harika kokuyor müthişşş <3 ayrıca şampuanın içinde sanki minik minik simler ışıltılar var gibi ve bu benim gibi süsü püsü seven biri için muhteşem görüntü :)
bu şampuanı öneren kız arkadaşlara çok teşekkürler ;)
Thalıa sarımsaklı sampuan kullanıyorum.
Memnunum sacımı guzel nemlendırıyor.
Dökülmesini durdurdu.
Parladi..
Sarımsak olduguna bakmayın kokusuz.
Diger market vs sampuanlarının icinde slıkon oldugundan faydasından cok zararı vardır.
Elidor aldıgınızı sölemissiniz elidordan memnun kalmayan geneli sacımı dokdu diye sıkayetcı olanlar var :)
şuan için memnunum elidor koyu mor olanından kokusu bir harika zaten bakalım bir ay kadar kullanayımda etkileri neler olacak :)
:)
elıdor mor ambalaj
çok güzel kokuyor diyorlar bunu
kız kardeşim almış ondan kokusu ilk baş hoşuma gitti ama kullanıp saçda kalan kokusunu bilmiyorum şahsen aklım kaldı benim de bakalım bundan alabilirim :)
kepek yapmıyor dimi bu ?
ricalar cicim ;)
mersi bebişim :) kokusuna vuruldumm ya hala saçlarımda vuhuuu <3
hihi sağolasın annem :)
hahahaha :D
elidor,blendax,clear vs hepsini at çöpe.Naturaterapi'nin argan yağlı şampuanı var.Saçlarını ipek gibi yumuşacık yap.Kesinlikle tavsiye ederim.Arkasından mutlaka saç kremi kullan.Kesinlikle memnun kalırsın.Dediğim markayı bulamazsan syoss markasını ve saç kremini denemeni tavsiye ederim.
Benim için "ClearMen" en iyisi √ Elidorun Onarıcı ve Yapılandırıcı Serisini al bence kız kardeşim onu kullanıyor saçları canlı, ipeksi yumuşaklığı ve kepeksiz kokusuda gayet iyi
Cevap
23Cevap
Ne zaman elidor kullansam kepek yapar. Sana tavsiyem şampuan markanı sürekli değiştirme. Hep aynı şampuanı kullan. Zamanla saç alışıyor. Benim öyle oluyor valla. Genelde şampuan değiştirdiğimde saçımda kepek oluşuyor. Özellikle de elidor kullanınca, ilk yıkamada kepek oluyor ya. Ben şimdi, avon naturals şampuanlarını kullanıyom uzun süredir. Eh süper değil ama idare eder.
işte benim sorunum burada sanırım çok sık şampuan değiştiriyorum ben ikinci kutuda hep başka markaları deniyorum ondan mı oluyor anlamıyorum
eevet elidor kepek yaptı ama sanırım gene elidor alabilirim gene
Bitki şampuanı kullanıyorum link
Tresan diye bişey ısırganlı olanından
eczaneden aldığım antibit şampuanını kullanıyorum İlkokulda bitlenmiştim bir türlü kurtulamadım Kafamın içi böcekland gibi bir yerdir Düşün kendi bayrağı var ayrı bir devlet :)) darısı başınıza ne diyeyim...
burda şaka vari bir soru sormadım ki gelip lakayık bir cevap veriyorsun
ciddiyetsiz yorumlarını git başka konularına sakla
Bir buçuk yıldır bu şampuanı kullanıyorum
link
alerjim olduğu için sadece pantene kullanabiliyorum.oda kepek yapıyor:( ben en iyisi öleyim.elidorun diğer renkte olanlarını dene?
ahh canım ya :( şampuana mı alerjin var
benim de parfüme allerjim var ama gene de bol bol sıkıyorum :(
şampuanın içindeki bişeye alerjım var ama ne olduğunu bilmiyorum :D:D birkaç şampuan denedim banyodan sonra cildimi çok fena yaktı.en son pantenede sorun çıkmadı işte.sıkma sende sonra bişe olur .:/
benim allerjik bronşitim var ömür boyu sürecek bir allerji yani bu :/
nefes almamaya çalışıyorum o parfüm zerreciklerini sıkarken
tıkanıyorum yoksa falan işte :/
elseve arı sütü çok memnunum yumuşacık oluyor ve kokusu kalıca düzleştirmeme rağmen koku gitmiyor saçlarımdan
clear for men dene . o da olmazsa elseve pembe olanını dene. oda olmazsa kazıt saçlarını yapacak birşey yok senin saçlara :D
for men mi deneyeyim saçmalamaya mı geldin konuya
head&shoulders mentollü :) kepeğe karsı gercekten etkili mentollü olmasıda muhtesem ferahlık veriyor
Head&shoulders kullanıyorum memnunum.ince telli saçlar için böyle mor gibiydi kokusu çok güzel
Dalin gülme ciddiyim ya da saf zeytinyağlı veya saf defne sabununu denemelisin
dalin kullanıyorum bazen arada zaten bayılırım ben dalinin kokusuna her zaman duşta bulunur bir şişe :) ayrıca banyomda zeytinyağlı sabunda var
defne sabunu kullanmadım
the body shop muzlu şampuanı mı acaba ?
