• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Sizce namaz kılan erkeklerin açık kızları sevmemesi mi gerekir?

Ehlivukuf
Ehlivukuf Takip Et
FenomenMentor Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Veya tam tersi namaz kılan kızlar, namaz kılmayan erkekleri sevmemeli mi?
Ne diyorsunuz bu paylaşıma?
Sevin, sevilelim Yunus Emre
Sevin, sevilelim Yunus Emre
Sizce namaz kılan erkeklerin açık kızları sevmemesi mi gerekir?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• DusunenHanim
    DusunenHanim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Sadece namaz kilmak veya tesetturlu olmak dindar olmaya yetmez.

Dindarlik dinin emrettigi butun hukumlerini kabul edip ona gore yasamak demektir.

Namaz kilan erkegin ya da tesetturlu bir kadinin zaten "flort" islerine girmesi Islamin emirlerini tam anlamadigini gosterir. Bu yuzden dindar diyemeyiz. Yukaridaki arkadasin sikintisi da budur. Ha tabi herkesin hayati kendine bizi ilgilendirmiyor. Isteyen acikla evlenir isteyen tesetturluyle... Isteyen namaz kilanla isteyen kilmayanla...

Asil mesele sudur; Islam sekil degil suur dinidir.

5
    10 Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Ayrica acik kadinlara da onyargili olmayiniz. Daha dun okulun mescidinde acik bir hanim geldi sanirim kendisi ogretim uyesiydi. Abdestini aldi ve namazimizi kildik. Ayni sekilde kapali olup da her turlu sahtekarligi yapan kadinlar da var

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Flört derken insanlar tanışır tanışmaz şıp diye evlenemez ki?

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@_stalker_

Tanisir tanismaz sip diye evlensinler demiyoruz zaten beyefendi

Flort edenlerin cogu evlenmek niyetiyle yapmiyordur bunu. "Evlenmeden once bir suru kizla/erkekle flort edeyim" dusuncesi Islamda haramdir. Ayrica flort evresinde zaten taraflar gercek yuzunu gostermiyor tam olarak. Tamamen taniyana kadar da cok uzun sureli flort oluyor. Boyle olunca da geriye pek bisey kalmadigi icin evlilikleri kisa suruyor insanlarin. Toplumdaki gozlemlerim bu sekilde.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@_stalker_

Bana sorarsaniz zaten Islami anlamda en iyisi gorucu usulu evlilik. Tabi yanlis anlamayin. Gorucu usulunde "al bu senin karin/kocan" diyerek pata kute evlenilmiyor zaten.

Bu durum en iyi yani şu:
      Kizi ve erkegi taniyan buyukler veya akrabalar "bunlarin huylari benziyor anlasirlar" diyerek arasini yapmaya calisir. Zaten iyice birbirini tanimak icin de 6 ay gibi bir sure Nisan yapilir. Anlasirlar mi anlasamazlar mi zaten belli olur bu surecte.

Tabi burada da sahsen kendime adima konusursam illaki disari cikacagimiz zaman erkegin yaninda mahremi olan bir bayanin (kiz kardesi, teyzesi, halasi filan) olmasini isterdim. Mevzu bu yani...

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Şimdi "flört" kavramı herkes için farklı anlamlar ifade ediyor, günümüze bakılırsa aslında bu tanışma kavramı adı altında iğrenç şeyler yapıldığının bende farkındayım. Benim savunduğum nokta belirli bir süre olmasının gerektiği, ki sizde zaten bundan bahsediyorsunuz. Kimi görücü usulü evliliklerde 2 ay içinde evleniyor ve sonuç hüsran olabiliyor, o bakımdan söyledim.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@_stalker_

Simdi gorucu usulu evliliklerde soyle bir durum da var: Bazen buyuklerde "Kiz biraz aksi oglan agir efendi bunlari evlendirelim de oglan kizi adam eder" seklinde ya da bunun tam aksi seklinde bir dusunce olabiliyor. Burada dikkatli olmak lazim.

2 ay icinde evlenilmesi dogru degil ayrica. Dedigim gibi zaten nişan olur ve bulusmalarda da kizla erkegin yaninda kizin mahrem erkek yakini veya erkegin mahrem kadin yakini olursa o flortten cikar zaten. Cunku mevzunun da adi konmus zaten.

Harama batmadan geri donusu olmayan bir yanlis yapmadan isi tamamina erdirmenin en iyi yolu budur diye dusunuyorum.

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Görücü usulü evliliklerin çoğunda ki amaç aslında çiftlerin birbirini toplayabileceği düşüncesi oluyor bence, sonra ayrılıklar, tartışmalar birbirini takip ediyor. Evliliklerde çiftlerin tanışması/tanıştırılması böyle olmalı aslında ama yapan pek yok artık. Azalıyor gitgide.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Bilincli olmak lazim tabi.

Gecen bir tweet gormustum soyle diyordu:
      "Iliski boka sarinca evlenilir. Evlilik boka sarinca cocuk yapilir. Cocuk boka sarinca evlendirilir." diye.

Bu tweet sizin soylediginizi ozetliyor sanirsam.
      Boyle bir zihniyetle yasanmamali zaten...

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

İşte bu yanlış hem de çok.. Hayırlısı olsun herkesin hakkında, teşekkür ederim açıklamaların için iyi günler.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Rica ederim, size de iyi gunler beyefendi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Birinsaniştebu
    Birinsaniştebu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 61%
    +1 yıl

Her kapalı kız mümine olmadığı gibi her açık kıza da gavur gözüyle bakmak, at gözlüğü kullanmaktan öte geçmez.
    Tabiki islam, namazı, tesettürü emrediyor. Ama bunu yapmayan kimse gavur olmuyor.
    Ayrımcılık yapmamak ve islâmı yaşayıp yaşatabilmek ümidiyle.. 😊

5
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

Çok insani bı yaklaşım ve hoş bı sitem olmuş.. hayata aynı yönden bakmak dediğimiz şeylerden biri tabiiki bu.. biri abdestinde namazında biri süre bilmez olmaz tabiiki.. ama her işte bı hayr vardır... belki biri diğerine yardımcı önayak olacaktır kimbilir yaradandan başka.. insan var namaza davet eden helale davet eden insan var içkiye çağıran fuhuşa çağıran.. hiç ikisi bir olurmu? Rabbim herkesi son hesaptan önce kendini hesaba alanlardan eylesin😇

2
    0 Yorumla
  • HepSiBiRYaLaN
    HepSiBiRYaLaN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 74%
    +1 yıl

herkesin dini, imanı, inancı kendine. Kimseyi namaz kılıyor diye hor görmemeli ya da namaz kılmıyor diye aşağılamamalıyız. Ayrıca bir insanın başının açık olması sadece o insanı ilgilendirir. Ben evliyim namaz kılıyorum, eşimin başı açık namaz kılmıyor. Ben ona dedim namaz kılman ve kapanman daha iyi olur ancak namaz kılmıyorsa kapanmıyorsa da zorla bir şey yaptıramam insana. Çünkü dinde zorlama yoktur.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

27

Cevap

• Xendra
    Xendra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Bir erkeğin bir kızı sevmesi için namaz kılıp kılmaması önemli değil ki. Benim kuzenimin eşi daima namaz kılar ama kuzenimin kıldığını görmedim yine de çok mutlular Allah ayırmasın. Din kişi ile Allah arasında olan bir şey, ikinci kişiyi bağlamaz. Kılanın da kılmayanın da kendi boynunadır, ve kişinin zaten bunu bilmesi gerekir.

3
    1 Yorumla
    • EğitimciKız
      EğitimciKız
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla
  • BCeren1903
    BCeren1903 Takip Et
    Guru Yaş: 123 , eic 73%
    +1 yıl

Alakası yok. Mesela açık olan bir kız düzenli olarak namazlarını kılıyodur. Kapalı olan bir kız namaz kılmıyodur. Yani ikisinin de günah ve sevap kısımları FARKlı. Yargılama olamaz. O yüzden namaz kılan bir erkek açık bir kızla sevgili ya da eş olamaz diye bir kuralda yoktur.

3
    0 Yorumla
  • FiViB
    FiViB Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 56%
    +1 yıl

Öncelikle gönüle laf geçmez
    Onun dışında bir bey namaz kılıp flört için başka kızlarla birlikte oluyorsa hem günah hemde utanmalı bence
    Namaz kılan aklı başında bir hanımda flört için bir erkekle bir araya gelmez zaten
    Ha iki taraf birbirini sever 1 2 ay sevgililik tarzı birliktelik olur sonra söz olur ayrı ama 3 ayı geçiyorsa bu dönem o kişinin amacı zaten sonu olan bir birliktelik değildir

2
    0 Yorumla
  • DüşbaZ__
    DüşbaZ__ Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 58%
    +1 yıl

Bunlar hassas noktalar zaten eğer Ben dört dörtlük din yaşayacağım diyorsan sevgili olaylarına hiç girmeyeceksin. Dinde flört sevgili olayı olmaz nikah olur.

2
    0 Yorumla
  • ZeynepBuğlem
    ZeynepBuğlem Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Şimdi şöyle birşey ahlâken gerek görüldüğü üzere flört vb olmamalı zaten. Yani eğer inançlı biriyse. Bunun kapalısı açığı da yok zaten. Ayetler, hadisler, sureler yalnizca kapalilar icin inmedi. Yani ben yapamam ama aciklar yapabilir diye birsey yok. Bu kapali acik ayrimina sinirleniyorum. Hele ki resim bir tesettürlüye ait bu nasil bir kafa. Umarim beni yanlis anlayip carptirmazsiniz.

0
    0 Yorumla
  • Jadehn
    Jadehn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl

Zilliye bak sanki açık kizlar namaz kılmıyor. Namaz kılmayan bir ton erkekte kapalı kızlarla konuşuyor durum eşitleniyor merak etmesin😄

3
    1 Yorumla
    • dunya-00
      dunya-00
      +1 yıl

Tam yazacagim cevap buydu 👍👍👏👏

Yorumla
  • ʄօʀɢօȶȶɛռ
    ʄօʀɢօȶȶɛռ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 75%
    +1 yıl

Öyle bir şart yok bunu böyle düşünen böyle algılıyordur tuhaf benim açımdan ama empati kurunca denkli olayını ele aldını fakat katı olduğunu düşünür pek takmam yani...

1
    0 Yorumla
  • KatatesPizartmasiiii
    KatatesPizartmasiiii Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Açık kızlar niye sevilmiyor. Namaz kılan kadınlar da namaz kılmayan erkekle evleniyorlar.
    Kimsenin hakkı yenmiyor. Namaz ve ibadetler kişinin üzerine borçtur. Yani her koyun kendi bacağından asılır.

1
    0 Yorumla
  • Petitedame
    Petitedame Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 66%
    +1 yıl

Bu sözü gördüğümde her zaman aklıma gelen bir söz var;
    “Ben ne açıklar gördüm her vakit namaz kılıyor, ben ne kapalılar gördüm her vakit şeytana uyuyor”
    Yani kısacası her kapalı İslam'a uygun değil, her açık da anadan doğma açık değil.

1
    0 Yorumla
  • EğitimciKız
    EğitimciKız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

Ne alakası var yav? Peki namaz kılan açık kız olamaz mı? Bu kadar dar görüşlü olmayın hem seccadeye alnını değdiren herkes temiz olmuyor. Bir bütün olarak insana bakmayı öğrenin. Kalp güzelliğini severseniz örtü var mı yok mu önem arz etmemeli

1
    0 Yorumla
  • sülfürük_asit
    sülfürük_asit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 61%
    +1 yıl

Daha da saçma olanı açıkken seviyosun ve evlilik aşamasına geçilince kapan diyosun. Bu en saçması

1
    0 Yorumla
  • obirkedi
    obirkedi Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Namaz kılan kılmayan- acik kiz kapali kiz diye toplumu bölmesi çok aşağlıkca. Dindar kesimi hiç sevmiyorum. Zaten di dindarliklari hep gösteriş. Pedofili, yalan iftira, rüşvet bütün iğrençlikler bunlarda.

0
    0 Yorumla
  • -_Adi-Geeee_-
    -_Adi-Geeee_- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 70%
    +1 yıl

Ben insanın ibadet yapıyo olup olmamasına bakmam sonuçta benim için değil allah için ibadet ediyo ediyosa da bana bunun bir garantisi ya da faydası yok karakterine bakarım karakter düzgünlüğü de ibadetin olup olmamasına göre belirlenmiyo

0
    0 Yorumla
  • Eylüüüğl
    Eylüüüğl Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl

Çok saçma bir düşünce yapısı. İslam zorlama dini değildir ki illa herkes kapalı olmak zorunda değil , dinine bağlı biri açık birisiyle birlikte olunca ne farkedicek kapalı birisiyle olunca ne farkedicek boş konular gibime geliyor

0
    0 Yorumla
  • MrPuding
    MrPuding Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 57%
    +1 yıl

Bence bu biraz; Benim kızım or.., ama eve ekmek getiriyor anlamına gelir.
    Yani farketmez, insanları dinine göre yargılamayın. Benim sevgilim ateist'ti. Ancak ben onu gene sevdim. O da beni sevdi. Farkeden bir şey var mı? Yok!

