Kadınların trip atmasına alıştık. Peki ya miniklerin trip atması? Onlara ne demeli? Doğuştan mı geliyor bu özellik nedir, minik yiyenlerim bile bana trip atıyor. :) Ananızın karnından doğarken tripli mi doğuyorsunuz yahu? 🙄 yıldım 😞😂 daha şimdiden :) Kadınlardaki trip atma özelliği doğuştan mı geliyor? #SenDahaÇocuksun #BuYaştaNeTribi demek istiyorum :D
Kadınlardaki trip atma özelliği doğuştan mı geliyor?
Doğuştan özel yaratıldığımızı düşünüyorum. Gözlemlediğim kadarı ile tüm kız çocukları süse, parlak şeylere önem veriyor bir insana kendini sevdirmesini biliyor. Trip atmayı, kırılmayı, biliyor çünkü duyguları ve kalbi var normal olarak. İç güdüsel olarak ev işine daha yatkın olup anneye yardımcı olmaya bayılıyorlar. Küçüklükten gelen bilmişlik var. :):)
Aynen kendi kizimdan biliyorum aşırı tripli en baba kız triplerini geride bırakır kendisi bide öyle bir hıh yapıp kafasını cevirirki işte o an ben biterim 😂😂😂
1,5 yaşındaki kızım da aynısı istediği bir şey olmasın kafasını yere eğer üzgün suratla bakar gider bir köşeye arkasını döner yani sorunun cevabı evet doğuştan geliyor
Trip denince neden Kadınlar gelir akıla. Ama erkeklerinkide bir okadar meşhur. Ailemden biliyorum bunu net. Tüm tanıdıklarımda der erkekler kadınlardan daha tripli olabiliyor. Yok bişey. Neyse boşver. Bu gibi kelimeler kullanmamya bakmak lazım diye düşünüyorum. Değer yitirme sebebidir bence. Kendini açık açık anlatmamak. Sorun var der bir insan ama esasında yoktur belkide. Belkilerle boğuşmamaya bakmalı İnsan.
Bence küçükken erkeklerde de trip atan çocuklar oluyor yahu :) O çocukluğun verdiği bir şey bence. Hatta, bence kadınların trip atma sebebi de daha çocuksu oluşları :)
Kadinlar sevgi bakımından bencildir hep sevilmek, sayılmak isterler e bu sebepten tripleri kacinilmaz dogasi geregi bende asla yapmam derim bir bakmisim elimde olmadan tribin alasini yapiyorum
Erkek çocukları kızınca dövüşmeyi öğreniyor. Kızlar kadınları görüyor seyrediyor kendi cinslerini örnek alıyorlar doğal olarak. Ciyak ciyak bağıran ya da erkek gibi dövüşen Zeynalarda var tabi :)
Kadının fitratinda vardır. Kızlar nazlı olur. Nazli cilveli edalı isveli olnayan kadın ot gibidir. Önemli olan dozunda bırakmak ölçüyü kaçırmamak. Bu da kişilikle alakalı
En İyi Cevaplar