış bir şey ;)
Soran+1 yılteşekkür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yıl30 yaşindakı kadin milf değil aptal
05 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu var dul nasıl milf değil, 60 yaşında mı olması gerek
- +1 yıl
Yobaz aptal
Soran+1 yılYobaz da aptal da sensin amacın ne kıskanıyor musun?
- +1 yıl
Kıskanmak mı hahaha
Yok zoruma giden senin gibi salaklar anan da mılf ozaman
Soran+1 yılAnlıyorum geçmiş olsun
Doğal ol
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten doğal davranıyorum fakat daha önce böyle birşey yaşamadığım için heyecanlıyım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin yaşanmştır
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha birşey yaşanmadı o yüzden +1 :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler