Sözler köşkünü biliyormusunuz?

sozler kosku bundan 7-8 sene once İzmir bornovada universiteli gencler tarafindan acilmis ve genclere iman ilim dersleri veren ve risaleinur kuran tefsiri kitaplari okunulan anlatilan bir yerdir sonra cankayada daha buyuk bir yere gecmisler sonra İstanbul'da acildi ve youtubeda 1milyon aboneye ulastilar eger İzmir ve istanbuldaysaiz erkekler mutlaka gidin derim benim abimde gitti cok hos bir ortami varmmis ve zorlama baski asla yok binlerce kisi ateisken muskuman olmus namaza baslayan tesetture falan filan litfen bunu okuduktan sonra youtubeye gidip videolarina bakin belki akliniza takilanlar olabilir izlersiniz cevabini bulursun sadece Allah rizasi oldugunu icin yapiyorlar lutfen tok beyin yikiyorlar falan demeyin bende biraz gaflete dusmustum videolarini bir kac gundur izliyorum cidden insan kendini sorguluyor ve bu soruyu sorduktan sonrada bu ks hesabimi kapaticam cunku bos isler bunlar ve haram kotu sorulara denk gelmek kacinilmaz oluyor hatta size bir cocugun sozler kosku izmire gidip orada birisi gezdiriyor orayi cankayadaki İzmir sozler koskunu onu aticam buraya insallah izleyin ilk baslarda cocuk biraz geziyo falan iste siz yinede izleyin lutfen belki tolunuz duser belki hayatiniz degisir bu arada carsamba ve cumaydi sanirim aksam sohbetleri oluyor instadanda takip edebilirsiniz

gitmek isteyenler izlesin diger videolarinada goz atin
Sözler köşkünü biliyormusunuz?