Bence kendisi kesinlikle filozof ve yurdum insanini cok iyi cozmus.

Benim için gelmiş geçmiş en iyi yazar, karikatürist, toplum bilimci.
Şaka bir yana “gülücüğe odaklan” gibi iki kelimeyi kullanarak bile gençlerin fazlasıyla büyük bir problemine parmak basmış bir kişi.
İnsanlar saçma sapan aforizma kitaplarını okuyacağına, sahte psikologlarda derman arayacağına baştan sona şu herifin yazdıklarına çizdiklerine bir göz atsa kimsede dert tasa kalmayacak.
Yerinde tespitleri olan iyi bir karikatürist ama fazla abartmışsın
Oyle oyle, bir keresinde mutsuzluk tanimi olarak lisede hoca gelmedi, son ders, demek ki eve gidiyoruz diye montlari giyip siniftan cikarken merdivenlerde insanin yasam enerjisini emen uyuz tipiyle hocayla karsilasmak gibi bir karikaturune rastlayip gulmekten olmustum.
Ki kendisinin duz yazilari karikaturlerinden bile daha basarilidir.
Karikatürleri var sanıyordum sadece. Şimdi baktımda karikatürleri düz yazılarının özeti gibi zaten. Ama sokak jargonunu güzel kullanmış
Bir tane karikaturu vardi, Sen Bonuga fransiz lisesi ve Celiktepe Cengizhan Lisesi arasindaki futbol musabakasi, Turkiye'nin iki ayri uc toplumunu ve ulkedeki futbol anlayisini yansitan daha iyi bir eser olamaz. Ulkedeki paradoksu ve birbirine olabilecek en uzak kesimleri, cengizhan liselilerin maca bile bakmadan kufurlu tezahurat etmelerini falan.
Meslek Lisesi'nde okumus herkes bu ulkenin varoslarinin dolustugu egitim kurumlarinin nasil birer nefret ve kin yuvasi oldugunu bilir mesela.
Değil
Cevap
0Cevap
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar