Evliliği hep toz pembe zannediyorsunuz evlilik ciddi bir müessesedir sadece buluşma yeri değil emin olun bir süre sonra sıkılıyorsunuz dertlerden intihara yöneliyorsunuz ama arkanızdakiler yüzünden yapamıyorsunuz o yüzden evleneceğiniz kişiye dikkat edin dikkat ettiğiniz sürece evlilik güzel sizin içinizdeki aşk ateşini her daim yakacak bir insanla evlenin
Evli değilim ama şuanki hayatıma bakarak örnek veriyorum işten yorgun argın geldiğinde seni sıcak yuvanda güler yüzle karşıkayan biri, akşam sıcak bir tabak yemek , birlikte keyifle vakit geçirebilmek , hayatındaki düzen, sorumluluklar, yanlızlığın bitmesi ve daha niceleri
Evliliğimizin ilk yılları böyle başbaşa battaniye altında film izlemekle geçti. Çok güzel zamanlardı. Eşimle yürüyüşlere çıkardık başbaşa. Sahile gider çay içerdik. Rüya gibi geliyor bana o günler şimdi. Çocuklar oldu, başka bir boyuta geçtik. Aile olduk. Evlilik bana göre güzel. Ben memnunum. Ama herkes bunu yakalayamıyor farkındayım.
çocuk gibi kucağına oturup kafamı göğüsüne yaslamak en sevdiğim olay oda ban sarılarak başımı okşuyor öpüyor eriyorum resmen işmeye bile gitmek istemiyorum ona kuala gibi yapıştığım için oda su almaya mutfağa gidicek olsa bile beni kucağında götürüyor hiç bırakmdan su içip geri koltuğa getiriyor djhsjkhskj
@Gökyzünde bir şey almaya gidecek ve beni kaldıracak olduğu anda daha sıkı sarılıp yapışmışızki biz ayrılamayız diyorum oda öyle yapıyor şerefsizinde hoşuna gidiyor biliyorum gülüşünden belli fjshfjhjd
Aradaki sınırlar ortadan kalkar. Ona sahip olduğunu ve onunda sana sahip olduğumu bilerek yaşarsın. Beraber gülersin beraber ağlarsın. Kötü gününde de iyi gününde de, hastalığında da sağlığında da yanında olursun. Belki de hayattaki en iyi ve tek sırdaşın o olur ve her şeyini onunla paylaşırsın. Daha çok faydası vardır ama bu kadarı yeterli.
Evet illa zor yanlari var ayrica herkes hatalidir karsidakinin kusursuz olmasini beklemek hata zaten ayrica karsidaki kotuyse ya siz onu sevgiyle saygiyla duzeltecekmissiniz ya da siz kendinizi ona gore ayarliycakmissiniz ben bunu anladim ve inşallah boyle de guzel gider hic olmazsa sicacik bir yuva her aksam gulerek şakalarasarak sofraya oturmak beraber sofrayi kurup, toplamak 😍😍😍
Evli olanlar eşini aldatıyor iyisimi evlenmeyin. Türkiye kendini aşmış artık, çarpık ilişkiler birbirini aldatanlar, kim kime dum duma. Programlarda dna testi yaptıranlar, ana baba arayanlar soyu sopu belirsiz olanlar hey gidi hey. Yemin ederim yaşadığım gavur memleketindeki ateïstler bizim insanimizdan daha ahlaklı
yaşadığın memleketle ne alakası var? adam adam olmadıktan sonra babanın oğlu olsa ne yazar? o övdüğün gavur memleketlerinde gayri meşru doğan sabi günahsız çocukları çöpe atmasınlar diye bebek sepeti var sokaklarda..
Sürekli uğraşıp muziplik yapıp yanında kendim olabileceğim, sınırsızca gülüp eğlenebileceğim gerektiğinde birbirimize liman olduğumuz bazen sırdaş bazen arkadaş ama her zaman aynı yastığa baş koyan eş olmak. Samimiyetinden ve verdiği güvenden asla şüphe duymadan, dürüstlüğünden iyi niyetinden ve kalbinden emin olduğun bir hayat arkadaşının olması, tüm yalnızlıklarını bir çırpıda silen.
Kendini yorgun hissettiğinde başını göğüsüne yaslayıp tekrar güc toplamak. Sadece uyurken üşüme diye gece seni ısıtarak uyutup sonra usulca kalkması. Say say bitmez😊
Bir yerde duymuştum evliliğin nesi güzel diye soruyor kız adam diyor ki derdine ortak oluyor eşin diyor kız diyor ki benim derdim yok adam da diyor evlenince olacak işte evlilik de öyle bir şey önce dert verir yanına da dert ortağı 😁
Mesela duzgun bir hayatin olur, zina korkun olmaz, evde sicak bir yuvan olur, evlilik mutluluk demek tabiki zorlugu olacak ama sevdigin insanin her an yaninda olmasi baska bir keyif olur bence ( ama maalesef ben hala bekarim)
Mutlu olmak istiyorsanız evlenmeden önce çok fazla hayal kurmayın, bir de umarım şans sizden yana olur ve huyu suyu düzgün birine denk gelirsiniz.. Şimdiden geçmiş olsun. ☺️
Kendi evin kendi dünya kendi kuralların... Harika... gel bir sarılıp öpeyim deyip rahatça sırnaşabiliyorsun güzel bir film açıp izliyorsun valla rahatın beyde YÖK 😂...
@EyüpSabriye Kediyle cocuk bir olurmu 😊 Ben bir bardak su istedigimde miyavlayip kendini sevdiricek kedi degil. Al babacim afiyet olsun diye cocuk istiyorum 😊
Su getirsin diye cocuk yaparsan zararin karini baya gecer. Benim babsm bir kere bile benden su istememistir eli ayagi var gider kendi doldurur kurban oldugum. cocuk kahri cekilmez hem en iyisininki bile cekilmez
Gaziantepde universite hastanesinde yatmakta olan anneannem icin acil kana ihtiyac var lutfen uyanlar iletisime gecsin benimle lutfen grubu onemli degil beyaz kan oldugu icin
Sevişmek evli değilkende yasal. Evlenince sadece Allah katında da günahtan sevaba dönüşüyo. Evli değilken yapmak zina ama evlenince yapmak Allah'ın emrini yerine getirmek için. Allahın emri sevişmek değil bu arada. Allah müslümanlara çoğalın diye emir vermiş. Anla işte
Vala arkadaşlarımdan gördüğüm kdarıyla özgürlük diyorum. İstedikleri saatte eşleriyle dışarı çıkıyorlar geziolar tatile gidiolar. Evde olduğun zaman yaşın kaç olursa olsun ailene hesap vermek zorundasın. Hele bide kızsan hayat çekilmez oluyor bazen.
Yanlız bir şey diyin anotomin değişecek kilo alacaksın bambaşka biri olacaksın kiraz ve portakalı düşünecek vaktin olmayabilir mide bulantıların sana onları yeme fırsatı vermeyebilir 😂😂😂
Yanlız bir şey diyin anotomin değişecek kilo alacaksın bambaşka biri olacaksın kiraz ve portakalı düşünecek vaktin olmayabilir mide bulantıların sana onları yeme fırsatı vermeyebilir
Ek gelir ne olum sen ben evli olsaydık burda sitede ne işimiz olurdu eşek şimdi işte olurduk oyuncak mı zannettin evliliği ek kurtarmıyor işte ülkenin hayat pahalılığı unuttun herhalde
En İyi Cevaplar