Yeşil sabun kullanıyorum hemde öyle markalı olanlardan değil organik misler gibi..
yeşil sabun mu neli mesela içeriği?
defne sabunu diyorlar çok faydalı saça diye o mu ki bende denemek istiyorum onu ?
bende %100 doğal zeytinyağlı sabun kullanıyorum şampuanlamadan önce
ama kalıcı şu şekil eskiden blendaxın bir beyaz ambalajlı şamğuanı var dı
ve o şamğuanı kullandığım dönemde saçlarımdan bir kaç gün kokusu çıkmazdı ve harika kokardı öyle muhteşem kokulu bir şamğuana denk gelemiyorum sorunum orda işte :( keşke üretimden kalakmasaydı
hem benim anlatmak istediğim parfüm gibi bir koku değil buram buram şampuan kokusu
hahahahhaa "şamğuan" nedir yaa harflari yanlış basıp durmuşum koptum :D
hahahahahaha :D evet sonuncu denk gelmiş bii :D
evet nostaljk düşünüyorum keşke o şamğuan gene üretime geçse :(
ahahaha jdgdgjjhsd
yeni cleair WOMEN bak WOMEN diyorum :))))))) ne kadar uzun ki saçların ?
sarımısın sen :D günümüzde iyi seyleri bayanlar için yaptıklarından heheeh ...kardeşim kullanır kötü olmasa kullanmaz kokusu da güzel hoş hem onun saçları seninkini döver :D
benim saçlarımı görmeden bu nasıl yorumdur ya kızkardenişinin saçlarını belki benimkiler dövecek :)
sarı değil şuan saçlarım kahverengi
nasıl yani şimdi sen kızkardeşinin şampuanını mı kullanıyorsun ahahahahaa koptummm :D
bio şampuan sanırım buu :) eczane ürünü yani hm akıllıca
ben internetten aldım o ayrı bayanda aradı beyefendi başka ürünlerimzden istermiiniz dedi. başka ürün diyen dilleriniz ne söylüyor hanımefendi dedim :D yok sadece şampuan dedm serum da alsaydım keşke :D
ne komikmişsin sen yaa :D haha
hişhihiii
başka soru sordunmu onuda cevaplıyacağım :D cem espirikleri kimden alıyor sanıyorsun :D sus çaktırma :D
başka sorularım var evet haha iyi bakalım ;)
Yinemi sordun hani nerde
yok eskilerden bahsetmiştim :)
Ben bir markete gideyim :D
hahaha :D
git bu koku beni benden aldıı yaa böğürtlen mi desem frambuaaz mı desem ahududulu sakız gibi kokuyor mu desem adlandıramıyorum bu kokuyu :)
heralde yani kızların dediğini önerdiği kullanıcak hep destek tam destek feminist dmarlarım ortaya çıktı şuan :)
ıyyy nefret ederim karadeniz müziklerinden
dikkat edicem de anlamaadım ne diyor ki ikinci kıtada çözemedim :/
ilk başta bende anlamadım lazgürcüce konuşuyor sandım :D ne diye cek MAVİ SANA MOR BANA DİYOR kadın :D
öyle mi diyor ben anlayamamıştım :)
şive işte Karadenizli olmayan anlamaz :D
yani anlamam normal hiç bilmem o kültürü konuşmaları falan
doğal olarak bende senin nereli olduğunu bilmediğim için :D
ben tatarım bana tatarca bir şarkı bulsaydın anlardım hahaha
:)) hımm şimdi oldu. onuda bulurum :)
Herkese +1 şuku çektim beyler teşekküre lüzum yok sağolunnnn :D :D :D :D
blendax kullanıyorum ben. alerjim olduğu için bitkisel olanlkarı bile pullanma yapıyo ama kokusu mükemmel
Hacı Şakir Mecit efendi :) saç kalmadı az köşelerde var onu yıkıyoruz :)
down under naturals argan yağlı. çok memnunum. Saçlarımı toparladı resmen
pantene kuru saçlar için olanını kullanıyorum, fena değil
Hacı şakir kullanıyorum bayanlar için de Hacı şakire var onu öneririm ^^
blendax kulanıorm ama hiçbirinden memnun değlim bundanda memnun değilim ama mecburiytetten keğeğe bir çözüm ytok arkadas yaa bu ne
Elidor saç dökülmelerine karşı olanından kullanıyorum..Memnunum gibi :)
minnak kelebeğimm :)
memnunsun gibi demek çok memnun kaldığını yaz kız bunu kabul etmem :D
hihi şampuan da bari aradığımızı bulsaydık iyiydi :)
yok öyle olmaz ki ama her inişin bir çıkışı her çıkışında bir inişi vardır elbet unutma ;)
aynen ablacım ;)
Ben Elseve şampuanı kullanıyorum 5 yıldır çok da memnunum herkese tafsiye ederim.
elseve kullandım memnun kalmadım
itiraf ediyorum dalin kullanıyorum ve çok memnunum. tavsiye ederim
Loreal paris arı sütlü :) sonuç saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi :):)
dalin reklamı gibi oldu :)
Eh biraz :)
Fiyto sarimsak cok memnunum saclarimi gurlestirdi ve parlak gosteriyo :)
hiç duymadığım bir marka
eczane ürünü mü?
sarımsak saçı çoğaltıyo diyolar zaten
Yok eczanelerde yok heryerde satilmiyor .sende dokulmemi var ?
farkında değilim ki
kepek sorunum vaar bu ara
Kepek icin iyi gelirmi bilmiyorum o sampuan ama saclari cok gurlestiriyo ve parlatiyor . Aktara gidip sorabilirsin kepek icin sana biseyler verirler . İstanbul'da mi yasiyorsin ?
hayır Bursa da yaşıyorum
ama burada ki aktara bir sorayım bakalım bir de benim saçlarım yağlı bu şampuan iyi gelir mi ki
acaba bunu alıp normal şampuanımdan önce mi kullansam?
Benimde yagli iyi geliyor ama cok yagliysa revita oneririm 100 milyon ama cok etkili .
100 lira mı wuuhuuu :)
onu kullanmaya kıyamam ben ayol
Ama cok iyi sampuan fiyati baya pahali ama bir sampuan icin :)
yani bir şampuan için çok uçuk
Aynen millet o paraya sac ektiriyo :DD
ya kepek için olsa alınır da yağlanma için alınmaza her gün duş alırsın daha iyi
Ya tabi haklisin ama ben aliyorum kafam rahat edio en azindan :)
sen erkeksin ama kısa saçların
biz bayanlar upuzun saçımız oluyor gerçi benim şuan saçım kısa ama genelde uzun mesela bir avuç şampuanla anca köpürüyor birde iki günde bitiririm ben o ürünü :)
Suyla karistirir calkalarsin sende :)
bilemedim :)
Sana tavsiyem kesinlikle elidor rejoice falan kullanma bitkisel bir sampuan kullan ya da bebek sampuani :)
Ekleme talebi attim ama size kapali ?
Elidor mor ambalaj.Memnunum kokusu çok güzel arkasından saç bakım kremi sürüyorum yumuşacık oluyo
Syoss denedin mi? Biz ailecek memnunuz.
yok onu denemedim wella pro series kullandım onunla benziyor onlar da o yüzden denemedim :/
elseve'e başladım çok memnunum.
elseve kullanıyorum çok memnunum :D
elseve kullandım hemde set halinde boyalı saçlar için olanından
şampuan,saç kremi,sıvı saç kremi halinde
Eve ne alınıyorsa onunlan "çimiyok" bacım..
Clear kullanıyorum gayet memnunum.
kullandım memnun kalmadım
Syoss parlaklık kullanıyorum
Şaampuan marka fark etmiyor.
banyoda hangi şampuan varsa :D:D
elseve kullan güzel bide elidor
Head shoulders üstüne tanımam.
clear kullanıyorum memnunum
head & shoulders
head&soulders uzun süre kullandım en çok da nanelisini :)
evet çok başarılı bir şampuan amaa aması şu şampuanının kokusu iyi değil
bu yeşil olanı hiç iyi değil koku konusunda :/
head shouldersin mavi olanı yokki hepsi beyaz renk
elidorun mavisini diyorsan evet onu annem&babam kullanıyor güzel kokuyor çok :)
yahu ben yeşilini kullanıyodum en son işte elidorun o bitti kokusu güzel değil :)
yok yahu kızmadım nden kızim :)
iyi günler...
1 senedir Clear kullanıyorum gayet iyi.
elidor eline dök ve şak şak
Elseve Arginine.
Head&shoulders :))
Hacı şakire devam :)
clear men
heden şoldırs
.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar