Son zamanlarda şampuan içerikleri çok değişmiş, hep saç döküyor, egzama yapıyor, uzatmıyor
2 ay
Son zamanlarda şampuan içerikleri çok değişmiş, hep saç döküyor, egzama yapıyor, uzatmıyor
Şampuanların çoğu sahte zaten. Dove marka kullanıyorum ve kırıntı marka sarımsak özlü marketlerde satılmayan aktarlarda olan şampuan kullanıyorum. Hem saçımı hızlı uzatıyor hem de dove markası da yumuşacık yapıyor fön çekerken güzel şekil alıyor. 2 tane kullanıyorum yani şampuan. Diğerleri saçta yara yapıyor bide saç döküyor.
İyi olan dove da hangi serisi
Kepeğe karşı.
Alo veralı mı
Aloe vera ve elma sirkeli olanı kullanıyorum ben
Onu denemedim onu da alıp denim 😂
Dene
Saçım egzama oldu söküyorum bu en son aldığım şampuan sonrası artık ne kullansam bilemedim gratiste vardır galiba
Gratis sahte ürün satabiliyor pek bulaşma bence. Alırsan eczaneden al..
Eczanede var mı dove watsons ya da rosmann peki
Vardır mutlaka sor.
Bioblas ve TheraSilk (bunu eczacı bana önerdi, saçlarımı pamuk gibi yapıyor). Rahik-i Mahtüm kullanıp memnun olanlar da var, bazıları bu sayede saç dökülmesinin azaldığını söylüyordu sosyal medya yorumlarında. Bu arada lip balmdan anlıyorsan son soruma bakabilir misin?
Güzel kız, saç konusu gerçekten hassas, çok haklısın 💆♀️✨
Ben bir süredir sülfatsız, parabensiz, mümkün olduğunca temiz içerikli bir şampuan kullanıyorum ve saç derim ciddi rahatladı, dökülmem de azaldı.
Senin için küçük tüyolar:
Saç derin hassassa “hassas saç derisi için” olan şampuanlara bak.
Isıya sık maruz kalıyorsan mutlaka koruyucu sprey kullan.
Şampuanı sadece diplere uygula, uçları yormamaya çalış.
İstersen saç tipini yaz, sana daha nokta atışı öneri yapalım güzelliğim 💖✨🌸
Cevap
8Cevap
Uzatma konusunda etkili mi bilmiyorum ama doveun sampuanlarini kullaniyorum hangisinin kokusu daha guzel geirse onu aliyorum genelde cok buyuk olmasada kepek sorunum vardi ve sac derim cok kasiniyordu yara bere icinde kaliyordh ama bu sapmuandan sonra kesildi sende nasil bi etkisi olur bilemem ama vatan savunur gibi savunuyorum bu sampuani herkse
😂😂
Hangisi dove de
Daha önce bir tane serisi kullandım çok saç döktü
Syoss, gliss aqua revize, Urban care değisimli kullanıyorum sürekli de urban careden memnun değilim için aşırı sertleştiriyor saçlarımı
Birçoğunu kullandım onların da döküyor ve dolaştırıyordu bende
Bıttım sabunu kullanıyorum.
Dalin çok memnunum 😁
Zeytşnyağlı defne sabunu sadece
Clear Man iyidir
kalıp sabun
Dalin bebe evet
head and sholdurs
Hangi seri
Saç döküyor sert yapıyor
Bana yaramadı
Düz klasik seri denedim ve birkaç tane daha denedim