Milfler ya da olgun bayanlar bir erkekte neye bakarsınız? lütfen bizimle paylaşın
Beyler hiç sizden yaşca büyük bir bayanı tavladınız mı? hadi anlatın.
Beyler hiç sizden yaşca büyük bir bayanı tavladınız mı? hadi anlatın.
Çok karaktersiz yakın arkadaşım var. Kendisi bu konuyu meslek edindi desem yalan olmaz. Bazı sebeblerden ötürü 2-3 aydır ne mesajlaşıyoruz ne de konuşuyoruz. Aynı mahallede oturduğumuz için diğer arkadaşlarımla sohbet ederken arada ismi geçer şu an Tekirdağ'dan takıldığı ve bu yazı beraber geçireceği bir milf bulmuş kendisine.
Annemin arkadaşını tavlamıştım annemle çok samimiyiz dudak dudağa bile öpüşürüz öpüşürken görmüş anneme sordu oğlunla bir şey var mı aranda diye annemde koymuştu ondan sonra görüştüm o kadınla yattım
Ehdbebebeje
Cevap
10Cevap
milf degil o MATURE janemmm onlar herkese bakmaz güvenilir yüz tipin olmalı masum kibar zararsız olmalısın dul mature ya da milf yaramaz paraya bakar evli olanlar olmalı :D
milfin acılımını bılıyor musun dıyecegım anlamazsın hemen ınterneten bulup yazarsın ondan uzatmıyorum sus bence
@gncmimar3434 dayı ne girdi çıktı celallendin anlamadım ki sana
Shsbshbsbsjs
😂😂😂
@gncmimar3434 bak nasıl anladın mature nedir 😂👍✔
Yaşça büyük kadını tavlamak basittir. Net olacaksın isteklerini söyleyeceksin zaten o seni istiyorsa hayır asla demez
Birkaç sefer oldu anlık gelişrn cinsel ilişkim de oldu. Olgun candır
Biraz anlatırmısın rica etsem
Rica etsem gelir misin birebir anlatayım
Ama bunu diyenler yalan söylüyor anlatmıyor
Anlık gelişen cinselliği detaylıca anlatcam
Erkekle ufak bir işaret ver gelir hemen. Millet kafayı kadınla bozmuş çünkü
benden 7 8 yas buyuk tu. Cok hosuma gidrn birisi vardi dayanamadim soyledim 6 ay kadar birlikte olduk. Onun gibisi daha denk gelmedi
Ben tavladım onların dünyası farklı
Bu konu biraz özel. olmuyor mu
Zor iştir
Bu soruyu sen niye soruyon ki?
Milf ne
Lez misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?