0
    0 Yorumla
  • kokusuzsilgi
    kokusuzsilgi Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 57%
    +1 yıl

Sevmek ya da sevmemek çok elde olan bir şey gibi gelmiyor bana. En azından ben sevgimi kontrol edemiyorum. Sorun ya benim sevgimde ya da sizin, bilemiyoruz.

0
    0 Yorumla
  • ladyhuysuz
    ladyhuysuz Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.

Din ayrı şey..
    Büşra adlı kişinin zihniyeti ve yorumu zaten dinle alakalı değil, kendi dini yaşasaydı zaten böyle absürt bir yorum yapmazdı, herkes sevgi anlamında hür..

0
    0 Yorumla
  • aydinsedat
    aydinsedat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Çok şükür namazımı kılıyorum lakın ben namaz kılsa kılmasa kapalı isterim bende böyle açık olmaz ama Allah Ne nasip eder bilinmez

1
    0 Yorumla
  • Çaykovskiii
    Çaykovskiii Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Bazi türbanlıların yediği haltı kimse yemiyor ne olduğunuzu biliyoruz park karıları

2
    3 Yorumla
    • si_nem_D
      si_nem_D
      +1 yıl

Bence genellememek lazım. Onlarınkı zaten tesettür değil sadece başı örtülü. Acıkların da namuslusu olduğu gibi başı örtülü olanların namussuzu da ola biliyor

Yorumla
    • Çaykovskiii
      Çaykovskiii
      +1 yıl

Bazı diye başladım zaten. Ama böyle parklarda sevişip sevişip namaz kılan beni alsın demek hoş olmuyor. Çoğu da öyle

Yorumla
    • si_nem_D
      si_nem_D
      +1 yıl

Bilmiyoum ama Allah zaten ikisinide islah etsin Başı örtülü veya örtüsüs.

Yorumla
  • dunya-00
    dunya-00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl

Madem dinine bu kadar duskunsun kapalisin o zmn kimseyle cikma haram gunah otur koca bekle m * l

1
    0 Yorumla
  • aklıkarışıkkız
    aklıkarışıkkız Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Türbanlı kızlar nolur parklarda sevişmeyi bıraksın!!

1
    0 Yorumla
  • Férhat-170
    Férhat-170 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Namaz Kılan Erkeğin Bir Kızla Çıktığını Görmedim? Ama Çıkmaması Lazım.

0
    0 Yorumla
  • AlphaKitty
    AlphaKitty Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 64%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.

Ne kadar boş bir düşünce tarzı en küçük bir zeka kırıntısı bile yok şu cümlede

0
    0 Yorumla
  • gülenkızferide
    gülenkızferide Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Kapalı kadınlar da tüm namaz kılan erkekleri isterse vay halimize

0
    0 Yorumla
  • Lovegood
    Lovegood Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Sevebilir ama kapanmasını isteyebilir sevdiği kadının zorlamamak kaydıyla tabi ki💫

0
    0 Yorumla
  • gizlibirhikaye
    gizlibirhikaye Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 42%
    +1 yıl

Çokça görülen bir şey. Seviliyor bence. Terside aynı

0
    0 Yorumla
  • Salih-Bursa
    Salih-Bursa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Acık veya kapalı önemli olan o degil ki biz erkeklerin gözünde

0
    0 Yorumla
  • Hayvanhatun
    Hayvanhatun Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Kimse namus silsilesi konusuna girmesin ne bk yerse yesin

1
    0 Yorumla
  • selambencannaber
    selambencannaber Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Cidden saçma olmuş kapalı kızlar namaz kılmayan erkeklerle beraberken bişey yok

0
    1 Yorumla
    • selambencannaber
      selambencannaber
      +1 yıl

Veya namaz kılmayıp kapalı kızlara bakanlar

Yorumla
  • oxcakmak
    oxcakmak Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Kiz hakli dicem ama acik kizdan farki yok.. #Süslüman..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Neden böyle bir gerekçe olsun ki? Her açık kız dinsiz mi oluyor 🙄

0
    1 Yorumla
    • Ehlivukuf
      Ehlivukuf

Paylaşımı yapana göre maalesef öyle.

Yorumla
  • Hilal_36
    Hilal_36 Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

Neden böyle bir gerekçe olsun ki? Her açık kız dinsiz mi oluyor 🙄

0
    0 Yorumla
  • zigzig
    zigzig Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı.

Namaz kılmayan erkeklerde kapalı kızlarla konuşuyor.
    Buna ne demek lazım?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

gerizekalıca bir paylaşım. gönül bu. otada konuyo b. kada

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Beyin satılsaydı keşke de alırdık zavallıma bir tane

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

farketemez benim için her koyun kendi bacagından asılacak zaten.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çıkmak 🤔
    El ele kol kola dolaşmak?
    Dini nasıl yoruluyoruz böyle hey Allahım

0
    0 Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 77%
    +1 yıl

Alakasız açıklar gavur mu mk

1
    0 Yorumla
  • Dikeylimit007
    Dikeylimit007 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 39%
    +1 yıl

Büşraya söyle , endişelenmesin.

0
    0 Yorumla
  • lotuscicegii
    lotuscicegii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 58%
    +1 yıl

Allah hayırlısını versin.

0
    0 Yorumla
  • WaMiU
    WaMiU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Katılmıyorum yazan hanıma

0
    0 Yorumla
  • Aşkaziyade
    Aşkaziyade Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 44%
    +1 yıl

Nasip kısmet ki bu işler...

0
    0 Yorumla
  • bikebikeman
    bikebikeman Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.

Bu arkadasa bir parca beyin alalim lütfen

0
    0 Yorumla
  • sacredgeometry
    sacredgeometry Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Hayır bunun dini inanisla bir alakası yok

0
    0 Yorumla
  • Desuyonee
    Desuyonee Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

bu mal neyin hakkından söz ediyo la?

0
    0 Yorumla
  • Centurion
    Centurion Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Kim, kiminle, nerede, ne yapıyorsa yapsın.

0
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

açlıktan gözü dönmüş..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Namazla ne alakası var

0
    0 Yorumla
  • Ghostshutterr
    Ghostshutterr Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl

Davul denklik meselesi

0
    0 Yorumla
  • Lubricant
    Lubricant Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Saçmalamış imam hatipli

0
    0 Yorumla
  • dark_day
    dark_day Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 81%
    +1 yıl

ne kadar sacma yaa

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Alakası yok yaaa

0
    0 Yorumla
  • İncorrectuser
    İncorrectuser Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Ne mal tipler var ya

0
    0 Yorumla
  • Jas2018
    Jas2018 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 49%
    +1 yıl

Bismillah

0
    0 Yorumla
  • _Heraa_
    _Heraa_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 51%
    +1 yıl

Bence alakası yok

0
    0 Yorumla
  • ANDR0MEDA
    ANDR0MEDA Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Alakası yok

0
    0 Yorumla
  • osman98
    osman98 Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

hayır

0
    0 Yorumla
  • _stalker_
    _stalker_ Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Herkes özgür.

0
    0 Yorumla
  • Daddofilblue
    Daddofilblue Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Saçmalamış

0
    0 Yorumla
  • Gizoooooo
    Gizoooooo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Evet

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizce namaz kılan erkeklerin açık kızları sevmemesi mi gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Başörtülü kızlar namaz kılmayan erkekleri kabul ediyor mu? 11 cevap verildi
Kızlar namaz kılan efendi erkekleri niye pek sevmiyor? 4 cevap verildi
Kızlar namaz kılan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? 5 cevap verildi
Namaz kılmayan erkekden olur mu kızlar? 10 cevap verildi
Erkekler neden namaz kılan bir kız istemez? 19 cevap verildi
Erkekler namazında dinine bağlı kızı neden istemiyor? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siz güne nasıl başlıyorsunuz, sabah rutinleriniz ve küçük mutluluklarınız neler?
  • Feminist biriyle çıkar, aşık olur, evlenir misiniz?
  • Yüzme biliyor musunuz, denizde yüzmeye başladınız mı bu sezon?
  • Menemene peynir yakışır mı? Deneyenler oldu mu?
  • Duvar kağıdınız ne?
  • Memleketiniz ile gurur duyuyor musunuz?
  • Sizce Taksilerde su, kolonya ve lokum ikramı kalıcı bir hale gelmeli mi?
  • Bilin baqalım bugün kimin doğum günüsü 🎂✨️🎈🎈?
  • Herkesten herşeyden çok çabuk sıkılır mısınız?
  • Sizin için saygı duruşunu hak eden, unutulmaz ama az bilinen filmler hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