"Tek kişilik hayatta, çift kişilik hayaller kurmayacaksın. Kırılırsın." demiş Atilla İlhan. Sonunu bile bile olmayacak hayaller kurmak sanırım fıtratımızda var. Ama bir yandan da bizi ayakta tutan şeylerden biri de umut değil midir? O halde soruyorum: Tek kişilik hayatta bizleri çift kişilik hayaller kurmaya iten şeyler nelerdir? #HayallerYanıltırMı?
Tek kişilik hayatta bizleri çift kişilik hayaller kurmaya iten şeyler nelerdir?
İçimizdeki minik sandığımız, aslında bizi ve hayatı yaşamaya değer kılan o ümittir bizleri tek kişilik hayatta çift kişilik hayaller kurmaya iten şey. ~Allah'tan ümit kesilmez. 🌹
Yalnız olmayı kabullenememe ya da henüz farkında olmama. Bence insanın hayatında fikirlerinin ve hayallerinin şekillendiği belli dönüm noktaları var. İlkinde bunu istesen bile bir yerden sonra hayatta herkesin yalnız olduğunu ve hayatında herkesin geçici olduğunu öğreniyorsun belki bir sonraki de kabulleniştir artık..
Tek kişilik hayatta kendi kendine mutlu olamazsın, illa sevilmek ister insan hayatını paylaşmak ister. İyi olacağını bilse aile kurmak ister, hayatta herkesi kaybettiğin de yanlızlık da bize pişmanlık uyandırabilir. her şey bir umut işte.🙂
Öleceğini bile bile yaşıyorsun. İste böyle birsey bu da. Olmayacagini bilsen de belki diyorsun. Sonra canın yanıyor yok diyorsun. İs hayallere kalıyor..
İnsanın yapısının o şekilde olması bazı insanlar ben yalnızlığı tercih ederim deseler bile herkes hemde herkes biri için yaratılmıştır içten içte öyle hayaller kurmadan edemez 😊
Foto tam beni anlatmış duvardaki kızın eski neşeli normal sağlıklı hali ama şimdiki hali hayata küsmüş içine kapanmış huzuru yalnızlıkta ve kedide bulmuş sakin sessiz oturuyor dış dünya ya kapalı şekilde çünkü çok yaralandı
En İyi Cevaplar