Ablam çocuğumun esyalarini neden caliyor?

Merhabalar! Ben 8 yillik evliyim ve biri 6 yasinda digeri 1 yasinda iki çocuğum var. Benden 12 yas büyük bir ablam var ve onun da 9 yasinda 1 oğlu var. Benim sorunum şu: Ablam sürekli 6 yaşındaki oğlumun çoraplarını caliyor. Biz ailemden farkli bir sehirde yasiyoruz. Yazlari memlekete valizle gidiyoruz ve valizin icinde benim ve cocuklarin esyalari oluyor. Surekli lcw den çocuğa çorap atlet aliyoruz ama yine giydirmeye birşey bulamiyoruz. Buyuyunce de giysin diye 2-3 yaş büyük beden aliyoruz hep. oglumun memlekette dr kontrolü vardi. Bu sefer de ablamlarda kalalim dedik. Üç gün onda kaldik. Oglumun ve kizimin kirlettigi corap ve camasirlari bir posete koyup ablamin evinde giris kapisinin hemen önüne koymustum ve 3 gun boyunca da orada kaldi. Sonra eve donduk, makineye camasir aticam, uc gunde uc corap degistirdim ogluma. Kirli posetinden biri bile cikmadi. Sonra çocugun evdeki diger coraplarina baktim eksik var mi diye. Lcw hep seri olarak satiyor coraplari 3 tane olarak. Bir de baktim ki coraplarin serileri hep eksik. Megersem bu zamana kadar hep caliyormus cocugun corabini ve camasirlarini. Esime anlattim esimin inanasi gelmiyor. Ablam namazinda niyazında kuran kursu hocasi ustelik de hacca gitti. Bir hafta oldu geleli, hala sinirlerim bozuk farkettigimden beri. Bekarken de yapiyordu böyle seyler ama simdi evliyim ve esimle bosanmanin esiginden döndük. Eşim Ayrica benim birseyim çalınınca bütün moralim altüst olur ve herseyime yansir, psikolojik birşey. Eşim de benim kafama kakiyor. Senin huyunu herkes biliyor diye ve kavga edince hep yüzüme vuruyor boyle seyleri. Ben de dayanamadim, Ablama bugün telefon actim çorapları sordum. Ben yapmadim esin seninle kavga etmek icin çöpe atmistir dedi. Eşim de yanimdaydi ve duydu. Ayriyeten esim kurana el basti yapmadigina dair. Ablam bunu neden yapiyor, esimle arami bozmak icin mi, evine gittik kalmayalim bir daha diye mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ablam yalnizca çocugumun eşyalarını çalmamış benim de esofman ve pijama takimlarimi calmis. Uzun bir süre kalmak icin memlekete gitmistik, çünkü orada doğum yapacaktim. Neyse 3 ay kadar babamlarda kaldim. Gerekli olur diye fazla miktarda kiyafet götürmüştüm. Dönüşte valizlerin hepsi bagaja sığmadığı icin büyük valizimi birakmam gerekiyordu. Büyük valizde pijama ve esofmanlarim vardi, onlari daha sonra almak icin biraktim. Ablam babamlara geldgnde 6 adet pijama takımımı ve bir hirkami da çalmis?
Ablam çocuğumun esyalarini neden caliyor?