Yapmak istediğiniz şeyler ya da gezip görmek istediğiniz yerler vs. bunları tek yapmayı mı hayal ediyorsunuz, hayatınızda biri varsa ya da olmasını istiyorsanız onunla mı yapmak isterdiniz?
Hayalleriniz tek kişilik mi yoksa çift kişilik mi?
Eskiden çok hayal kurardım hepside uzun güzel süslü ve çift kişilik sevdiğim adamla olsun dünya dursun derdim sonra bir vaktim hayal kurduğum insan başkasıyla hayaller kuruyor ya da tek başına bensiz hayaller onunla hayal kurmaktan vazgectim hayal kurmaktan vazgeçtim hayale inanmaktan vazgectim hayata dair birkaç planım var sadece hayat bu bir-kac basit planından ibaret hayal kurmam o gittiği içinde değil her hayal gerçekleşmeyince hayata dair umudumu yitiriyorum
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tek kişilik değil. Mutlaka hayaline göre yanımda birileri olur. Ama bazen çok bunaldığım zaman kurduğum sessiz sakin bir yerde kendi başıma yeşillikler içinde tatil hayali kurduğumda oluyor.
Artık ne geçmiş ne gelecek efendim.. Sadece hayallerim ve ben varım.. Hayaller derken kimse gelecek için bi hedef manasında anlamasın.. Ben kafamı yastığa koyduğumda hayal dünyasına dalıp hiç olmayacak şeyleri hayal ederek avuturum kendimi.. Sonuçta bi RABBİM var birde hayallerim efendim..
İçinde bulunduğum zamana göre değişir. O an hayatımda biri varsa, “hayatım”a aldığım için hayallerime de dahil olur. Yalnızsam hayallerimi gerçekleştirmek için birini beklemem.
A dan z ye tüm hayallerim tek kişilik gezip görmek istediğim yerleri tek başıma görmek yaşamak istiyorum ileride çocuğum olucaksada yalnız başıma olmak istiyorum ebeveynlikte eşle uğraşamam.
Her şeyi sevgilimle yapmak istiyorum. Her güzelliği onunla tadıp, onunla yaşamak istiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir zamanlar çiftti. Her hayalime onu da eklerdim ve artık tek. Anladim ki kendimden daha değerli kimse yok ve hayatın her sürprizini kendimi mutlu ederek yaşayabilirim. Ve karşı cinsten tiksindim zaten bu saatten sonra da hayallerimde dahil ikinci bir kişi olamaz (arkadaş, ailem falan hariç tabi) Kendinizi sevin sadece :)
Anlatacağım bir şey yok. Sadece bir erkeğe tek güvenmen için o erkeğin sana sırılsıklam aşık olması gerektiğini düşünüyorum. O zaman sana bir et parçası gibi değil de bir narin bir cicekmiş gibi davranir. Ve eminim ki aklı seksten önce sevgiye çalışır. Ki öyle bir erkek de kaldı mı ki dünya da sanmıyorum. O yüzden arkandan köpek gibi kosana kadar birini hayatıma almam sanırım. Bu kendime kötü bakmasindan iyidir :)