Aile & Toplum Sürekli yediği yemeği Sosyal medya hesapların da paylaşan insan görgüsüz değilde nedir? Höbek Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat derlerdi eskiler bu görmemişler tam tersini yapıyorlar gittiği yeri değil yemeği restoranı anlatıyorlar. Sürekli yediği yemeği Sosyal medya hesapların da paylaşan insan görgüsüz değilde nedir? Cevapla Sosyal Medya Soruları Nedir Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bitlibirbit Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Durmadan resim atan ve yediklerini atan insanlar kadar acınası kimse yok sanırım. Asosyallik ve görgüsüzlük had safhada 0 0 Yorumla
lmirselayl Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Sırf bunlardan bıktığım için sosyal medya hesaplarımı kapattım insanlar garip anlamaya bile çalışmıyorum onları. 0 3 Yorumla Höbek +1 yıl Aferin kıvırcık 😊👌 Yorumla lmirselayl +1 yıl Kıvırcık 😑 Yorumla Höbek +1 yıl Hıhı 😑 Yorumla
Kızılırmak10 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Aynen tam görgüsüzün önünde gidenidir onlar. Gatta onlar değişik tiplerdir gicik olurum o tiplere 0 1 Yorumla Kızılırmak10 +1 yıl Hatta olacakti Yorumla
japonkadın3463 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Bende birazcık seviyorum ama kendi yaptığım yemekleri paylaşmayı 0 0 Yorumla
Zendagimigzara Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yooo gorgusuzlukten degil ilgi istiyodur mesaj atin caniniz ceksin istiodur 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar