Bir kişinin sırtına Allah dövmesi yaptırması doğru bir şey mi?

Ve bu kişi bu dövme yüzünden öldürüldü. Lütfen , rica ediyorum bana laf söylemek yerine soruya cevap verin. Sadece var olan bir olayı sizlere sunuyorum. Bunun benim dinimle alakası yok ona göre cevap verirseniz sevinirim.

Polisler She Bar’a baskın düzenliyor. She Bar’ın hem ortağı hem de barmeni olan Oğuz Atak, TGRT’nin dikkatini çekiyor ve haber yapıyor. Neden? Çünkü Oğuz ATAK’ın sırtında Arap harfleriyle “Allah” yazıyor. Evet sebep bu…
Çok değil ertesi gün, köpeğini gezdirmek için gittiği Bebek Parkı’nda öldürülüyor Oğuz. Öldürülüyor evet ne kolay söyleniyor değil mi? Sırtında Allah dövmen var denilerek kavga çıkarılıyor, kavgada karşı taraf silah çekiyor. Oğuz, kalbinden ve midesinden yaralanıyor.
Olayı Milliyet arşivinden:

Bebek Camii imamı Çetin, “Cenaze namazını belediye görevlileri kıldırır. Benim görevim değil. Namazı kıldırmaya mecbur değilim. Mezarlıklar Müdürlüğü’ne geç başvurulmuş” dedi. Bunun üzerine sanatçı Yıldız Tilbe, “Allah rızası için kılın kardeşim. Allah’tan korkan ölüyü yerde koymaz. Hepimiz Müslüman evladıyız. Suçlamak kullara değil, sadece Allah’a düşer” diye konuştu. Tilbe’nin tepkisine, Melis Sökmen de katıldı. Topluluktan tepki artınca, camii mümezzini Salih Çoban, “Problem değil. Önce namazlarımızı kılalım da görevli gelmezse biz kıldırırız” demek zorunda kaldı. Bu durum karşısında, Atak’ın arkadaşlarınca Beşiktaş Belediyesi’nden imam istendi. Belediyenin görevlendirdiği, isminin açıklanmasını istemeyen imam da basın mensuplarının avludan dışarı çıkarılmasını, aksi takdirde namazı kıldırmayacağını söyledi.
Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Mustafa Ateş, namazı kıldırmayı reddeden Bebek Camii imamının, namazı kıldırmakla yükümlü olduğunu söyledi. Ateş, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Bebek Camii imamı hakkında soruşturma açabileceğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cenaze Takip İşleri Müdürlüğü yetkilileri de, imamın bu tutumunun bilgisizlikten kaynaklanmış olabileceğini söyledi.