Bana çok soğuk davrandı. Okulda görmezden geldi. Aradığımda açmadı. Başka kişilerle takıldı. Bu nasıl bir sebep sizce:(

Yani koca yaz kıza yazmadıysan konuşmadıysan şimdi yazman bilmiyorum yani senin yanlış bir niyetin olmasa bile kız heralde çıkarların için onu kullandığını düşünüyor ne kadar doğru yanlış kesinlikle bir şey diyemem ama yani kızın soğuma nedeni doğru bir sebep ama senin niyetini bilmiyor bence ona açıklarsan doğru bir şekilde sorun olamz
Bence sorun sende
Kendi çıkarlarını ön plana alarak arkadaşının sorunlarını dinlemediğini düşünüyorum
Gerisi ise yokuştan aşağıya yuvarlanan taş gibi
Ben suçum yokken hapis yattım. O ne yaptı. Beni yalnız bıraktı
Hapis yatmanda onun suçu var mıydı
Yoksa eğer sadece acitasyon yapan birisin arkadaşın mantıksal biriyse senden uzak durması normal
Ya ne acitasyon yapicam orada anılarımi anlattım öyle başka bişey yapmadım
Klasik alfa kadınısın arkadaşın da OMEGA veya beta
Sorun cidden sende 😁 biraz anlayış göster eğer aynı hatalarını yaparsa o zaman istediğin gibi davranmanı tavsiye ederin
Ne anlayışı gostercem ya. Durduk yere bana soğuk davrandı. Görmezden geldi. Ben yanlarına gittiğimde arkadaşıyla çekti gitti. Yüzume bakmadı. Sende bu kadarını hakettim mi
Uzatıyorum
Uzatmıyorum
Benim de kizdigim sey bu ders kaydi not zamani yazarlar boyle yani kuzum buna soğuk davranılır
La kendi sanki yazdı da bide bana diyor
Ha kendisi yazmadiysa o zaman başka takma oyleyse sen yazmadin dost olup. o yazsaydı
Cevap
4Cevap
Boşver, sana başka kız mı yok?
Evet yok, şu soruya bak, bremen mızıkacısı.
Bencede haklı olabilir
Kizin dedikleri dogruysa hakli.
Kullandığını düşünmüş gözü açılmış
Yav Allah'ım ya. Kendi yazdı sanki ben yazmadım. Oda yazmadi. Ben asıl yüzüstü bırakıldım. Sucum yokken hapis yattim. Bunu bile bile beni yalnız bıraktı
Bak bu çocuk senden hoşlanmış sende bu çocuğa hep işin düştüğünde gitmişsin herhalde sen bu çocuğa işin düştüğünde mi gidiyorsun?
Yav kız bu
Kız mı erkek sandım kızsada herhalde aynı şeyler işte hoşlantı değilde kullandığını düşümüş sen kullandın mı
Ben kullanmadım ya. Yok eskide takıldın kaldin. Yok yanyanayken konuşacak biseyimiz kalmadı. Yok kendini kapattin. İsim düşünce yaziyomusum. Bunları dedi. Yaz okulunda yanına gittim arkadaşıyla çekti gitti. Bu kadarını hakettim mi sence
Salla ya
Haklı...
Ergenlik vol 18
Kız haklı
Kendi de yaza yaza bitap düştü sanki
Mantikli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar